Лидл 175 - празнично майска

• 67 506
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
При нас вчера бяха 49 лв, и аз ги загледах.

# 301
Да не са от онези продукти, които намаляват само за по един ден?

# 302
Хоп-Троп!, при нас имаше замразени плодове вчера.

и при нас, но малко.

# 303
  • София
Моля за мнение за динята с малко семки в Лидл Flowers WatermelonFlowers WatermelonFlowers Watermelon
Преди съм купувала и беше хубава, сега не смятам да купувам, докато не поевтинеят. До тогава купувам резен, където предлагат такива, Лидл са много непрозорливи в това отношение.
От Лидл миналата есен купих 3 цели дини и трите не ставаха за ядене,
ето затова не ги режат дините в Лилд защото няма как да ги продадат после,
В Кауфланд и Т-маркет ги режат и са вкусни
сега не съм купувала говоря за есенните дини от България.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 18:38 от lite16

# 304
  • София
Дали ще пуснат офис материали покрай кандидат студентските изпити?! Simple Smile

# 305
  • София
Направих ххл зеленчуците в италиански стил уж за гарнитура.
Пише на опаковката, че сосът почти трябва да изври, но ако като мен не обичате преварени зеленчуци, то това не се случва.
Вкусно ми беше, но приличаше на гювеч.
Сложих допълнително няколко скилидки чесън нарязани на едро и още малко мазнина.

# 306
  • shumen
Мариат,аз веднъж взех,но вкъщи не го одобриха.Било много леко и сладникаво и не им хареса.

# 307
Тези италианските зеленчуци нито в xxl вариант, нито в нормален се харесват у дома. Мексиканската смес я харесваме от тази серия, макар че последно бяха я направили много лучена. Обаче xxl варианта конкретно на мексиканската смес се различава от нормалния вариант.

# 308
  • Sofia
Мдааа, доста от нещата XXL са с кофти качество.

# 309
Това го виждам за първи път. Може ли мнение?

# 310
Заредили са слънцезащитните продукти, като има такива които досега не са предлагали.
Взех няколко продукта за проба, защото има такива които са в джобен формат.
Цените ми се сториха съвсем прилични на фона на всичко останало.
https://photos.app.goo.gl/Y2g58b7T6pyyDMHC7

# 311
И аз трябва да заредя - особено този лусион за след слънце много се харесва от всички Wink Wink В понеделник направих стабилен пазар - пил.филенца замразените станали 8,49 вече ( но се харесват вкъщи), багетите също ( с една супичка или салатка и е готова вечерята- поне за трима вкъщи - негово величество петокласника , така или иначе кара на фотосинтеза и мрънкане , та вече взех да го отсвирвам да си намира какво да яде в хладилника ,след като все е с претенции) .
Прежалих се и с 2 чипса ( 10 лв ....превключваме на  слънчоглед ), и едни тавички си взех от малките ( че предишните ми такива ръждясаха там където се е нажулило покритието и ги изхвърлих с чиста съвест) . Шунката XXL от 5,99 също е много хубава , но нещо много бързо свършва вкъщи Cry Cry Круши не намерих.Ягоди взех български в тарелка - не са сладки поне тези от Ст.гара .
За св.гърди мариновани нямам още отзиви.
В петък пак харесах разни работи и тогава ще се пазарува пак Wink

# 312
Тези тортили има ли ги и къде стоят? Ходих в понеделник и намерих всичко друго от списъка си,но тези не ги видях къде са. Търсих при хлябове,където стоят обикновено тортилите,при нещата от промо седмиците,но не ги намерих
Скрит текст:

# 313
  • София
Не съм купувал, но ги имаше.
При промо седмичните в квадратни кашончета на най-долния ред бяха.

# 314
Това го виждам за първи път. Може ли мнение?

Нищо особено, просто една обикновена наденица. Лично аз не бих си я купила отново, прекалено солена и и изкуствена.

Общи условия

Активация на акаунт