Бившия

• 5 981
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Пък аз вече по няколко години стоя на една възраст. Joy

# 16
Аман от пързалки.

# 17
Пък аз вече по няколко години стоя на една възраст. Joy
После що превъртали километражите на колите.

# 18
  • Бургас
Кола и жена на късмет, нали знаеш.

# 19

Наистина бих се радвала някой да ми обясни смисъла на всичко това. Още първата тема, заради която всъщност се регистрирах, се оказа че не е точно това, което изглежда. И така като ми тръгна - от фейк на фейк. Добри души ме "светнаха" как да гледам хронология и как да търся несъответствия, за да не се хабя да отговарям, но продължава да ми е чудно Thinking

# 20
Е то няма значение дали фактите са истински, защото ние и без това не познаваме авторката и не ни е грижа дали това е реално.
Все пак би могло да е реално и всъщност се случва на много хора.

А принципно, такова нещо с бивш не ми се е случвало, защото нямам бивш, но за една приятелка ми беше терсене доста време. Стават такива неща и човек понякога не може да си избие от ума някои хора и обстоятелства.
Важното е да си запази хладната преценка и дистанцията и да не се вкара в нови филми. Някои връзки просто не могат да съществуват, това е.

# 21
Е ся жена за години не се пита, нито се гледа. Ей така баба Лили се оказа почти на 90

# 22

Наистина бих се радвала някой да ми обясни смисъла на всичко това. Още първата тема, заради която всъщност се регистрирах, се оказа че не е точно това, което изглежда. И така като ми тръгна - от фейк на фейк. Добри души ме "светнаха" как да гледам хронология и как да търся несъответствия, за да не се хабя да отговарям, но продължава да ми е чудно Thinking

Болезнена нужда от внимание...

Тук са даже безобидни, но в някои подфоруми има хора, които се правят на бременни, "раждат", после им се случва "злополука", всичко гарнирано с откраднати снимки, ставали са страшни скандали като се разкрие. Не го правят за пари. В тема, в която четях като бременна/прясно родила имаше момиче, което пишеше такива небивалици, че според мен въобще нямаше дете. Мистериозно изчезна, май я баннаха.

# 23
  • Бургас
Оо, и аз като бременнех имаше една с тризнаци, със съмнения дали не са четиризнаци 🤣 Оказа се, че редовно "бременее" по този начин.
По-отдавнашните потребителки бързо я разбраха, пък аз и́ се възхищавах как с толкова много бебета в корема ходи да спортува с "таткото" 😁

# 24
  • Враца
Ама, тези хора, имат ли психични отклонения?

# 25
Здравейте,
От близо година съм с мъжа ми ( не сме женени ), но чакаме дете. Всичко е наред освен, че финансово ни е доста трудно в момента. Проблема е, че аз мисля за бившия си постоянно, как е, дали е добре, какво ли се е променило.. скъсах с него малко преди да тръгна с мъжа ми, след 8 годишна връзка.. дори не бяхме интимни последните години.. карахме се много, дори ми е посягал. Но не разбирам защо след всичко това, аз отново мисля за него, обич ли е това? Не му преча и пиша, защото е грозно спрямо сегашния ми мъж, а и той твърди, че си има приятелка и искам да е щастлив… моля за съвети, ще се побъркам, чувствам се виновна спрямо двамата.

Спокойно, като се роди детето няма да имаш време да мислиш себе си, камо ли за бившия Simple Smile

# 26
В предната тема те съветвахме всички да си почиваш, ама да ти кажа - вземи нещо да правиш/учиш нещо наистина, ‘щото от скука започваш да се вкарваш в излишни драми…

# 27
А възможно ли е малко да си измисляш?
През 2020 г. си от 6 месеца с мъж на 30, с две деца от различни жени, през ноември 2021 г. с мъжа ти планирате бебе (не пишеш дали е същия мъж), но сега през май 2023 г. си от около година с мъжа ти, след като си приключила осемгодишна връзка. Интересен тайминг.
Пък и през 2020 е едновременно на 22, 23 и 24 години.... А аз в една година съм си само на една възраст.... (
Да де, ама нейното е по календара на маите. Времето е променлива величина Laughing

# 28
Аз тази година ставам на 35 и мисля вече да остана на толкова за поне следващите десетина годинки Joy

# 29
Мая, дай рецепта!!!

Общи условия

Активация на акаунт