Лидл 175 - празнично майска

• 67 543
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • софия
zvanche, как се водят тези тампони като артикул в Али-то? Може и на лични, за да не е спам тук Blush
Скрит текст:

Купувала съм ги 2018 година. Доста са поевтинели.

# 376
zvanche, как се водят тези тампони като артикул в Али-то? Може и на лични, за да не е спам тук Blush
Скрит текст:

Много благодаря за линка! Ще поровя да видя дали ще намеря нещо подходящо за този модел, който имам. Филтрите на моята са малко по-различни - съвсем, съвсем тънки са, колкото стотинка. Или ще поръчам тези и ще ги оразмеря с ножицата Joy

# 377
  • софия
Скрит текст:

Много благодаря за линка! Ще поровя да видя дали ще намеря нещо подходящо за този модел, който имам. Филтрите на моята са малко по-различни - съвсем, съвсем тънки са, колкото стотинка. Или ще поръчам тези и ще ги оразмеря с ножицата Joy
Скрит текст:

# 378

Ето такива са Blush хем, който го интересува да види за какви “филтри” става дума

Скрит текст:
Май първите ще са най-подходящи, просто ще ги срежа с ножицата на две да ги докарам като височина. Поне не са скъпи и няма да ме е яд, ако не се получи.  Имам право на мнооого опити съдейки по броя в комплекта Smile

Сори за спама и zvanche още веднъж благодаря за помощта!

# 379
Благодаря и аз! Поръчах от първия линк Simple Smile Не ми беше хрумнало да търся в Алиекспрес. Преди време бях видяла да продават такива дунапренчета в някакъв български сайт, но не помня къде точно и така и не ги намерих пак. От алиекспрес със сигурност са на по-добра цена.

# 380
Оо, щом са такива миниатюрни, не стават за пране, добре че има алтернативи от Алито.

# 381
Аз си пера тампоните за грим (тези за многократна употреба) в мрежа за пране. Те са по-големи, но е все едно, тъй като са затворени в мрежата, не плуват сами.

# 382
  • Sofia
Момичета,
Видяхтели дали има оснанало от промоционалното кафе Bellarom Gold XXL?
В магазините по центъра имам предвид.
Скрит текст:

На Алабин имше още 5-6 пакета преди малко

# 383
  • София
От кога морковите са станали почти 3 лв., а био морковите почти 4 лв.?! Цените са от тази сутрин от Лидл.

# 384
От кога морковите са станали почти 3 лв., а био морковите почти 4 лв.?! Цените са от тази сутрин от Лидл.
Обсъждахме го скоро. Също някои се възмущавахме ама други казаха " колко пък лук и моркови ядете, че да ви бърка , че са емен -емен 3 лв". Та, яж и не се възмущавай, по- добре няма да стане Wink

# 385
Мислех,че ще бъдат малки и повечкой бройки ,а те големи и 4 бр Satisfied като ги отворих ми стана много смешно, сигурно е трябвало да бъдат 3 като на картинката,ама айде 1 подарък да се изненадаш Satisfied Иначе не са лоши,ама за 4 бр няма да повторя Satisfied

Скрит текст:

# 386
Обсъждахме го скоро. Също някои се възмущавахме ама други казаха " колко пък лук и моркови ядете, че да ви бърка , че са емен -емен 3 лв". Та, яж и не се възмущавай, по- добре няма да стане Wink

Аз обичам моркови и купуваХ по много, но 3лв за кг надхвърли психологическата ми граница за цена на моркови

# 387
Мислех,че ще бъдат малки и повечкой бройки ,а те големи и 4 бр Satisfied като ги отворих ми стана много смешно, сигурно е трябвало да бъдат 3 като на картинката,ама айде 1 подарък да се изненадаш Satisfied Иначе не са лоши,ама за 4 бр няма да повторя Satisfied

Скрит текст:
Тези неща не бяха ли в миналата брошура? Търсих ги заедно с бадемовите десерти, но нямаше нито едното.
И аз не предполагах, че са толкова големи...

# 388
И аз употребявах доста моркови, донякъде замествах картофите с тях. На мен и 2 лв ми се виждат много.... кило лук, кило моркови и картофи - десетачка 😬 .... егати.

# 389
Офтопик: ей сега си обяснявам що така дори обикновена салата като “зеле и моркови” на заведение вече е от порядъка на 8-10 лв Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт