Лидл 175 - празнично майска

• 67 487
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
40 минути за тези бургери, които са по 2 в опаковка? Не ми отнема и 10 минути при положение, че ги ядем добре опечени. И на тиган, и на фурна много ми харесват. Повече харесваме рибай бургерите и блек ангъс, но и тези от младо телешко са много добри и идеални за бърза вечеря. Всичките деца и с питките за бургери си ги хапват и нямат оплаквания. Simple Smile

# 256
На умерен огън отнема повече време но стават много по вкусни и сочни, равномерно сготвени.

# 257
  • shumen
Бургерите пека за около половин час и се харесват вкъщи.
От другата седмица харесах гроздето без семки,ягоди и още някои неща.

# 258
Бургерите от младо телешко обикновено пека във фурната или във фрайъра и стават чудесни.😍 Бързо стават в нашите уреди (и в двата бургерите се пекат с вентилатор), определено отнема по-малко от половин час- по-скоро 10-20 минути...
Големият буркан с мед на РС не струваше ли 10,99 лв? Днес видях, че струва 11,99 лв.🤔😒
Относно ябълковия мус,
Скрит текст:
днес бях и в Кауфланд и погледнах към него- бурканите са по 710 мл, цената е 3,49 лв.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 16:28 от dolce miele

# 259
  • Mostly in my mind
И аз ги приготвям за около 5, 6 мин на страна. Обаче, тъй като им идват големи на децата, разделям на две. Така стават 4 бургера от 2 кюфтета.
Тези на Блек Ангъс също ги харесваме.

# 260
  • София
Какви са тези бургери, може ли снимка как изглеждат в магазина?

# 261
Добро утро!
кой от  трите вида зехтин намалени от вчера/ без кюспето и био зехтина/  най- не горчи?
Скрит текст:

Това миксерче става ли за фрапе?  
Скрит текст:
Благодаря

# 262
  • софия
Скрит текст:
Благодаря
Става, но и това за 2 лв. от Икеа върши същата работа.

# 263
Такова миксерче не заслужава толкова пари просто, има аналогични по-евтини, моето май даже последно от левчетата го взех. Досадната част и разход са батериите, ако ми се даваха повече от 2-3 лева за такова щях да си потърся с мрежово захранване. Ако се ползва често, разликата в цената бързо се стопява заради честата смяна на батерии иначе. Ако е съвсем рядко ползване както при мен пък, това от 2 лева също ми е достатъчно добро.

# 264
Здравейте,
Някой с мнение за кафето на Лаваца на зърна, или друго на зърна ? Купих си кафемелачката и искам да я пробвам Simple Smile

# 265
Зависи с какъв метод приготвяте кафето си.

# 266
Ползвала съм Сребристо и червено опаковка Лаваца на зърна за кафеавтомата и го харесвам. Другите не са нещо особено.

# 267
Аз ползвам тази и съм много доволна. В момента е на промоция в метро

# 268
  • София
От показаните захтини - те са на една марка. С розовият етикет не съм ползвала. Другите два ги ползвам, не ми горчат.

Миксерчето става за фрапе.

# 269
Скрит текст:
Благодаря
Най-хубавата и гладка пяна за фрапе става с пластмасов плосък накрайник (както е в снимката долу).
Тези уреди с накрайници, които са като завъртяна тел, вкарват прекалено много въздух и пяната стои на балончетa, не ми харесва лично на мен и не е гъста. На хубавото фрапе трябва пяната да не пада, когато чашата се завърти надолу. По-скоро са за разпенване на мляко. Тези в снимката долу ги раздаваха преди време с нескафе, но моят вече взе да издава полека багажа. Сега не знам дали се намира подобен, май на Rohnson имаше.

Общи условия

Активация на акаунт