Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 64

• 30 652
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Аз правих чия (или чиа) пудинг днес за закуска на мъжа ми- накиснах в прясно краве мляко поради липса на ядково, протеин на прах за подслаждане, канела, пасирано манго и нарязани берита.
Днес ще мина с едно ядене- огрооомна салата, пържени яйца и малко зеле и моркови със сметана.
Скрит текст:

# 256
Огроооомната салата ми се вижда купичка Trollface понякога снимките лъжат за големината на порциите. Иначе много вкусен обяд.

# 257
Шарпиии, 600гр. салата си е сериозна порция за мен. 😁 Винаги съм се чудела на хората как ядат авокадо в салата, но и аз го преоткрих. Утре съм замислила да пробвам дресинг  с пасирано авокадо, малко горчица, майонеза, малко гръцко мляко и лимон. Може и пармезан да се сложи.
 Вчера правих крамбъл със замразени вишни, 50гр. масло, 100 гр. бадемово брашно, маааалко еритритол, ванилов екстракт и канела. Може би с берита и еритритол няма да има нужда се слага. 🍒
Вашите салати колко са големи? 🥗

# 258
Уфф, съвсем спокойно опуквам 1 маруля сама. Обаче вече не ям толкова, че стомаха ми реагира.
Авокадото  е част от закуската ми, че тя е еднаква всеки ден. 3 яйца, 100 гр. пилешко и таратор от авокадо.
Сега се опитвам да вкарам всички хранения в светлата част на деня. Закусвам рано, и последното ми хранене е в 17 часа.

# 259
Уау, за първи път чувам за таратор с авокадо! 😲 Ще пробвам! Много се подувам от целулоза и гледам да не прекалявам. Споделяла съм и преди, че имам неприятни подувания от задържане на вода. В такива периоди посягам и към пробиотик. Вчера си направих голяма купа обикновен таратор и го хапнах със запечено зеле и после си бях доста балонирала. Затова и пропуснах вечерята. Спокойно мога да задържа 3кг вода за 24 часа. 🫣 Миналата седмица по това време лягах 58кг, но след три дни на яйца и ограничаване на въглехидратите в момента се будя 54кг. и се чувствам чудесно. Най- голямата ми слабост е лимонадата на Сан Пелегрино. Луда жажда ме гони заради кетозата и това е нещото, което ми липсва най-много в момента. 🍋

# 260
Ами то се води студена супа от авокадо, ама аз му казвам таратор.
Едно цяло авокадо(на стайна температура, че ако е студено се намазва по стените на пасатора), 2 лъжици кисело мляко. Пасират се авокадото, млякото с вода до желаната консистенция, и се добавят ситно нарязана краставица, копър, пресен чесън, орехи и лимонов сок. Правя го вечер, и го слагам в хладилника.
Ако ходиш на работа можеш да пропуснеш чесъна. Аз съм по майчинство, и не ми пречи да си смърдя през деня Joy

# 261
Вашите салати колко са големи? 🥗
Моите салати са горе-долу като твоя грамаж. 600-700 грама. Просто на снимката наистина ми се вижда като купиЧКа Yum Освен салатата, основното ядене ми е към 500 грама. Абе кило и 200 заминават в едно ядене.

# 262
Оле сериозни порции момичета 😃
Сигнус този таратор звучи интересно. Ще го пробвам и аз. Даже мога да предложа на децата Но на тях без чесъна че са още малки май за него. Не помня с дъщеря ми на колко години беше като и го предложих в менюто но тя и до днес не го обича . Ни лук ни чесън. Въобще нищо зелено не може да я накара човек да хапне🤩

# 263
Фотокод, нещо интересно забелязах. Онзи ден месих козунака и после 30 минути кардио със Дзверо.
Страшно ми се стегна коремната област. Не съм мерила, нямах време. Но си усещам. И също така този път 10 минути ми беше масажа.
Абе мога  да опитам вакумки права. Някои ги правят на четири крака Joy

