Лидл 175 - празнично майска

• 67 402
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Не знам с какъв произход е било първия път, последния беше с произход Индия.
Сега предлаганото с какъв произход е?
Индийско е пак, да.

# 61
  • Г. О.
Имам купони за сирене смес и за гръцко сирене от краве мляко. Подарявам ги, който иска да ми пише.

# 62
И при нас /Вардар/ нямаше от сиренето смес, иначе купон, в Лидл+е на челно място, проверяваха, и казаха че изобщо не е дошло, от гръцкото имаше малко, ама айде да не ни правят на глами, 20 лв за 2*400, а и качеството последните пъти беше доста лошо, няма да взема.
Но има написах мейл де, да не се подиграват с потребителите.
Ядосват ме много, и все по-рядко ходя.

# 63
  • Стара Загора
От гръцкото сирене купих миналата седмица супер беше. Вчера взех от смес биволско и краве. По -меко беше спрямо предишни партиди. До август ще сме го приключили.

# 64
Сиренето смес го търсете не на стандартното място, а при проморционалните неща и тези от тематичните седмици в хладилната витрина.
Подарявам
Скрит текст:

# 65
  • На края на вселената!
Fortuna, имах точно същата метеостанция. Работеше 11месеца без проблем, докато започна непрекъснато да бипва. Искаше сверяване на час, след сверяване работи няколко часа/ден - два, после пак бип-бип-бип... Сменях батерии, работи няколко часа и пак пищи. Занесох им я началото на януари 2023, след месец ми върнаха парите. Имам друга станция на същата марка, работи без проблем вече 4 години.

# 66
  • Sofia
И на мен ми трябва купон за сиренето смес на РС, ако някой не го ще, моля! Simple Smile
Иначе взех за нас и за мама, ама свекито  нямала (пък нали един път човек Simple Smile ) такъв, та за нея ми трябва.

П.П.  Благодаря на Йоана19 за купона!

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 11:05 от Morena

# 67
Вчера след работа успях да отида до съседния град и да взема от сиренето смес, направо не вярвах че има, по принцип още до обяд е обрано това което е промоционално и изгодно, от гръцкото имаше много-3-4 кашончета, явно извън по-големите градове няма голям интерес към него. Вкъщи се хареса сиренето смес, не е меко, получи се страхотна баница с него. Ако някои иска предлагам купони на две карти за гръцкото сирене.

# 68
  • Бургас
Сдобих се и аз с купони за двата вида сирене и за едностотинкова водичка, само че познайте при отваряне на нашия филиал кое имаше от трите неща...? Нито едното, разбира се! Rolling EyesRage  Жалко, че са от чужд профил, иначе такова мило писмо щях да им спретна...

И гроздето е кисело, буквално, та и с него греда и само дето бързах да ходя там днес Disappointed

# 69
Долче, а какъв е срокът на годност на сиренето? Приблизително. Wink
Има и партиди до 01.10.2023.

# 70
Инфо за сирената към 11.30 в магазина на Тодор Александров срещу Пожарната: гръцко- няма, от "смес"- 4 кашончета( срок- юли и август).

# 71
  • София
Vaychka,
Много благодаря!
Купих сиренето на Ведраре.
На бул."Черни връх" 43 има  количества и от двата вида сирене.

# 72
  • София
На който му трябват купони, да ми пише.

# 73
  • София
В магазина на Искърско шосе нямаше сирене. Мястото беше празно. Ако някой търси купони за двата вида сирене, да ми пише. И другите купони подарявам. Wink

# 74
Този купон не е ли променен от вчера до днес? Мога почти да се закълна, че вчера пишеше "1,39 лв за опаковка"???🤔🤔😒

Общи условия

Активация на акаунт