Термин Септември 🤰🏻2023 💝 (Тема 2)

• 57 978
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Akroma,  аз пък въобще не го мисля още това с дрехите. Има много време. Те така или иначе се перат последните седмици или поне така направих с първото дете. Дори той все още спи в кошара уж за бебето. Предстой ни обзавеждане на детската стая и адаптация на малкия на голямо легло, сваляне на памперс. Днес имахме първи опити с локви като след градушка.
Нямаме количка, нищо за бебето. Не се притеснявам. Имаме 3м. Някъде не е малко.

И аз днес бях на преглед в Токуда. Пуснаха ми доста изследвания. Поръчах добавки от Iherb, та ще направя и почивка докато дойдат, за да пусна контроли за стойностите.

За вирусите ми изписаха цинкорот, засилва имунната система.

# 166
Акрома, и аз съм болна трета седмица, бронхит и зверска кашлица. Едва от вчера усещам някакво подобрение, пих сиропи, смуках хапчета, хомеопатия, накрая АБ. Като парцал съм. Това ми е второ боледуване за тази бременност, чувствам се изцедена и изтощена. От три дни дребосъчка е в някаква фаза на непрекъснато пищене, истерия, реване, тръшкане. Като идем до магазина, хората ме гледат все едно не са виждали дете да плаче и да се тръшка. Жал ми е за детето, жал ми е за мен, кълбо от нерви и бяс съм. Уча и за изпит междувременно, купонът е пълен.

Ние имаме кажи-речи всичко. Купихме столче за кола и слинг. Сортирах по унисекс нещата от каката, дрешки ще купувам юли-август. Не е от суеверие, просто с това смотано време не знам какво да купувам. Надявах се на първоюнските намаления в НМ, ама нищо не ми харесва и да е подходящо от намалените неща, а класическите бебешки не са намалени. Ще купувам 50-ти размер, на дъщеря ми купих 56, роди се 2900 и всичко и беше голямо. На НМ специално, нещата са уголемени. 

# 167
Ох момичета пожелавам ви бързо оздравяване!!!!!! Heart
Сестра ми също я хвана този вирус и я обърна на ангина .. ужас вече е втора седмица на антибиотици и все още не се чувства добре ..
Така че аз съм се "скрила" вкъщи без много контакти .

# 168
Предстой ни обзавеждане на детската стая и адаптация на малкия на голямо легло, сваляне на памперс.

Това все едно аз съм го писала Satisfied Чакам всеки момент да дойде леглото на малката и да отиде да спи в друга стая, как ще свиква - не знам. На всичкото от горе, сега ще сменяме детската градина и в новата държат да е без памперс.

Вече като се върне от градината с температура, ММ да си взима болнични и да я гледа, аз ще се крия някъде Grinning

# 169
Момичета, в същия филм съм.
Малката не само, че още не сме я местили в нейна стая (все ми се струва малка), но и още я взимам при нас презнощта, защото плаче и чака да е при нас, а на мен ми се спи и така ми е по-лесно. Още е с биба и памперс и все на шега казвам, че ще си ги разменят с бебето, ама не е смешно. Мъчим се на гърне, но с другото сме греда.

Аз съм купила дребни неща като шишета, пеленки, биби, халатчета и т.н. Като цяло големите покупки ги имам от малката: количка, стерилизатор, помпа, столче за кола, дрехи и какво ли не.
За купуване само легло и по-голям скрин искам, от двойните, че този и сега не ми стига. Ще купя нови дрешки, чаршафчета, но като цяло вече имам почти всичко необходимо. Другото не е фатално.

Иначе моята бебка понавакса с теглото. Изоставаше с десетина дни, но от витамините и наблягането на храни навакса с 4-5 дни на последния преглед. Сега се надявам да е продължила.

И както има време, така ще мине. Юни почти ще се изниже, юли ще глася вече багажа, че нищо не се знае. Дрешки ще преглеждам и тн и от началото на август ще сме в готовност така или иначе. Та, ще мине като един миг. Simple Smile

