Лидл 175 - празнично майска

• 67 426
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Харесвам органайзерите от новата брошура. Този месец купих два подобни, даже се чудя дали не бяха малко по-скъпи...

# 646
Малко са ми смешни как втора поредна седмица искат да си наложат някакви техни продукти и те дори не са на промоция, като ги сравняват с леко завишена цена на известна вече марка на пазара (примерно Милка, както е в снимката). Един вид да свикваме с високите цени и да правим сравнения евтино-скъпо, понякога с несравними по качество продукти (не говоря за Милка тук). Харесваме шоколадите на Лидл, но това е супер излишно.

# 647
  • София
Аз май харесах комплекта за първа помощ и комплекта с отвертки. Винаги се налага да се ползват и ще си взема.

# 648
  • София
Това е тъпо и излишно, да. Милка да не ги подпукат за тази глупост в брошурата. 😃 Шоколадите им без това са сто пъти по-хубави от скапаната Милка, плюс, че са два пъти по-евтини.

# 649
Даже, ако се запънем още малко, от гледна точка на визия, изживяване на потребителя и представяне на продукта (в добра светлина) - Милката трябва да ни е показана в легнало положение, за да прочетем и надписа, да видим изображенията и да ни се запамети в главата, каквато попринцип им е целта. Доста подриват марката така. Grinning Не помня как седят на рафта в Лидл Милките, но едва ли са изправени, в Кауфланд са легнали, както трябва да бъде.

# 650
Милка в Метро вчера беше 1,99 - различни видове шоколади, в срок на годност (взех няколко). Това е горе-долу нормална цена, не знам защо се излагат. Според мен просто трябва да си коригират цените навсякъде, а не да правят промоции.

# 651
Това е тъпо и излишно, да. Милка да не ги подпукат за тази глупост в брошурата. 😃 Шоколадите им без това са сто пъти по-хубави от скапаната Милка, плюс, че са два пъти по-евтини.

Бяха евтини лидълските, Сега вече не са - 1.60 лв са най-евтините, а бяха под левче, после лев и 15 и 30...утре два лева.

# 652
  • ВАРНА
От киселите млека на промоция от петък кое бихте препоръчали Пилос или Родна стряха?

# 653
родна стряха по БДС за мен. по-кисели са, добре заквасват....

# 654
На пилос никакви млечни продукти не харесвам.

# 655
  • Буркина Фасо
Върнах горнището на банския - да дам отзив, нямат ластици и се смъква, много недобре е измислено. Долниците са ок, взех си две.
не ти трябва Smiley

# 656
  • София
В нашия лидл черешите са перфектни. Такива на пазара няма. Дочаках ги лидълските и тази година и два пъти вземам, днес последно.

Върнах горнището на банския - да дам отзив, нямат ластици и се смъква, много недобре е измислено. Долниците са ок, взех си две.

Какво им е перфектното на черешите - 10 лв цена! Взех си от сергията на спирката, по 5,50 лв, превъзходни.

Банските за мен са катастрофално зле. Много лоша материя. Изобщо, отдавна спрях да купувам дрехи от Лидл и очевидно тенденцията ще продължи.

# 657
Ами черешата освен цена, си има и вкус, големина и т.н.....

Ами за мен са перфектни черешите. Кое - ами видът им, много ясно, няма да са дръжките. Цената е висока, но ЗА МЕН си струва.
Не ям какви да е череши или просто череши, а искам определени. Та в лидл ги намирам.
Ти си вземаш от спирката, примен и зад нея няма такива каквито търся...въпрос на предпочитание...
Пак ще ходя, апропо ... Simple Smile)

# 658
сладки ли са?

# 659
  • София
Е, да, въпрос на вкус. При нас черешите в Лидл не струват - нито на размер, нито на вкус. За цената - вече писах.

Общи условия

Активация на акаунт