Лидл 175 - празнично майска

• 67 405
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
И в Ст.град днес нямаше от сиренето смес, стоеше само празното място с етикета. Не знам колко е било като количество, но и тук е при промо стоките, а не при сирената.

По принцип доста зле зареден е този филиал, все нещо липсва, а и от нехранителните често определени артикули изобщо не се появяват или са единични бройки.
Може би складът им е малък, защото не са самостоятелна постройка, поради което нямат и хубав паркинг като другите филиали.Confused

Дано скоро решат да открият нов филиал някъде в района.

# 76
И в Ст.град днес нямаше от сиренето смес, стоеше само празното място с етикета. Не знам колко е било като количество, но и тук е при промо стоките, а не при сирената.

По принцип доста зле зареден е този филиал, все нещо липсва, а и от нехранителните често определени артикули изобщо не се появяват или са единични бройки.
Може би складът им е малък, защото не са самостоятелна постройка, поради което нямат и хубав паркинг като другите филиали.Confused

Дано скоро решат да открият нов филиал някъде в района.

В Младост започва строеж на нов Лидл, но ще ти е далечко - на метрото на Младост 3.

# 77
Къде пък там, не е ли много близо до филиала на А.Ляпчев? Flushed

Или май по-скоро до другия дето е срещу Хит?
Но дори и да е някъде в "промеждутъка" пак ще станат доста на гъсто, а в района на Студентски е само този малкия...Confused

# 78
За сиренето смес- продължава да ми се показва на началния екран в Лидъл+...а купон за сиренето вече нямам! Явно затова (а и заради темата) повече хора са разбрали за купона и са купили сирене. Което не значи, че и тук няма проблем с осигуряване на достатъчни количества...😒

# 79
  • София
Къде пък там, не е ли много близо до филиала на А.Ляпчев? Flushed

Или май по-скоро до другия дето е срещу Хит?
Но дори и да е някъде в "промеждутъка" пак ще станат доста на гъсто, а в района на Студентски е само този малкия...Confused
МС Младост 3

# 80
До McDonald's или отсреща, откъм Кауфланд на изхода на линията за летището?

Ох, извинявай, всъщност отсам станцията май се казваше Ал.Малинов, ама се обърках, защото си мислех за Младост 3 като цяло, а не за М-станцията Blush

# 81
Днес и аз си купих сиренето смес по препоръка от тук и най-вече на RebelHeart, че той обикновено харесва неща, които и на мен са ми по вкуса. Иначе досега не съм купувала от него. С картата на мъжа си купих от гръцкото и на него купон за сиренето смес не му дадоха, аз обаче имах  и го оползотворих.
Много се радвам и че Лидл започнаха да продават редовно мляко на Маджаров, тъй като ние хапваме вече основно от него и Балкан.

# 82
До McDonald's или отсреща, откъм Кауфланд на изхода на линията за летището?

Ох, извинявай, всъщност отсам станцията май се казваше Ал.Малинов, ама се обърках, защото си мислех за Младост 3 като цяло, а не за М-станцията Blush

Метростанцията Младост 3 - откъм горния изход, където е полето. Близо ще е до Кауфланд.
Срещу блок 370 се пада горе долу.
Иначе да, в Младост ще станат много Лидъли, но вероятно са избрали точно до метрото понеже няма друг магазин там. Кауфланд не им е много удобен на блоковете там.

# 83
  • shumen
Нашето грозде беше сладко.Сирене от промоцията нямаше.

# 84
Благодаря на момичетата, които ми изпратиха купони! За съжаление, сирене няма.

# 85
Аз тъкмо успях да взема от сиренето смес. Имаше 3.5 кашончета в магазина на бул. Скобелев в София. Датата му е до 4ти август

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 13:03 от bukvalno-az

# 86
Сутринта и аз взех сирене. Стоеше при промоционалните неща във витрините. Нищо друго не ми хареса. Все по- скучен и скъп е за мен Лидл

# 87
PeacockLove Агнешкото беше ли намалено?

# 88
Не видях да има агнешко

# 89
  • София
Смес сиренето на Вердаре коментирате, нали?
В къщи много го харесваме.

Общи условия

Активация на акаунт