# 264
Елора, ти си машина, аз съм те признала!
Значи.. пробвах вакумките легнала ..еми, не е същото.. права някак усещаш как се вдлъбва . Сега, на 4 крака ми се вижда още по -хард за изпълнение 🤔

Днес пред кабинета на лл стоя и чакам.. и нищо не правя.. станах и се изтеглих по коридора, дето нямаше никой, и убих времето с.. вакумки 🤣🤣

После с Лл коментирахме резултатите, обясних й , че съм на месо и тя:”Ами, да! То така се отслабва -с месо!” Simple Smile Навремето ме беше сложила на диета 5 дни чисто месо, после 5 месо и салата и след това имах лист с меню, мн разнпобразно, но с акцент ако има леща примерно, е на обяд и вечер винаги беше месо със салата. Дълго време бях зсдържала резултата, като тогава бях и 15 г по-млада 🤣

Тая вечер децата ядаха вафли в колата. Малко ме трогна аромата, но.. до там!

# 265
Ми освен и аз права да пробвам и да видим.
Колко вдишвания правиш? Тоест вдлъбвания. И колко време задържаш?
Абе внимавай с тая херния, че това, че те е заболяло не е много ок.
Пробвай и ти първо масаж на козунака и после спорт.
Макар че самото месене също си е от полза.
Днес си гледам малката престилка. Ми повдигнала се, постегнала се. Нещо което ни планк, ни другите неща са направили.
Аз планка обаче го зарязах засега, че ме боли ръката.
Правя лодката от йогата.

# 266
Добро утро! С този дъжд вън настроението ми е за кухня

Първо за natka- ето я чията след 1 нощ, желирана Simple Smile хаха
Скрит текст:

Добавих суха към рецепта с хуск за.. знам ли и аз.. сиренки (като ям, не я усещам)

Скрит текст:

отивам да щракна моя обяд и се връщам да дописвам. Варени ребарца (от вчера) със сготвено днес постно зеле+ ще изям една сиренка (с големина на 1/2 мандаринка са)

Скрит текст:

За който не може без хляб, направете си тези сиренки. Идвално заместват

Елора, малко задържам, колкото успея. Но яко хлътва, направо изпъкват ребрата като “балкон”. Трябва да потърся инфо каква е точната техника, да не си измислям нова 😇

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 11:01 от fotokod

# 267
Има много клипове.
В единия днес гледах, че може във всякакви пози. Прав, приведен, на четири крака, легнал.
Опитах права, не ми е ок. Май повечето ще ги правя легнала.
В единия клип си каза на никакъв мц. Днес правих, ама малко, но вече не ми е тежък ден.
И също така напълно на гладно било хубаво, сутрин на гладно, може глътка топла вода.
Ще се опитам тоя навик да го изградя. Сутрин да пия топлата вода и след 10 минути да се вакуумирам.
Сега се масажирах и се качвам на звяра.
Обмислям и на икаров да си купя лосион за тяло. Те имат няколко вида.

# 268
Накиснах и аз малко с вода сутринта, ще я видя по-късно на какво прилича. Чаена лъжичка само, не знам дали е добре повечко наведнъж като за пръв път. Ще видя там да смеся със сирене и де да знам какво още. Без кухня към в момента, рецептите за печива ще ги оценя само на картинка. Хич нямаше да опра до тая храна за канарчета аз, ако можех да си сготвя нещо повече от варени яйца Joy
То и за тях добре че е яйцеварката и добре че обичам яйца...

# 269
Имам нужда от вашето мнение.
Пия кафето с кокосово масло. Направих си тази сутрин, изпих половината навън, на чист въздух. Прибрах се и като се присетих да си го допия видях, че маслото се е втвърдило и стои на дъното на чашата Rolling Eyes Нормално ли е това, според вас или съм купила някакво менте? Случвало ли ви се е?

Общи условия

Активация на акаунт