Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 64

• 30 485
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Много зависи какви са гърдите.Когато повечко кожа е увиснала, няма оправия.

# 91
Аз имам малки, неувиснали мисля гърди. Никакъв мускул не може ме оправи. Единствено д-р Енчев може ме оправи, ама не искам. Не ми е комплекс, че съм с малки гърди.

# 92
Сори, упражнението за порастване пазва е редовно надигане и изпиване на халби бири Joy Не е боза, бира е това дето растат от него. То кой знае дали все още турят хмел в нея де, ама все пак. Жалкото е че това не е за такива инсулинки като нас, а колко е вкусна тая пущина само... Остават мерките за стягане, поне мускулът отдолу като се оформи пак е друго.

shlqpchy2, само по стойности на гладно и тези не са ти чак зле, честно казано. Освен евентуално с обременяване с глюкоза да видиш как ще изглеждат нещата. При някои хора на гладно стойностите остават добри дълго време, но при вдигане на глюкозата става мазало. Гликиран хемоглобин изследвала ли си? Триглицеридите колко са ти? Витамин Д, Б12 и подобни? Щитовидният панел целият ли е изследван? Казваш че повече изследвания сте правили, затова любопитствам така.
Иначе това което описваш може да е от ИР, а може и от нещо друго да е - щитовидната, например. Или нещо съвсем друго. Нямам идея прекараната мононуклеоза как би се отразила и тя.
Мисля, че нито едно от изброените нямам. Явно е пускала само основните. А тези, които казваш, има ли определен начин за правене или просто само на гладно?

# 93
Виж си в лабораторията като решиш да изследваш, би трябвало да има написано за кое какво се иска. Не всичките се иска да са на гладно, та зависи за кое питаш.
Какво сте изследвали тогава, дето пишеш че "всички останали показатели са повече от идеални"?

# 94
Виж си в лабораторията като решиш да изследваш, би трябвало да има написано за кое какво се иска. Не всичките се иска да са на гладно, та зависи за кое питаш.
Какво сте изследвали тогава, дето пишеш че "всички останали показатели са повече от идеални"?
Добре, благодаря ти! Ами имам Асат, Алат, Лдх, креатин, tsh и хома

# 95
Привет, минаха днешните изследвания, озадачена съм доста!:grinning:
На 1-ви май от изследванията инсулина беше 14.9 на гладно, объркват ме вече Rolling Eyes

# 96
Eлора, пила съм няколко вида серапептаза - на Doctor's Best, на Enzymedica, както и на Sourcenaturals, натокиназа на Doctor's Best, бромелайн - също от различни производители , поръчвам от Iherb, защото тук същите са по-скъпи, но съм купувала и оттук - NotroClot, съдържа натокиназа в добра доза, Фиброзим (съдържа бромелаин,  серапептаза и кверцетин) - в ниски дози, но като за начало става , Хемонат  - пак с натокиназа, витамин Е и още нещо, разгледай ги, мисля, че и в магазин Лечител продаваха някакъв вид норвежка натокиназа, не съм сигурна как се казваше.
Най-добре прочети темите за ензимите, за да ти стане ясно дали, кое, как и по колко.

# 97
Хахаха, момичета, като продължение на снощната тема за големина на бюст, днес като по поръчка ми се яви пред погледа на една витрина на сексшоп престилка за готвене 😁😁😁 Еми веднага я грабнах 😊. Довечера ше направя ревю на половинът пред печката 😁😁😁 (още не я е виждал)

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 12:38 от sharpy

# 98
ЖДНБ! Joy
Запиши му час на твоя човек за леене на куршум някъде, не чакай да стане спешно 😆

Нушолина, ти когато и да направиш изследване, все е моментна стойност това, тя не стои все една и съща. Най-много витамин Д ми се хвърля в очите че е нисък, там ще трябва доста да изпиеш. Не разчитай на ниски дози и на слънцето за него.
Това от нещата дето на мен ми говорят нещо де. Някои не ги коментирам понеже не им и разбирам. Гликираният хемоглобин бива и още малко надолу да е, както и КЗ на гладно, ама поне тя се връща на изходно положение на втория час. Макар че сама виждаш колко инсулин има за целта... 10-на пъти над началния и стои така за дълго. В исеалния случай инсулинът също спада до началната стойност.

# 99
Ох Шарпиииии, ще ме умориш!
Искам и аз такава Sunglasses

# 100
Шарпи, луда жено 🤣.
Давай продължението, ако Мич въобще не е откаран в спешното от стрес .
Още се хиля, представям си да готвя с подобна картинка. Няма ли и задни 🤣

# 101
Хахах, ида да дам отчет, пиленца Trollface
Лелее, днес много забавен ден. На всичко отгоре се 'чупих да готвя, ам беше с голям кеф. Мич го нямаше цял ден, беше с един приятел да монтират някакъв гардероб. Аз се вихрих на воля с новата ми придобивка. Trollface В началото рязко наедрелите ми цомби малко ми пречеха на полезрението, обаче много бързо свикнах. То тея розови зърна човек... Smile Та.. сготвих първо пиле с ориз на любимия /това ми беше поръчал/. Правих пълнени патладжани с морковчета, гъбки и малко лучец, пекох вратни пържоли на грил тигана и накрая малко алабаш във фраера. Поне ще имаме ядене за още 2 дни. Патладжаните се оказаха много вкусни, без грам горчивина, дори не съм ги оставяла да се отцеждат, че нямах време. Много вкусни се получиха.
Тъй.. става към 18,00 часа и чувам че се отключва. Отваря си вратата, влиза и явно се учуди, че аз не го посрещнах /обичайно който е вкъщи посреща другия като чуе, че се отключва. Чувам "ехооо", отговарям "ехооо" Grin Казвам му "не мога да дойда, че съм с мазни ръце, ела ти. Влиза в кухнята барабар с куфара с интрументи в ръце, обръщам се аз и баааааааам - куфара на земята, всичко се разпиля, отвертки, клещи, такери, рулетки... квото имаше. И очите му палачинки. Dizzy Face
- Кво става тука Open Mouth
- Ааа, нищо, готвя
- Абе не знам кво правиш, ама сега остави малко готвенето. Trollface
Последва тренировка за изгаряне на калории Laughing
Та, после, натренирали се, седнахме да вечеряме, хапнахме доволно и всички са щастливи.
По едно време ми каза, докато вечеряхме - Колкото повече одъртяваш, по-луда ставаш. Припомних му, че точно затова ме е взел. Веднага се съгласи. Все такава да си ми, каза. Purple Heart
Ето и малко снимков материал
Скрит текст:

# 102
колко малко му трябва на едни мъж - вратна пържола и правилната престилка Grinning Grinning

# 103
колко малко му трябва на едни мъж - вратна пържола и правилната престилка Grinning Grinning
Баш! Grin

# 104
Сладури 😃
Аз пък не знам защо се очаква човек да става по-скучен с годините. Напротив, даже репертоарът му стова по-богат 😆
Пък и сега имам не само повече идеи, но и повече енергия отколкото в късните си 20 и доста от 30те си години. Тогава не знаех що е то ИР и как да си я овладея, та бях дебела, изморена и нещастна. Идеи пак имах за всякакви щуротии, но и повече ме домързяваше.

Общи условия

Активация на акаунт