Лидл 175 - празнично майска

• 67 438
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
30-40 мин не е ли много? Ципура пека 12-18 мин спрямо големината на рибите. Без фолио. Когато перките се вдигнат лесно, рибата е готова.

# 631
Не съм засичала абсолютно точно време, съобразно домашния уред горе-долу поне половин час я пека, но поначало предпочитам  и имам навика да са добре изпечени месата - и риби, и червено месо (там сме в категорията не well done, ами към отивам често към препечено 🤭).
Но и в повечето случаи следя за готовност на продукта, затова и много-много не съм засичала точно време и не следвам стриктно рецепти.

# 632
Подарявам(Шоколадът е подарен)
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 00:01 от lenak

# 633
В нашия Л черешите са винаги най-хубавите в района, но не обичам насипни, всички пръхтят върху тях, пипат се, а и като покажат цена на кг стряска. Предпочитам опаковани, хем чистичко, хем като цифра цената е по-малка за тарелка, минава психологичната бариера  Smile

От мюзлито у нас се харесват тези с повече ядки. Лидълския корнфлейкс ми е на вкус като картон, не вземам от там, но мюзлито е връх, в други магазини с такива съставки се продава в лукс категорията Hands Plus1

# 634
В нашия лидл черешите са перфектни. Такива на пазара няма. Дочаках ги лидълските и тази година и два пъти вземам, днес последно.

Върнах горнището на банския - да дам отзив, нямат ластици и се смъква, много недобре е измислено. Долниците са ок, взех си две.

# 635
В нашия лидл черешите са перфектни. Такива на пазара няма. Дочаках ги лидълските и тази година и два пъти вземам, днес последно.

Върнах горнището на банския - да дам отзив, нямат ластици и се смъква, много недобре е измислено. Долниците са ок, взех си две.
Да те питам за долнищата на банските. Отговарят ли си според теб на номерата? И аз искам, но като го гледах ми се стори голямо за номера си, но може да греша, не съм пробвала.

# 636
Най-добре да сравниш с твое долнище. Лидълските нещо ластиците не са им много ок, хлабави ми се виждат..не знам защо така....оттам и зависи кой да е размера.
Аз си взех един 38 и един 40..стават ми и двата. От тези без вързанките взех аз...
дано не ги загубя в морето с тия Лабави ластици Simple Smile)

# 637
  • София
Изминаха 30 дни от рекламация за апарат за кръвно (Санитас мисля)- ни вопъл ни стон!
 - ако искат да ми дадат нов - мога ли да откажа? Искам парите да ми възстановят.
ПП: наскоро един флекс - не го поправиха и върнаха сумата, а не дадоха нов флекс (има в момента,,,, защото бил с друг арт. номер... иначе е по-скъп.. Smile ).
Ако някой знае този арт. номер на апарата или... имаш ли право на избор какво да ти върнат?

# 638
  • Стара Загора
В началото на април направих рекламация на зъбен душ, мина един месец и нито ми изпратиха на адрес нов уред, нито се свързаха с мен по някакъв начин. Писах им през формата в сайта и на другия ден получих супер неграмотен смс, в който ми пишеха, че ще ми възстановят сумата и за целта трябва да си нося протокола за рекламацията в магазина.

НОВАТА БРОШУРА

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 09:42 от ❇Sisi_91❇

# 639
Цената на уреда за прозорци ме втрещи!🤐😬🙄

# 640
  • СОФИЯ
Пълна скръб им е тази брошура, особено сравнена с другите вериги.

# 641
  • На изток от Ада
Ще взема чатта с предпазване . Мм има една от преди 2 г  поскъса се. Раниците..
Дрехите ще видя .

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 01:52 от nasito8988

# 642
  • Sofia
Тази парочистачка коментирана ли е? Имам малката и ми е много неудобна. Искам я за банята, терасата и част от пода на кухнята.

# 643
Аз не се справих с нея и я върнах

# 644
Добро утро, търся мнения за този Мултифункционален чопър? https://www.lidl.bg/p/hitrinki-v-kuhniata/multifunktsionalen-chopar/p84156

Общи условия

Активация на акаунт