Лидл 175 - празнично майска

• 68 035
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Да попитам, дали някой е срещал изостанали ранички от тези, понеже ги изпуснах, убих се да обикалям и не знам дали някъде няма нещо останало?

В Хаджи Димитър имаше 3 сиви преди малко

# 421
  • Велико Търново
Фагри е мазна риба, бъкана с омега 3. Аз не ям особено месо и риба, но такава веднъж седмично, задължително!!! Хищна риба е, нз в Лидл на каква цена е, но в метро я има редовно и не е евтина. Това е единственото задължително нещо в седмичното меню. Супер - мега полезна е, вкусна и наистина пълноценна. Не ги отглеждат по изкуствен начин, което означава че е възможно най-естественото месо.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 20:47 от skk007

# 422
Благодаря,  Скк

23 лв/кг, охладена, от Гърция уж

# 423
ММ каза, че е гръцка риба, като ципурата.
П.С.
Докато публикувам сте написали, че е гръцка

Някой забелязал ли е колко струва галетата? Днес в Била видях оакет за 4лв Flushed

# 424
  • София
Води се червена ципура. Вкусна е!

# 425
  • Sofia
... Някой забелязал ли е колко струва галетата? Днес в Била видях оакет за 4лв Flushed
Купвам ръжения сухар и си правя галета, ама скоро не съм го купувала, та не знам колко е и той.

# 426
Да, хубавата лидълска галета май последно (преди седмици, над месец вероятно) мисля, че я видях на цена около 2,50...или малко отгоре...😒 Пакетът е, ако не се лъжа, 500 грама...

# 427
Аз само веднъж съм взимала риба от лидл, уж охладена, а при миенето в къщи ми се разпадаше в ръцете. Не знам дали бих рискувала отново.
В Метро и ebag, чистеното фагри е 35 лв/кг, тази в лидл ми се струва съмнително евтина

# 428
Не съм попадала на кофти риба в Лидл. Фагри ядем в Гърция, но не ми е нещо особено. 24 лв е съвсем ок цена според мен.

# 429
Аз съм взимала скумрия и толстолоб от Лидл. Доволна съм била винаги.

# 430
  • София
Аз риба само от Лидл и Кауфланд взимам, като предпочитам Лидл. Винаги е свежа, с бистри очи и не много лигава при миенето. Взимала съм ципура, лаврак, пастърва. Сега на това Фагри и аз му се чудя, до сега не съм взимала от Кауфланд, че ми се свидят парите на килограм.

# 431
  • Велико Търново
За тази цена си заслужава да се опита поне. В метро е около 30тина лв килограма.
Пак казвам, риба не обичам, тази я ям заради целия омега взрив. Съответно, това е и единствената причина да я предлагам на дребните. Преди вземах един хек от лидл, който беше вкусен, но кофти като риба-веднъж вече замразена и нищо ценно. Като ще се яде риба, поне да бъде ценна!
Днес изтървах пазара в Лидл, ММ се сети че ще ходи в 19 и 30, а аз по това време оправям децата за лягане и пропуснах.

# 432
Имам спомен, че имаше бая кости или греша?

# 433
  • София
Според мен, лаврака има повече кости от ципурата. Ципурата е с по-големи кости.

# 434
За фагри говорим.

Общи условия

Активация на акаунт