Термин Септември 🤰🏻2023 💝 (Тема 2)

• 59 747
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Честито на майките героини!
Дами, помагайте нямам много време, а и нямам мечтано име.
Амелия
Ариа
Аделина
Дайана
На мен най-много ми харесва Аделина.

# 631
Аз да се похваля Simple Smile днес се роди Савина - 48см. Вчера на ехографа измериха 3200гр, а тя се роди 2730гр. Знам, че може да има разлика, но ми се вижда много голяма този път. Беше планово секцио, всичко мина наред. Бебето имало възел на пъпната връв, не съм сигурна какво точно означава това, но ми звучи като ако беше тръгнало да се ражда нормално, пак до операция щяхме да стигнем Simple Smile

# 632
От изброените Аделина.
Дайана ще има твърде много проблеми с изписването до живот.

# 633
Честити бебчета, нека бъдат живи и здрави! Бързо възстановяване на мамите Simple Smile

# 634
Аз да се похваля Simple Smile днес се роди Савина - 48см. Вчера на ехографа измериха 3200гр, а тя се роди 2730гр. Знам, че може да има разлика, но ми се вижда много голяма този път. Беше планово секцио, всичко мина наред. Бебето имало възел на пъпната връв, не съм сигурна какво точно означава това, но ми звучи като ако беше тръгнало да се ражда нормално, пак до операция щяхме да стигнем Simple Smile

Честитоооо ❤️ просълзявам се на всяко бебонче 🥰 Бъдете живи и здрави! На теб желая бързо възстановяване!

# 635
Амелия
Ариа
Аделина
Дайана
На мен най-много ми харесва Аделина.
И аз за Аделина. Амелия и Дайана с тия правописни грешки хич не ме кефят, Ариа го свързвам с оная тъпата певица 🤣

# 636
Честито бебче Akroma 🩷
И аз съм ЗА Аделина.

# 637
Akroma честита бенка! Бъдете здрави и щастливи заедно! Бързо възстановяване на теб!
И аз съм за Аделина, и Адрияна много ми харесва.
И аз си лепнах някакъв пореден градински вирус. Лекувам се с хомеопатията на сина ми, обаче имам ужасна ларингитна кашлица. За съжаление моя ЛЛ е пълен потрес и ще трябва да търся специалист до 2-3 дни ако не се оправя.

# 638
Амелия
Ариа
Аделина
Дайана
Бих предложила Амая,Ая,Елия,Жасмин. А иначе от изброените Аделина.

# 639
Когато минеш.Ще споделиш ли как е минал прегледа и какво са ти казали ? Може и на лично съобщение .Иначе съм нещо такова като теб както го описваш, въртенето и ставането са ми ужас от два дни…🥹
Момичета случайно някоя от Вас да има/имала болка в пъпа или около него ?? От два дни започна да ме боли ей така от нищото когато лягам,когато се обръщам от ляво на дясно и обратно и се чудя бебка ли взе да натиска нещо или е нещо друго,ще излъжа ако кажа , че не се филмирах …. 34+5 г.с съм…не мога да опиша точно каква е , но най-наподобява на някакво дърпане все едно се разтяга 🥹
Болка около пъпа имам и аз, първо ми се появи в началото на юли в долен десен ъгъл под пъпа, но там си знам, че имам пъпна херния още от преди да забременея, а и болката беше като прещипано, и преди я бях изпитвала. За всеки случай посетих хирург, който ми обясни, че сега по време на бремеността няма какво да се направи, единствено ако ми излезе пак хернията, с масажни движения да се опитвам да я прибера (то се усеща като малко балонче сякаш е излязло). Миналият петък и вчера обаче, при ставане от полулегнало положение, ми се появи отляво на пъпа, тоест не където ми е хернията, една отвратителна срязваща, пареща болка, която пак си ме шашна. Понеже съм си филмарка и аз, утре пак имам час при същия хирург да видим това от хернията ли е, или нещо друго. Иначе в момента съм малко като мумия, като съм легнало положение ме е страх да се въртя настрани много, ставането го правя като някакъв цирков артист, защото ме е страх да не ми се появи пак тази болка, много е гадна наистина.

