Лидл 175 - празнично майска

• 67 502
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Имам такава, само бърка. Вижте на снимките къде е кабелът. Много са ѝ 40 лв., според мен не си заслужава. Наполовина - да, ама 40-50 лв. отива към безобразие.

# 211
  • Буркина Фасо
Мдаа... скучна и за мен, ама набелязах немалко неща... ПиЗ и хранителни все.
Чудя се на машината за сладолед...  тя ли си замразява сладоледа ил' само го бърка - ако я има някой.
Ако замразява (а така предполагам все пак) и я сваря за 39лв може и да взема, пък ще си я съхранявам на главата вероятно...
https://www.bg-mamma.com/?topic=653768

# 212
Имам такава, само бърка. Вижте на снимките къде е кабелът. Много са ѝ 40 лв., според мен не си заслужава. Наполовина - да, ама 40-50 лв. отива към безобразие.

вътрешната купа не се ли замразява? не съм виждала машина за сладолед, която само да бърка

# 213
  • София
Скаморцата пак в брошура. Явно доста имат от нея.
XXL моцарела задължително ще купя.  И едно растение си харесах.

# 214
Вътрешната купа се замразява ръчно - ок. 24 часа във фризер. Ако не я замразиш от предния ден, в тази машина няма да се получи сладолед, тъй като нейната работа е само да бърка сместта.
Има машини, които и охлаждат, и бъркат, но те са с компресор - по-обемни, по-скъпи и т.н.

# 215
Аз я  имам машината за сладолед, един път съм я ползвала.Може би ако държите на по-здравословен сладолед.

# 216
  • Sofia
Благодаря, ЕмаТ! Simple Smile

# 217
Подарявам
Скрит текст:

# 218
Вътрешната купа се замразява ръчно - ок. 24 часа във фризер. Ако не я замразиш от предния ден, в тази машина няма да се получи сладолед, тъй като нейната работа е само да бърка сместта.
Има машини, които и охлаждат, и бъркат, но те са с компресор - по-обемни, по-скъпи и т.н.

е точно. естествено, че трябва да се замразу купата. и след като сложиш сместта я бърка и охлажда силно и в края на процеса сладоледът е готов /няма нужда от повече замразяване преди консумация/.
ние имаме на друга марка, върши чудесна работа.

# 219
Само заради котиджа ще отида, но си спомням , че на предишното предлагане нямаше, 2 дни ходих поред. Та и сега не се надявам. Нищо друго.

# 220
  • Sofia
... след като сложиш сместта я бърка и охлажда силно и в края на процеса сладоледът е готов /няма нужда от повече замразяване преди консумация/.  ...
А, те това имах предвид - за директна консумация след като забърка, не да замразявам полученото, за да е сладолед.

# 221
И ние имаме машината за сладолед, купувана преди години обаче. Единственият недостатък е, че купата трябва да се държи във фризера 12-24 часа, защото ми е кът мястото във фризера...😆

# 222
  • до най-прекрасния мъж
Аз взех 2 метеостанции. Чаках ги 3-4  часа, не се свериха и ги сверих ръчно. Задържа се  mode, и минаваш през всички настройки.
И аз го настроих ръчно, но то това не е идеята все пак. Но ще си я ползваме, на мен за Т и влагомер ми е необходима основно.
Като зададохте град София за часове зона,  паказва ли реален изгрев и залез или не? При мен е час напред. Показва изгрев около 5.10  а реално е около 6.10. Също как настроихте прогнозата за времето?
В понеделник ги взех, вчера сряда видях, че хващат радио сигнал. Не бях сложила град, вчера го настроих. Прогноза и изгрев хич не към гледала. На каква часова зона е? Аз го пуснах на +01.
На +02, но и на +01 все едно и също показва. Май чрез радиосигнала се настройва, че е на лятно часово време. Но като не хващат, няма как да се въведе тази опция. А ръчно не става.

# 223
Бургерите от младо телешко в ПА ли са? Бихте ли споделили мнения хубави ли са?

# 224
  • In transit
И ние имаме машината за сладолед, купувана преди години обаче. Единственият недостатък е, че купата трябва да се държи във фризера 12-24 часа, защото ми е кът мястото във фризера...😆
Точно. Освен това, фризерът трябва да е настроен да замразява под -19С, ако е на -17С, както е при мен, нищо не става. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт