Лидл 175 - празнично майска

• 67 499
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
  • София
И аз имах такъв, развали се след доста употреба, сега си купих нов подобен, да има ги. Тези на батерии са ужасни за фрапе, много са слаби, аз редовно си правя фрапе и най-добре си е с машинка на ток.

# 271
Аз имам на Сапир миксерче за фрапе на ток, много си го харесвам. Накрайникът отдолу е шестоъгълен.

# 272
Това миксерче става ли за фрапе? 
Скрит текст:
Благодаря
Най-хубавата и гладка пяна за фрапе става с пластмасов плосък накрайник (както е в снимката долу).
Тези уреди с накрайници, които са като завъртяна тел, вкарват прекалено много въздух и пяната стои на балончетa, не ми харесва лично на мен и не е гъста. На хубавото фрапе трябва пяната да не пада, когато чашата се завърти надолу. По-скоро са за разпенване на мляко. Тези в снимката долу ги раздаваха преди време с нескафе, но моят вече взе да издава полека багажа. Сега не знам дали се намира подобен, май на Rohnson имаше.

В Кауфланд в момента има точно такъв на Брависимо за 12 лв.

https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/obs … _id=00109688.html

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 21:47 от affleck

# 273
Налага ми се пак да мина на безглутеново хранене и сякаш имам спомен, че хлябовете в Лидл от безглутеновата седмица ги виждах в ПА. Обаче сега като ми се наложи и не ги намирам…въобразявам ли си, че ги имаше в ПА или просто в клона, в който проверих липсват? Служителите разбира се не бяха запознати за какво им говоря и не изкопчих информация.

# 274
  • Sofia
Има безглутенов хляб.Около 5 филийки за 3,99. Не ни се налага да се храним безглутеново, но си вземаме от време на време. Много е вкусен. Стои близо до опакованите хлябове в прозрачна опаковка.

# 275
  • София-Младост
Каква може да е причината да ми няма последния ваучер за -25 лв., който спечелих от играта с шоколадите?
Не е използван, валидността е до 27.6. Писах в контактната форма, но ми стана странно сутринта.

# 276
Има безглутенов хляб.Около 5 филийки за 3,99. Не ни се налага да се храним безглутеново, но си вземаме от време на време. Много е вкусен. Стои близо до опакованите хлябове в прозрачна опаковка.

Много благодаря за информацията! Ще потърся в друг клон тази вечер. Цената е повече от приемлива за такъв продукт (в сравнение с Shaer, и други безглутенови алтернативи на пазара).

# 277
  • София
https://boulevardbulgaria.bg/articles/mezeto-si-e-chist-snaks-ka … ite-marki-na-lidl

В текста са дали кратко обяснение на разликите на лидълските собствени марки. Надявам се да ви е полезно Hug

# 278
  • shumen
При нас има безглутенов хляб.
Гроздето без семки и ягодите дали стават?

# 279
Подарявам
Скрит текст:

# 280
Много положителен отзив за конфитюра от дюли. Всъщност не е конфитюр, а мармалад. Баба ми правеше такива мармалади когато бях дете.

Не стои при другите сладка, а в щанда с XXL продукти (в нашия филиал е до витрината с месото). В ниска и широка пластмасова кофа е (аз се оглеждах за буркан и малко трудно го открих).

# 281
Ходих преди работа сутринта. Даже са променили работно време, отварят в 7,30 , а не в 8. Имаше доволно котидж, заради него отидох. Бургерите са хубави, приготвям ги във фраера за 15минути горе-долу. Машинка за фрапе имам от К, като тази показаната с пластмасовия предпазител. На ток е , много съм доволна. Купена е за 10-ина лв. В събота успях да купя намалена скумрия на -50%, свинско бон филе на -30%, пилешко бедро на -30, гъби имаше на 3,77кг, взех и от тях. Едно винце на Менада, лееееко намалено, много е хубаво. А влязох само за мортаделата със шамфъстъка Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 09:50 от brillante

# 282
Подарявам
Скрит текст:

# 283
В нашия филиал все още липсва замразеното тесто за пица, по другите филиали също ли го няма? (А прясно тесто за пица има).

# 284
  • Велико Търново
Мамс, помагайте! Имам спомен че бяхте обсъждали регионите от които не е желателно да се яде риба тон в консерва. Моля ви, припомнете ми!

Общи условия

Активация на акаунт