Лидл 175 - празнично майска

• 67 539
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Друг път в брошура преди задушница има продукти на промоционална цена за задушница, а в предстоящата брошура няма.
Купих от кашкавалените пръчици. Не се харесаха. Като изкуствени. Ползвах ги за канелени.

В коя седмица пускат Едамаме?

# 361
  • Sofia
Нали е соя.... в азиатската.

# 362
Още един въпрос за уреда за почистване на пори - как точно се действа с филтрите му? Кога се сменят, на всяка употреба или по-рядко? Изхвърлят ли се или се перат? В кутията има няколко, нямам представа за колко време ще стигнат.

# 363
Не е ли още рано? За Задушница, имам предвид ..
Друг път в брошура преди задушница има продукти на промоционална цена за задушница, а в предстоящата брошура няма.
Купих от кашкавалените пръчици. Не се харесаха. Като изкуствени. Ползвах ги за канелени.

# 364
Още един въпрос за уреда за почистване на пори - как точно се действа с филтрите му? Кога се сменят, на всяка употреба или по-рядко? Изхвърлят ли се или се перат? В кутията има няколко, нямам представа за колко време ще стигнат.

“Филтрите” всъщност са едни миниатюрни кръгчета, от най-обикновена гъба ми изглеждат. Сменям ги, когато се замърсят, но не са много бройки в комплекта. Пет или седем, нещо такова ми се върти, че бяха. Сега тъкмо стигнах до последната и се чудя откъде да намеря нещо подобно за смяна. Единствено ми идва наум да изрежа от нещо с такава форма, ама пък тр да е нещо супер тънко.

# 365
Задушница (Черешова) е на 03.06 тази година. Сигурно ще пуснат продукти за нея от 29.05.

Кашкавалени пръчици купих и аз преди седмица, нищо особено, но щерката иска да купя пак и да ги панирам подобно на пилешките филенца.

Тази седмица ми бяха пуснали много хубави купони "избрано за теб" - козе кисело мляко, мини шоколадчета, сапун, Прошуто кото (само него не намерих вчера, но и не търсих обстойно).
Био боровинките бяха чудесни.
Бяло грозде без семки не посмях да взема, че предния път не беше хубаво, а преди това съм купувала много хубаво.

# 366
На мен гроздето много ми хареса, наистина не е много сладко, но пък ми е вкусно. Вчера взех, днес мисля да взема поне още 2 кутии.

# 367
  • In transit

“Филтрите” всъщност са едни миниатюрни кръгчета, от най-обикновена гъба ми изглеждат. Сменям ги, когато се замърсят, но не са много бройки в комплекта. Пет или седем, нещо такова ми се върти, че бяха. Сега тъкмо стигнах до последната и се чудя откъде да намеря нещо подобно за смяна. Единствено ми идва наум да изрежа от нещо с такава форма, ама пък тр да е нещо супер тънко.
Спомням си, че в стари теми беше коментирано, че поръчват такива от Алиекспрес. Имаше ги и в Германия, по артикулния номер на уреда, но на мен ми се видя неизгодно да поръчам нещо за 5лв (примерно) и да платя 10лв доставка. Не помня точно сумите. За мен това са обикновени дунапренчета и ако може да се изрежат с нещо, ще свършат същата работа.

# 368
А дали не могат да се перат и да се използват няколко пъти?

# 369
На мен ми хрумна - дали не може от тампони за грим да се изрежат? Същите ли са като материя?

# 370
  • софия
Тампончетата за уреда са с материя като тази на меката част на гъбите за миене на съдове с диаметър по-малък от този на 1 ст. Не мисля и не бих си причинила да ги пера, не съм сигурна дали може да се изреже толкова малко нещо добре.
Имам уреда от едно от първите пускания. С кабел е. Поръчах еднократно от Али тампони за смешни пари 100 бр.

# 371
  • София
Момичета,
Видяхтели дали има оснанало от промоционалното кафе Bellarom Gold XXL?
В магазините по центъра имам предвид.
Скрит текст:

# 372
  • Sofia
Хубаво ли е? Аз взех от Алабин, но беше преди няколко дни.

# 373
Кафето става ли за домашни кафе машини?

# 374
zvanche, как се водят тези тампони като артикул в Али-то? Може и на лични, за да не е спам тук Blush

Общи условия

Активация на акаунт