Да си сам на 30+

• 17 937
  • 351
  •   1
Отговори
# 330
  • У дома... някъде
Не съм искала да се изнервяш User23.
Ти сам си правил грешки тук,като не отговаряше на никакви лични въпрси и се криеш зад маска!
Това трябва да промениш!
.Тук си анонимен за всички,само за 1 -на ако изобщо е в тази тема си с име,години,и те познава.
Цяла тема говорим за промяна,изписаха всички тук нямалко страници за теб и твоя подкрепа.
Ако имаш уважение някакво към нашето лично време,всяко мнение,което си изчел...просто постъпи мъжки и дай някаква информация ако прецениш.
Дамата ,както казахме и преди-чете или не чете,видяла или невидяла....няма да ти пише и да те потърси да те пита каквото и да е,ти сам трябва да се пребориш със страха си.
Зоната на комфорт каза по горе,за себе си...
Спирам да спамя...

Ще ти пратя на лично какво открих за себе си и на какво се дължи това преобръщане на 360 градуса а ти си кажи експертното мнение дали си съгласна или не, по възможност без детайли, просто да прав си и не хвърляш пясък в очите и на правилен път си или просто нямаш общо с реалността и грешиш. Така ще задоволиш ли окончателно любопитството ти?

След написаното на лични....
Да!
Силен характер си!
Ще се справиш!
Няма невъзможни неща,мотивацията тук е била адекватна и в точният момент.
Или казано накратко -бори се за стойностен живот.
Ще спечели!
Живота обича смелите!

# 331
Да, добре ! Ние нищо не разбрахме! Тц,тц,тц
Заключвайте темата, решено е!

# 332
  • София
Кво каза 🤓

# 333

Някой ден ще напиша бестселър и ще ти подаря с автограф Grinning

# 334
Ама преди това и хакни някой профил.
Т-образен или Г-образен.

# 335
Ама преди това и хакни някой профил.
Т-образен или Г-образен.

Неща да виждам компютър, какви неща ме караш да правя.

Да не си кака от ГДБОП да ме щурмуваш в 05:00 по никое време. Каква е тази мания за профили у теб .

# 336
От цялата тема ме изуми фактът, че си мислиш, че Т- и Г-профил са профили в социалните мрежи.

# 337
Е не може всички да сме инженери 😜

# 338
Може би ако ги беше написал UPN  и IPN по DIN  или двойно Т профил по ГОСТ щеше по да се сети Simple Smile

# 339
От цялата тема ме изуми фактът, че си мислиш, че Т- и Г-профил са профили в социалните мрежи.
В социалните мрежи Тъ-профил значи "тъпанар". Гъ - е за "гз".

# 340
  • София
В социалните мрежи Тъ-профил значи "тъпанар". Гъ - е за "гз".
Страхувам се какво ще означава П-образен профил ...

# 341
  • Далечният изток
Завършва на -раст. Sunglasses

# 342
Чудя се защо темата все още не е заключена.
Авторе, странен човек си.

# 343
Да не си кака от ГДБОП да ме щурмуваш в 05:00 по никое време.
Какво имаш против ГДБОП?
И 5,00 е много свеж час, приемлив за събуждане с целувка от ГДБОП каки. Ако няма каки в екипа /а то няма/ целувката за събуждане е от най-якото момче, което е на смяна.

# 344
Бях сама на около 30-31 за известно време, беше страхотно. Пътувах, правех си каквото си искам и за миг не ми е минало през ума, че ще остана сама завинаги. Живейте си живота.

Общи условия

Активация на акаунт