# 170
Здравейте, мами 😊 минавам и аз да се разпиша.
При нас купона е пълен също, ние не просто сме в ремонт, построихме къща, тъкмо мина грубото и започва по-финото, не знам как ще смогнем да се нанесем до 2 месеца. В голямо движение и пазаруване сме освен за бебето и за къщата.
Купихме по-големите неща за нея, спряхме се на кошарка next2me на Maxi Cosi - Lora, а за количка на Easywalker Комбинирана 2 в 1 Harvey3 Premium Diamond Grey, от всички тя ни се стори най-лека, удобна и маневрена (аз съм с дискова херния и това ми беше водещото).
Поръчвам дрешки от HM, сега има до -50% намаление. Стерилизатора е на Avent, а помпата за кърма на Neno Bella Twin електрическа. Взехме и гнездо, за да може да спи навсякъде 😃.
Моя приятелка, която ще ражда другия месец ме посъветва относно еднократни пелени и кърпички да дебна в Емаг тъй като там пускали големи пакети на много изгодни цени.
Започнах да ходя на тонове, водят термина ми 06.09. и всеки ден се моля всичко да е наред, да бъдем добре и да избутаме безпроблемно до края (2 пъти лежах в болница за задържане) 🙏🏻❤.
Пожелавам и на всички вас до края всичко да бъде безпроблемно ❤.

# 171
Yani, аз и сега купувам памперси и мокри кърпички на малката от Емаг. Дебна и все хващам намаления.

# 172
CardyR, аз също поръчах два кашона с пелени Pampers Premium и няколко пакета с мокри кърпички от новите на Pampers, които са 99% вода. И мога да кажа, че бяха на доста добри цени, пелените се падаха по 0,35 ст. на бройка. Определено си заслужава да се дебне там 😊.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 11:01 от Yani_M

# 173
Ние почти нищо не сме купували, малко дрешки и две кошари. В списъка стоят още много неща. Каката направи 2 години миналата седмица и имахме ангажименти по нейния празник, за щастие тя си спи в нейната стая от 7месечна, памперси и биберони махнахме отдавна.
100 % най-изгодни памперси сме взимали от Емаг, мокри кърпи според зависи на промоции различно.
Мен също ме хвана кофти вирус с температура, по - странното е, че малката е здрава и от някъде другаде съм го лепнала.    Уж е юни, а все още кашлици, сополи и гадни вируси върлуват.
Аз съм с близнаци и ми казаха тонове след 32 седмица, защото ставало голямо мазало и нямало смисъл по-рано. Термин 04.09, от юли ще ги почвам и се надавам да изкарам до август, че бебенцата са 1100 и 1300 гр, 2 броя плаценти и води и определено ми е тежко много вече.

# 174
Акрома съчувствам ти, през зимата изкарах няколко вируса с малкия и сега отново е болен. Почти не ми е минавала задната хрема.
Една колежка ми препоръча инфрачервена лампа, но не знам дали става за бременни.
Детска стая едва сега почваме да правим до сега изнасяхме багажи. Сложиха дограмата вчера. После има мазане на стените и циклене пода. Обзавеждане има някакво, което може да се ползва на 1во време. Но лопатка за малкия не сме взели още. Ще се огледам за нещо 2ра ръка.

# 175
Какви са тия бацили пак? Край нямат! От вчера гърлото ме дразни и тази сутрин малко бях прегракнала. При мъжа ми нещата май отиват към гнойна ангина. Sob

Днес отидохме до Бебетил в Стара Загора. Видях я количката на Tutis Uno 3+, но ми дойде тежичка и не ми беше особено удобна, въпреки че е много сладка. Спряхме се на Cam, моделчето май беше Taski Sport 3в1. Направиха ни отстъпка от цената понеже се отказахме от кошницата и направо си взехме столче от 0-36кг. Много ми хареса количката! Relaxed Удобна, лека много маневрена и лесно сгъваема. На външен вид също ми допадна много! Relaxed

# 176
Здравейте, момичета.
Вие имате ли болки в таза и как ги облекчавате?
При мен просто не се търпи. Дори в покой ме боли и цяла вечер не мога да спя, събуждам се на всяко помръдване. И всеки следващ ден става по зле.

# 177
МК55, аз спасявам болките в кръста и гърба с възглавница за бременни, много помага и спя спокойно.

# 178
МК55, аз спасявам болките в кръста и гърба с възглавница за бременни, много помага и спя спокойно.

И аз ползвам възглавница за бременни, но не ми помага особено. При мен болките са по надолу от кръста, точно таза си ме боли. Едвам ходя. Вече и разходки не мога да си правя. Пробвах с но-шпа но не помага. Магнезий също пия, дори АГ ми каза да увелича приема, но все едно и също.. Вечер като си легна ми се плаче просто.

# 179

И аз ползвам възглавница за бременни, но не ми помага особено. При мен болките са по надолу от кръста, точно таза си ме боли. Едвам ходя. Вече и разходки не мога да си правя. Пробвах с но-шпа но не помага. Магнезий също пия, дори АГ ми каза да увелича приема, но все едно и също.. Вечер като си легна ми се плаче просто.

Пробвай с колан за бременни

Общи условия

Активация на акаунт