Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 64

• 30 662
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Да, като изстине се втърдява. Нормално е.

# 271
natka, ит салати на моменти ми иде да цвиля като кон.. сега намесих и bird food 🤭🤭🤭 Със сирене не знам на какво ще прилича🤔Ако можеш кисело мляко или скир, евентуално към  извара.. нещо да пообре тези желирани семки. Не съм усетила някакъв драстичен ефект т.е някоя забързана перисталтика (но аз там конкретно проблеми нямам и може би за това и не усещам, ако има раздвижване)

Ние уж ваканционно пътуваме в някакъв момент през лятото и май ще тръгна с пакет чия и хуск на път , като най-лесно и пакетирано решение.

Елора, погледнах и аз за вакумките.. май ни насърчават да ги правим сутрин, на гладно (+чаша топла вода), да раздвижим червата и масажират се успешно висцеларните мазнини. Колко на брой - не видях, а за момента само , че при задържан дъх се брои до 5. На колене подпрени с ръцете  с леко привежданв напред май е най дълбоко усещания вариант. За напреднали - там разбъркват с мускули 😅😅това съм далеч

Eliff, да като поизстине кафето, кокоса изплува в по-твърдо състояние отгоре

# 272
Натроших малко сиренце, конкурс за шеф готвач няма да спечели но не беше и лошо така. Малко като макарони със сирене, примерно, то нали няма много негов си вкус. Като закуска за малки деца... Само дето нито съм малка, нито закусвам, нито е макарони Joy
Като за първа проба го броя към успешните експерименти. Ще мисля с какво друго мога да го овкуся, пак за солени варианти говоря

# 273
Благодаря ви, момичета Hug

# 274
Елора, рових, рових и си намерих упражнения за хернията 🫣виж 2 + минута, има вакумка в легнало положение ☺утре се тръшкам на пода рано рано https://youtu.be/C3nOtF-DsuI

Скрит текст:
на края на месеца съм при хирург, горещо се надявам да се прещипани корвмни мазнини, а не някое чврво 🫣защото за тези 4 г, в които я търпя, мисля, че е мазнини, щом не съм се докарала до.. спешно състояние 🤔а и сега с прибирането на корема и хернията визуално се поприбра..още малко и ще стане ясно

natka, сетих се и за заквасена сметана , може да пуснеш и парче шунка на кубчета 🤔 чията я дават и като добавка към сосове, така че някой сос към салата напр майонеза и чия за дресинг 🤔ще го измислиш по твой вкус ☺

# 275
Тази чия само като видя как изглежда и знам, че не е моето 🙄 Малко на
Скрит текст:
сопол
😒

# 276
Тази чия само като видя как изглежда и знам, че не е моето 🙄 Малко на
Скрит текст:
сопол
😒
Не си много далеч от истината - баш някаква такава лига си пуска Grinning
Няма да ми стане любимо, просто се радвам да има още едно нещо което да мога да ям за разнообразие че не е добре положението. Пребивавам в хотелска стая в момента, сигурно и до края на лятото. Съответно готвенето е мираж и вариантите за режимна храна не са ми много, та всяко разнообразие ми е ценно. Обичам яйца обаче само на варени яйца и салата няма как. А лесните опции за готова храна не са хич добре като за нас и гледам да са рядко. Ако кажа никога, ще излъжа, но поне да са последна опция.
Ако не друго, току-виж съм се навила за по-дълги и по-чести фастове от цялата работа Grinning

# 277
Елора, рових, рових и си намерих упражнения за хернията 🫣виж 2 + минута, има вакумка в легнало положение ☺утре се тръшкам на пода рано рано https://youtu.be/C3nOtF-DsuI

Интересно. То повечето показани са ми част от йогата.
И едно дето все се каня да го прибавя.
Иначе забележи, че тя не го вдлъбва много. Може би не трябва да се стараеш такова вдлъбване да правиш.
Иначе и аз като цяло броя до пет някъде и отново действам.
Дано утре и аз да го направя след топлата вода, че сутрин ходя и спя  поне два часа.

# 278
  • София
Чета, следя темата, а от няколко дни се опитвам и да владея храненето. От четвъртък не съм докосвала хляб и сладки неща. Направих тези питчици, опалянки май се казват, станаха разкош!!!

Чудех се, уж не ям много, обаче в края на деня корема ми е подут като балон. Нямам газове, нямам проблем с 00, просто е огромен. Гърдите са ми чашка Д + , е корема е по голям! Не знам какво да правя за това подуване.

# 279
Чудех се, уж не ям много, обаче в края на деня корема ми е подут като балон. Нямам газове, нямам проблем с 00, просто е огромен. Гърдите са ми чашка Д + , е корема е по голям! Не знам какво да правя за това подуване.
Опитай за седмица да пиеш Еспумизан. На мен тук Тайс ми го препоръча и много ми помогна. Аз си взех на капки и го пих седмица.

# 280
Шарпи, а от мастихата как си ?
Аз при такива симптоми вече си разтварям една  таблетка мастиха от Хиос и моментално ми минава. Та замених еспумизана , но това са инцидентни състояния.
Нали все менюто  ме вълнува като седна някъде на служебни обеди, та се запознах на такъв с някакъв мъж, който пък бил специалист по нам кво си хранене, нещо индийско , както и да е. Бил свалил 25 кила с нещо като нашия режим, фастове и т.н. Но той пък ми направи забележка , че пия вода . Той не пиел вода половин час преди хранене и 2 часа след. Иначе ми обясни, че се раздували червата, ставали газове. Ей тия състояния, които имаме. Та тези дни съм решила да чета по въпросите за водата, кога и как. Щото едва се научих да пия по 2 литра, сега да започна и да отброявам кога да спирам да пия и да започнам, ще ми дойде в повече

# 281
Освен това и разрежда стомашните сокове и не е ок за храносмилането. Преди бая години спрях да пия вода по време на хранене, горе долу и преди и след хранене не пия. Но не мисля, че точно от това може да се отслабне, по-скоро за подобряване на храносмилането.

# 282
  • София
По време на хранене не пия вода, преди и след май също като се замисля, имам интервал от поне половин час преди и след хранене.
Ще пробвам да пия и Еспумизан да видя.

# 283
  • София
И аз не пия вода по време на хранене. Обаче сега приемам едни витамини за очи, на които е препоръчaно да се взимат по време на хранене с 1 цяла чаша вода, което много ме учуди, защото знам, че по врме на храенене не е желателно да се пие вода, защото разрежда стомашните сокове, както бе написано по-горе. Е, не ми се и отдава.
Преди хранене също не е добре да се пие вода, по същата причина. Само, ако целта е подтискане на глада, тогава е доста ефективно.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 07:55 от BFF_

# 284
То и аз само в заведение си поръчам. Народът жули рИкии, бири, вино, аз поне една водичка 😀
У нас такива неща не забелязвам, но не съм изчислявала преди и след по колко време не пия. Дори си мислех, че преди хранене е добре да си оводня карантиите.
Но започнах да забелязвам връзка между хранене в заведение и подуване, то е ясно защо, колкото и да гледам да е чисто.
Другото е, като се стегна У кръста с колан, или съм с тесни дрехи около шкембо.

Общи условия

Активация на акаунт