# 640
  • Велико Търново
Честито на родителите мами! Нека бебоците бъдат много здрави, щастливи и да имат безгрижни детства! На мамите бързо възстановяване и да се отърсите от преживяното! ❤️

Аз съм за Амелия и Аделина. Но като че ли клоня към  Аделина, заради галеното.

# 641
Akroma, честито бебе и бързо възстановяване!

Амелия, Амая и Елия много ми харесват като звучене. Аз бях избрала за нашето бебе Елена или Емма, но мъжа ми не ги хареса Simple Smile

# 642
Бонбон, връщам се от прегледа. Хирургът каза, че такава вертикална, пареща болка, която е локализирана само на едно място, може да е само неврологична, вследствие от силното вече опъване на коремната стена, което пък е резултат от повишеното коремно налягане и натежаващото вече бебе. Не е хернията и не е нищо супер притеснително, а и нищо не може да се направи по въпроса, просто трябва да изтърпя още три седмици и малко до датата на секциото. След раждането би трябвало тази болка да отшуми и изчезне. Препоръча повече почивка и избягване на резки движения, които могат да напрегнат още повече мястото на болката. Между другото, вчера установих, че ако поставя нещо, което е леко по-студено (пробвах с с дъното на стъклена чаша) върху мястото на паренето и болката, тя се притъпява леко и не е толкова дискомфортна (друг е въпросът, че и бебето реагира на по-студената температура и започна едни диви танци в корема 😀). Надявам се да съм ти била полезна!
Когато минеш.Ще споделиш ли как е минал прегледа и какво са ти казали ? Може и на лично съобщение .Иначе съм нещо такова като теб както го описваш, въртенето и ставането са ми ужас от два дни…🥹
Момичета случайно някоя от Вас да има/имала болка в пъпа или около него ?? От два дни започна да ме боли ей така от нищото когато лягам,когато се обръщам от ляво на дясно и обратно и се чудя бебка ли взе да натиска нещо или е нещо друго,ще излъжа ако кажа , че не се филмирах …. 34+5 г.с съм…не мога да опиша точно каква е , но най-наподобява на някакво дърпане все едно се разтяга 🥹
Болка около пъпа имам и аз, първо ми се появи в началото на юли в долен десен ъгъл под пъпа, но там си знам, че имам пъпна херния още от преди да забременея, а и болката беше като прещипано, и преди я бях изпитвала. За всеки случай посетих хирург, който ми обясни, че сега по време на бремеността няма какво да се направи, единствено ако ми излезе пак хернията, с масажни движения да се опитвам да я прибера (то се усеща като малко балонче сякаш е излязло). Миналият петък и вчера обаче, при ставане от полулегнало положение, ми се появи отляво на пъпа, тоест не където ми е хернията, една отвратителна срязваща, пареща болка, която пак си ме шашна. Понеже съм си филмарка и аз, утре пак имам час при същия хирург да видим това от хернията ли е, или нещо друго. Иначе в момента съм малко като мумия, като съм легнало положение ме е страх да се въртя настрани много, ставането го правя като някакъв цирков артист, защото ме е страх да не ми се появи пак тази болка, много е гадна наистина.

# 643
Момичета, започнахте ли вече с прането на бебешките дрешки? Ако да, на каква програма и температура ги пуснахте? Питам, понеже моята пералня не поддържа програма бебе 🐣

# 644
  • София
Момичета, започнахте ли вече с прането на бебешките дрешки? Ако да, на каква програма и температура ги пуснахте? Питам, понеже моята пералня не поддържа програма бебе 🐣
Аз изпрах всичко на стандартна програма (40 градуса) и после в сушилнята (или гладене), което същност е стерилизацията.

Общи условия

Активация на акаунт