Лидл 175 - празнично майска

• 67 873
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
хайде да не зачекваме пак темата за бабите и майките с колички в пиковите часове Wink пиис!

# 586
  • София
Може би в Ринг мола ще има изоставнала машина за сладолед. Там дълго време след прИмоциите съм намирала стоки.

А същите тези баби са ваши майки все пак.
Може би имат поръчка да пазаруват и за вашето семейство.

# 587
Здравейте!
Не знам кой къде е ровил, обаче в Събота при нас ягодите бяха половината на сок, половината на мармалад готов за фурната (само захар им липсваше) - толкова смачкано и разтечено беше всичко, имаше и доста мухлясали.

# 588
  • София
Купувала съм замразено тесто за пица в правоъгълна форма. Не се ли продава вече или аз не го откривам...Не съм гледала дали има аналог в друга верига.

# 589
Няма го вече. Има аналог, на Белла e, не е лошо, във Ф. напр. се намира при замразените неща.

# 590
Момичета, извинете че нахълтвам...но такива пуканки има ли в лидл?
Попаднах на тази статия..а ядем доста пуканки...
https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Lidul-izteglya-svoi … a-i-smurt-1694353

?

# 591
  • София
Момичета, извинете че нахълтвам...но такива пуканки има ли в лидл?
Попаднах на тази статия..а ядем доста пуканки...
https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Lidul-izteglya-svoi … a-i-smurt-1694353

?
И аз я видях тази статия, но такива пуканки не съм виждала никога в Лидл.

# 592
Сега видях че визират лидл във  Великобритания.
Но се стреснах защото без пуканки за мв не оставаме...

# 593
Тези пуканки са само в английските Лидъли.
В България не се продават.

# 594
  • Буркина Фасо
царевицата е важна като произход.

# 595
Не знам за вас, но аз направо издивявам като видя някой да си е зарязал продукт от хладилна витрина, извън нея.
Колко трябва да си мързелив, че да не се върнеш 10 м. назад и да го оставиш от където си го взел 😤

# 596
  • shumen
И аз се дразня като видя,че са оставили продукти където им дойде.

# 597
  • София
Може ли да се връщат/заменят бански?

# 598
Може ли да се връщат/заменят бански?

В Лидъл - да.

# 599
Не знам за вас, но аз направо издивявам като видя някой да си е зарязал продукт от хладилна витрина, извън нея.
Хаха, да, по-скоро ми е неприятно да съм в същия магазин с такива хора. Преди седмица гледах в хладилника им един намален пакет сьомга, но като пипнах беше съвсем размразен, явно е бил така намерен навън стоял на топло, размислих и не го взех. Лидълци обаче много  пестеливи, не са го изхвърлили, пробутват си го пак 😁

Общи условия

Активация на акаунт