Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните принципи на фастинга?
Какви са препоръките за рецепти със зони?
Може ли да се дарява кръв при наличие на инсулинова резистентност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните принципи на фастинга?
-
Какви са препоръките за рецепти със зони?
Зоните на рецептите са метод, който подчертава балансирането на въглехидратите, протеините и мазнините в храната. Те се препоръчват за поддържане на здравословно тегло и оптимално функциониране на тялото. Подходящи рецепти за зонови подход включват богати на протеини ястия, зеленчуци и здравословни мазнини.
-
Може ли да се дарява кръв при наличие на инсулинова резистентност?
-
Какви са основните принципи на кето диетата?
-
Как може да се използва какаовото масло в рецепти за готвене?
Не е боза, бира е това дето растат от него. То кой знае дали все още турят хмел в нея де, ама все пак. Жалкото е че това не е за такива инсулинки като нас, а колко е вкусна тая пущина само... Остават мерките за стягане, поне мускулът отдолу като се оформи пак е друго.

Та.. сготвих първо пиле с ориз на любимия /това ми беше поръчал/. Правих пълнени патладжани с морковчета, гъбки и малко лучец, пекох вратни пържоли на грил тигана и накрая малко алабаш във фраера. Поне ще имаме ядене за още 2 дни. Патладжаните се оказаха много вкусни, без грам горчивина, дори не съм ги оставяла да се отцеждат, че нямах време. Много вкусни се получиха.
Казвам му "не мога да дойда, че съм с мазни ръце, ела ти. Влиза в кухнята барабар с куфара с интрументи в ръце, обръщам се аз и баааааааам - куфара на земята, всичко се разпиля, отвертки, клещи, такери, рулетки... квото имаше. И очите му палачинки.