Лидл 175 - празнично майска

• 67 965
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Интересно, странно защо в някои филиали има, в други - не, освен да са непродадени досега количества, да е имало по-малко търсене в нашия район, кой знае …
Но ако е политика да не ги предлагат повече, е повече от жалко 😒.

# 451
  • Sofia
Интересно, странно защо в някои филиали има, в други - не, освен да са непродадени досега количества, да е имало по-малко търсене в нашия район, кой знае …
Но ако е политика да не ги предлагат повече, е повече от жалко 😒.
Е, нищо ново под слънцето, да не са само те я... имат си я тая политика...

# 452
Не съм и очаквала да е ново при тях, но поне беше от уж търсената стока. Но точно такива на вид чушки за мен имат значение, печени и консервирани чушки не обичам, тези са от редките изключения, които харесвам.
Впрочем, по отношение на дрехите - чак битак не беше при нас, но имаше интерес, само от любопитство хвърлих едно око на блузите, по-малките размери като цяло липсваха (можех да намеря мой номер, но бяха останали по 1-2 бройки, не купих обаче).

# 453
  • София
В събота на бул. Сливница  имаше чушки пикильо.
 Подарявам купони. Пишете, който иска.

# 454
при нас имаше малки номера блузи, сякаш малко по-широки от обичайните. взех М синя - широчка, но нищо. панталони нямаше - само шарени и 1-2 беж /прозираха/.

# 455
За една от шарените (синьо и бяло на цветчета) леко се колебаех ,имаше и S, и М, 1-2 бройки, но реших, че нямам нужда от още тениски/блузки. А останалите бройки (всички цветове) бяха предимно в L размер в нашия филиал.

# 456
  • София
В кварталния лидъл от доста време няма нормални картофи 😅
Извън нерви ме изкарва ,че само за това трябва да ходя до друг магазин.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 14:19 от paranoir

# 457
Няма никъде картофи. Ако има са на цена поне 2 лв за кг

# 458
И аз последно време само дебна за картофи под 2лв и няма никъде хубави - някакви май четкани взех последно ( пресни, мръсни на 1.79) - май трябваше повечко да взема , че вчера пак нямаше в кварталния Лидл. Иначе , аз заредих масло и км и някакви дреболии още . Ходих специално да търся хортензия , като преди това бях и в К за същото - е нямаше и в дватат магазина.
Ако има по-запознати , да кажат дали би виряла на тераса, ако я прибирам зимата във входа и я присаждам като стане голяма ( наясно съм че става доста голям храст , но винаги много съм ги харесвала ) - ако не става , да не ходя да я търся и да си давам парите нахалос) .

# 459
  • Карлово
Ако има по-запознати , да кажат дали би виряла на тераса, ако я прибирам зимата във входа и я присаждам като стане голяма ( наясно съм че става доста голям храст , но винаги много съм ги харесвала ) - ако не става , да не ходя да я търся и да си давам парите нахалос) .
Ще вирее. Вземи си хортензия.

# 460
Аз последно взех картофи на 19/05, някакви мити по 2.59 в магазина на Лъвов мост, едри и хубави бяха, почти като пресни на вид, иначе няколко пъти преди това взимах от сладките картофи, които бяха на промоция по 1.99. Те са хубави, ама не вървят на всичко

# 461
Ще вирее. Вземи си хортензия.
Голяма съм шматка - тя ,хортензията била от четвъртък ...сега и в четвъртък ще трябва да ходя , а пък нищо друго май не си харесах.

# 462
Във Ф. пресните картофи ще са на 2.79/кг (от четвъртък).
От Л. последно взех едни френски картофи, не ми харесаха.

# 463
Няма никъде картофи. Ако има са на цена поне 2 лв за кг
Ясно, картофите са новият лук и моркови...🤪

# 464
Аз си взех шарена риза (42). Не съм убедена, че десенът ми отива, но май ще я задържа.

Купих и една седалка за тоалетна, обаче сега се чудя дали да не я върна - мислех, че ще е от онази твърдата лъскава пластмаса (дуропласт ли се казваше), а тя май е от обикновената. Не съм я отворила, за да мога да я върна, затова не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт