Лидл 175 - празнично майска

  • 67 489
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
  • Мнения: 1 368
Коя лазаня беше хубавата?

# 241
  • Мнения: 8 027
Подарявам купони от скреч и всички останали
Скрит текст:

# 242
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 17 163
Коя лазаня беше хубавата?
болонезе.

# 243
  • област Софийска
  • Мнения: 1 720
Купувал ли е някой чугунения грил тиган и ако да, хубав ли е?

# 244
  • Мнения: 11 784
На мен ми хареса, писах назад.
Тежи 3 кг, за който е от значение и тежестта (за пренасяне, миене и т.н.). Може да се сложи и във фурна.

# 245
  • Sofia
  • Мнения: 22 631
Купувал ли е някой чугунения грил тиган и ако да, хубав ли е?
Аз от миналата година, харесвам си го.
Което пък не значи, че на теб ще хареса, в магазина може да го огледаш.
На мен ми харесват видът и височината на ребрата.

# 246
  • Мнения: 11 784
Да, височината на ребрата е голямо предимство на този тиган, особено когато пуска повече мазнина това, което се готви в него. Определено го оцених, при първото приготвяне на скара в тигана.

# 247
  • Мнения: 488
Подарявам купони от скреч и всички останали
Скрит текст:

Само шоколада с кокос ли дават с този купон?

# 248
  • Мнения: 7 856
Подарявам:
Скрит текст:

# 249
  • Мнения: 632
И аз подарявам от скреч карта.

# 250
  • Мнения: 17 116
Бургерите от младо телешко в ПА ли са? Бихте ли споделили мнения хубави ли са?
На вкус да, обаче поне аз като ги готвя се издуват посредата, свиват се и се получава странна форма като летяща чиния ¯\_(ツ)_/¯

# 251
  • Мнения: 488
Много са вкусни бургерите. На тиган на среден огън ги правя. За около 40 минути се изпичат равномерно отвътре и отвън, с чести обръщания. Стават много сочни. Да свиват се на едно голямо дебело кюфте като само се натиска и потупва горната страна със шпатула. Нямат нужда от никаква допълнителна мазнина. Пускат си мазнина и сок доволно през цялото време на готвене.

# 252
  • Sofia
  • Мнения: 22 631
Бургерите от младо телешко харесваме (подправям добре), готвя на тиган за по около 5 мин. на страна. - за нас така са сочни. Формата си остава същата, няма издуване, хлътване... де да знаех да ги снимам.  Simple Smile  Пращала съм и на приятелките на щерката и питат за още. Simple Smile

# 253
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 727
40 минути за бургери?!

# 254
  • Мнения: 17 116
О, 40мин им е много, аз ги готвя докато престане да изтича червен сок, заедно с гарнитурата и рязането на салатата 15-20мин някъде. Понякога отварям джоб в средата напречно и слагам кашкавалче.
На барбекю запазват форма, но за там предпочитам други неща.
Общо взето предпочитам кюфтета да готвя, а бургери си поръчвам доставка 😁

Общи условия

Активация на акаунт