Лидл 175 - празнично майска

• 67 965
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
Няма много дребни, спокойно си я чистя и давам на децата. Направо няма дребни костички.

# 436
  • Sofia
И аз не съм много фен на рибата, но фагрито е супер за тази цена. Много е вкусно, и аз мъча домочадието с него. От Фантастико вземах досега. На мен ми е по-вкусно от ципурата

# 437
Момичета, вчера мернах в Лидл шишетата на Аквафор и филтри намалени, но бързах и не обърнах внимание до кога са. В брошурата не ги виждам. Вие знаете ли до кога са? 🙄

# 438
  • София
Бутилките стоят от доста време при касите, не са от тази седмица. 23 лв. беше шишето, филтрите не ги отразих.

# 439
  • София

Знам. Simple Smile Фагри е червена ципура, това имах предвид.

# 440

Знам. Simple Smile Фагри е червена ципура, това имах предвид.

а, ок, викам да не става грешка в навалицата.
ще се ходи днес за някакви дребни неща, които ще станат едри в един момент.

# 441
  • София
Рано сутринта бях в магазина да видя дрехите, жива душа нямаше при тях. Едно време какви епични битки бяха при кошовете, сега едно подреденко и пусто. 😂 За роклите ми беше мерак, но нищо не си харесах.

# 442
  • Буркина Фасо
Рано сутринта бях в магазина да видя дрехите, жива душа нямаше при тях. Едно време какви епични битки бяха при кошовете, сега едно подреденко и пусто. 😂 За роклите ми беше мерак, но нищо не си харесах.
не са минали хуните преди теб.Smiley
отиди привечер при дрехите за сравнение.

# 443
Ориза басмати от миналата седмица хубав ли е? Че е много голям пакета, да не се набутам с него и да се чудя как да го готвя.

# 444
Заинтригувахте ме с тази червена ципура, ще ходя на ‘риболов’. В наше ‘село’ не бях виждала досега, но обикновената ципура много се харесва вкъщи. Как се приготвя тази? Като обикновената ципура ли?

# 445
Подарявам
Скрит текст:

# 446
Много благодаря, снабдих децата и са супер щастливи Simple Smile
Да попитам, дали някой е срещал изостанали ранички от тези, понеже ги изпуснах, убих се да обикалям и не знам дали някъде няма нещо останало?

В Хаджи Димитър имаше 3 сиви преди малко

# 447
Днес на обяд банда вандали беше вилняла в кварталния магазин...
Там, където са летните дамски панталони и блузи от памук и лен беше пълна трагедия - разкъсани опаковки, тотално разместени неща. Все пак успях да намеря една шарена блуза моя номер. Естествено без опаковка 😃. Дълги панталони имаше останали само няколко от гадните шарени и един единствен бежов без опаковка.
Взех и фагри, за пръв път го срещам на толкова ниска цена. Само че трябва да разочаровам тези, които си мислят, че е дива риба. От няколко години и него го развъждат в рибарници. Дивите са направо златни, винаги фагрито са били доста по-скъпи от ципурата и лаврака.
Утре отива на керемидата. Отдолу резени лимон, като се позапече, отгоре резени домат и лук.

# 448
Да, на опаковката на тази риба също пише, че е от рибно стопанство.
Днес отново не открих замразеното тесто за пица. Във Ф. се намира вече едно на Белла, не от не е лошо като алтернативен вариант.
Любимите чушки пикильо (в нашия филиал поне) са с -20%, което ме кара да се съмнявам, че и те отново скоро ще изчезнат.
Днес, когато ходих нямаше и никакви зелени салати, снабдяването (или зареждането) им напоследък не е особено похвално.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 22:39 от fenyx

# 449
При нас чушките ги няма от месеци

Общи условия

Активация на акаунт