Пъзели 55

• 29 796
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
С едно приложение, което VOX препоръча - Genius Scan, покатерена на стол Joy Снимката е леко размазана, но друг вариант на знам.

# 616
Съвсем нормално си го снимах аз, не е чак толкова огромно, 6 хилядарки една до друга.

Шмидовете се виждат нормално вече, но аз още вчера приключих с поръчките. В първата взех само Ваяна, че щеше да свърши и чакам да видя дали ще ми я донесат днес Smiley

# 617
Такааа, изпратих 1 и получих 2, това много точно описва ситуацията при мен😄

Започнах колажа на Ravensburger и след разходката ще видя докъде ще го докарам:)

Бухтичка, заради теб ходих да разглеждам нови пъзели в Озон и да добавям в любими😄

# 618
  • София
Честит празник, Зори Simple Smile здрава и щастлива
Едни малки от мен покрай детето Simple Smile

# 619
За съжаление нищо не редя, влизам само да се похваля с нещо и да поздравя всички "близначки" в темата.
Ще използвам няколко интересни факти за зодията, които според мен ви пасват прекрасно, момичета! Бъдете здрави и дерзайте! Heart
Olia T, Flowers Hibiscus
Скрит текст:

krem4et0, Flowers Tulip
Скрит текст:
Neita, Flowers Sunflower
Скрит текст:
Venislava Todorova, Flowers Cherry Blossom
Скрит текст:
Зори, Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
Jenaiassez, честит празник и на теб! Flowers Bouquet Отскоро пишеш в темата и още не съм те опознала виртуално, но зодия Близнаци е един от най-интригуващите знаци.

И сега да ви се похваля Simple Smile
Вчера излязоха резултати от НВО на 4 клас. Дъщеря ми е с 100 от 100 точки по БЕЛ. Направо невероятен резултат. При двама родители математици тя се оказа самороден талант. Heart Eyes

# 620
Уау, какъв обзор на иначе многопластовата ни зодия! Joy
Браво на дъщеря ти! Но пък на мен не ми е чудно - при толкова таланти, които си разкрила в тази тема нищо чудно и в БЕЛ да си топ, нищо че само като математик се възприемаш!

# 621
  • Варна
О, да, НВО на 4 клас и вкъщи е актуална тема, доволна съм от детето.

Аз още се боря с 2000-ника, бавно върви главно заради повечето време, което отделям на другото си хоби. Но не ми дреме, когато, тогава.

# 622
Днес следобед, минавайки през НДК, попаднах на рекламна кампания на Фанта, имаше състезание по редене на пъзел между два отбора, всички от отбора победител получават шапка.

И разбира се не ме свъртя.
Играх два пъти, с мен беше една приятелка, та да й спечеля шапка и на нея.

И двата пъти нашият отбор спечели, голяма забава, първия път играх с 5-6, 11 годишни момченца, вторият пак с други и една майка да попълни отбора.
Не беше труден пъзел само 170 части иние бяхме много.
Набързо ги организирах как какво да реди Joy
За 5 минути
Та да

Само си представям да се бяхме събрали ние всички срещу горкичките деца 🥳

# 623
Пъзел Grafika от 1000 части - Овен. Heart Eyes
Моята зодия. Blush За щастие за мен и за нещастие на другите. Grinning

# 624
  • София
Един куч е готов. Хареса ми Вретеното!
Започнах си 2000-ка, харесва ми качеството и добре върви. Беше в два плика, забравила съм, че на Трефл са така.

# 625
И моето е готово, но съм доста назад със снимките и ще ви го покажа по-нататък Smile
Учудващо бързо се нареди предвид, че между другото наредих и два от 500.

# 626
  • София
Едно Вретено и от мен. Благодаря на Шантал

Тони, anp, Anita кой може да го вземе само вие сте от София останали.

# 627
Коалите също чака за Anp или Anita, но нито едната не пише. Ще го дам на Веси като се видим.

# 628
Surfers
500 части
Ravensburger

56 минути

И още един от Евето Hug Не знам добре ли е, зле ли е, но се чувствах бърза, така че предполагам би трябвало да съм доволна Laughing

# 629
  • София
Бухтичка аз гледах клипчето и изглеждаше супер бърза Simple Smile
Един Галисън от мен 500 части за 1:17 като се местих защото не ми стигаше мястото да гледам частите и да редя

Общи условия

Активация на акаунт