Лидл 175 - празнично майска

• 67 421
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Много е хубаво сиренето смес. Върви чудесно със сладкото и свежо грозде и малиновото вино. Изпробвано!
Вчера в Пловдив на бул. България имаше четири кашончета сирене смес, но докато аз си взема, двете кашончета почти се изпразниха. Всеки минаваше и купуваше по 4бр. Изобщо, напоследък се върнах към пазаруването на бул. България, тъй като отново е по-зареден от този в квартала. А там е широко и има голям паркинг.

# 91
Сирене исках да купя, но няма. Бейби салатки имаше на чудесна цена,ще видим гроздето как е. Абе уж дребни неща само щяхме да вземем, а оставихме близо 100лв

# 92
Гроздето не знам с какво е третирано , но направо скърца. Средна сладост е. Миналата седмица от Кауфланд беше по- хубаво

# 93
Гроздето не знам с какво е третирано , но направо скърца. Средна сладост е. Миналата седмица от Кауфланд беше по- хубаво
Явно е до партида. Аз купих миналата седмица от К. три кутии, още има от него. Случих на доста кисело.

# 94
  • Mostly in my mind
Няма при нас агнешко днес, а преди два часа реших,че искам да пека и ходих да търся. Ще си остана с искането  в крайна сметка.

# 95
  • София
Офис консумативите през колко месеца ги пускат?

# 96
  • Буркина Фасо
Смес сиренето на Вердаре коментирате, нали?
В къщи много го харесваме.
не е ли на Родна стряха ?
принудихте ме и аз да купя. Smiley и от гръцкото 2 за 1 взех. само яз бях купувачът им. имаше много и от двете сирена, но ... мижав интерес.

# 97
  • Mostly in my mind
Марка Родна стряха, но произведено от Вердаре.

# 98
Няма Агнешко и в моя филиал Simple Smile
Но пък имаше ароматни ягоди на 6.99 лв/кг. Насипани в кутийки, но без найлоново фолио. Добре, че бяха така
аправени от слъжител, за да не са на мармалад. Предии това на Пазара гледах, че още са на 10 лв/кг.

# 99
Този купон не е ли променен от вчера до днес? Мога почти да се закълна, че вчера пишеше "1,39 лв за опаковка"???🤔🤔😒

Не, вчера в 18,25 съм го купила за 1,79 лв.

# 100
В четвъртък гледах купона за пастета и беше по 1,39 лв.😃 Дори не знаех, че има такъв купон и специално го отворих, за да видя цената- а за цената 1,39 лв ми беше казано от друг член на семейството...Нищо, не им е за първи път да "бъркат" и да променят цена към по-висока.😒
Щях да купя пастет, отворих да активирам купона и "изненада". Та размислих за пастета.🙂

# 101
Лоли, и ние така с агнешкото, нямаше и за идеята взехме адана кебап. И ягоди - от гръцките с цена на килограм, а не за опаковка, в пластмасови кутийки без капак са насипани, различен грамаж, вкусни са.

Честит Гергьовден на всички празнуващи!

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 18:27 от fenyx

# 102
Подарявам
Скрит текст:

# 103
  • In transit
Южноафриканското авокадо в торба от миналата седмица.

Три от три в кофата. Предполагам е държано в хладилник и е замръзвало. Досега чак толкова гадно авокадо не бях купувала. Confused

# 104
  • София
Как и по какво  да разберем, че авокадото е хубаво, качествено?

Общи условия

Активация на акаунт