Лидл 175 - празнично майска

• 67 419
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Не много.

Не казвам да си купи някой, споделям че ми харесват...

Майка ми обича тъмни, меки и много сладки. Аз други обичам, и те така......

# 661
От киселите млека на промоция от петък кое бихте препоръчали Пилос или Родна стряха?
родна стряха по БДС за мен. по-кисели са, добре заквасват....

А за мен Пилос 3,6 и 4,5 са най-любимите кисели млека изобщо от всички, точно защото не са много кисели, даже изобщо не са кисели, та отново зависи какъв вкус предпочиташ ти

# 662
Днес освен по 10лв. килограма( насипни) череши има и пакетирани в кутии с капак 1кг за 6лв( доста добре изглеждат- има и тъмни, и светли в опаковките).

# 663
  • София
От предстиящата брошура ще купя комплекта за първа помощ.
За череши утре сутрин ще ходя в К.

# 664
Кажете мнение за чистачката за стъкла - https://www.lidl.bg/p/spretnat-dom/chistachka-za-stakla/p84124.
Имам остъклена тераса и две от крилата на дограмата не се отварят, и отвън е почти невъзможно да ги почистя. Дали ще стане, и дали се върти четката и дръжката?

# 665
  • София
Еха, пилингът за дрехи станал 25 лв! Преди беше 7-8 лв...

# 666
Не знам дали се върти, по-скоро не..

Но от К бях взела такава с въряща и чупеща се глава, голяма смешка се оказа, така си стои подпряна. Като няма сила да натиснеш, и да се върти - трудно се получава чистенето на външната страна на прозореца. В смисъл позицията не ти е удобна, за да приложиш натиск...

# 667
Този пилинг е на Филипс, онзи за 7-8 беше лидлски.

Скучна брошура, ако мина, ще е само за бебешки кърпички. Ще видя и въртящата се дъска.

# 668
Аз от новата брошура ще взема от моцарелката, че много обичам. Дано тази light да е хубава, защото не съм я пробвала.

# 669
Аз от новата брошура ще взема от моцарелката, че много обичам. Дано тази light да е хубава, защото не съм я пробвала.
Да, супер е, взимай смело! Няма разлика във вкуса с пълномаслената.

# 670
  • София
И в къщи сме фенове на моцарелата. Хубава е лайт. Наистина не се усеща разлика с другата.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 15:53 от Amiamo

# 671
Не се усеща, защото и онази уж пълномаслената е една такава суха ...Simple Smile

# 672
Ягодите до кой ден бяха намалени?
Онзи ден купих на 2.99 кг, сега в магазина са 4.99 на етикет.

# 673
Аз усещам разлика между моцарелата лайт и стандартната, но ги харесвам и двете.🥰 По принцип не харесвам нискомаслени продукти, нискомаслената моцарела е от изключенията.🙂
Има ли в Лидъл още Скирела? И нея харесвам...😁

# 674
Има ли в Лидъл още Скирела? И нея харесвам...😁
Няма отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт