Да си сам на 30+

• 18 034
  • 351
  •   1
Отговори
# 315
  • У дома... някъде
Мисля че открих къде е проблема.
В мен си е.

Специално за тази която визирам, бях успял да се добера до всичките и регистрации....

Само аз ли чета?
Всички регистрациии!
Включително и на въпросната ти приятелка тук!
User23,кого залъгваш?!
 Голяма промяна!

# 316
Мисля че открих къде е проблема.
В мен си е.

Специално за тази която визирам, бях успял да се добера до всичките и регистрации....

Само аз ли чета?
Всички регистрациии!
Включително и на въпросната ти приятелка тук!
User23,кого залъгваш?!
 Голяма промяна!

Промяната я почнах преди седмица.
Още когато се изповядах.
При жените не знам как е но при мъжете е по лесно да се измъкнеш стига да знаеш как и да си мотивиран. Различни сме по природа.

Знам че ви е много интересно какво е но ще споделя когато постигна резултати за да е подкрепено с факти.

Не знам коя приятелка тук имаш в предвид.

Може да ти звучи невероятно но по някога нещата са супер прости.

Ако ти кажа какво е било със сигурност съмнението ти ще отпадне.

А и стига съм бил директен и откровен нека има малко мистерия и потайност.

Ако си достатъчно интелигентна е възможно да се досетиш каква може да е причината за симптомите, които си изчела в началото.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 21:49 от Анонимен

# 317
  • У дома... някъде
Тази, заради която страдаш е регистрирана в БГ мама,и ти го знаеш, перфектно!
Много обичам да гледам детайлите във всичко.
Ти знаеш коя е,затова и си се регистрирал и ти тук.
Но,ми е интересно ако тя се усети какво правиш....ще имаш ли резултатите за които "мечтаеш"?!
След всичко писано тук?!
Успех!

# 318
Разкостихте го ,ей!

# 319
Малеее, наистина ли? Сега стана по-интересно!😳

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 00:00 от eleaa

# 320
Тази, заради която страдаш е регистрирана в БГ мама,и ти го знаеш, перфектно!
Много обичам да гледам детайлите във всичко.
Ти знаеш коя е,затова и си се регистрирал и ти тук.
Но,ми е интересно ако тя се усети какво правиш....ще имаш ли резултатите за които "мечтаеш"?!
След всичко писано тук?!
Успех!

Не знам дали има регистрация, темата е анонимна тук хвърли бомба.

Но да минавало ми е през ума че може да е тук, но на нея вече нямам нищо за доказване а и към нея нищо лошо не съм демонстрирал, нямам от какво да се срамувам. а и не съм се обръщал тук към нея а към съвсем непознати. По някога е по лесно да споделиш с непознати.

Имам да постигам неща за себе си.
Ако е тук би трябвало да се радва за мен.
Че съм открил решение което за седмица преобърна цялата ми енергия до неузнаваемост.

А и още нещо ще и отпадне един голям товар. Един по малко обсебен от нея и идеализирана до безкрай.

Ако все още не знае отговора за големите ми драми и проблеми  ако не я е срам че ми чете темите в бг мама да ме попита на лично, ще и кажа какъв е проблема защото съм сигурен че и тя не се сети какво е за тези години….

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 22:10 от Анонимен

# 321
И да си искал да намериш утеха, валидация или обратна връзка, получи си го.
Животът е кучка, а бг-мамите на квадрат.
Придържай се към себе си и не слушай други хора.

# 322
  • У дома... някъде
Не съм искала да се изнервяш User23.
Ти сам си правил грешки тук,като не отговаряше на никакви лични въпрси и се криеш зад маска!
Това трябва да промениш!
.Тук си анонимен за всички,само за 1 -на ако изобщо е в тази тема си с име,години,и те познава.
Цяла тема говорим за промяна,изписаха всички тук нямалко страници за теб и твоя подкрепа.
Ако имаш уважение някакво към нашето лично време,всяко мнение,което си изчел...просто постъпи мъжки и дай някаква информация ако прецениш.
Дамата ,както казахме и преди-чете или не чете,видяла или невидяла....няма да ти пише и да те потърси да те пита каквото и да е,ти сам трябва да се пребориш със страха си.
Зоната на комфорт каза по горе,за себе си...
Спирам да спамя...

# 323
Не съм искала да се изнервяш User23.
Ти сам си правил грешки тук,като не отговаряше на никакви лични въпрси и се криеш зад маска!
Това трябва да промениш!
.Тук си анонимен за всички,само за 1 -на ако изобщо е в тази тема си с име,години,и те познава.
Цяла тема говорим за промяна,изписаха всички тук нямалко страници за теб и твоя подкрепа.
Ако имаш уважение някакво към нашето лично време,всяко мнение,което си изчел...просто постъпи мъжки и дай някаква информация ако прецениш.
Дамата ,както казахме и преди-чете или не чете,видяла или невидяла....няма да ти пише и да те потърси да те пита каквото и да е,ти сам трябва да се пребориш със страха си.
Зоната на комфорт каза по горе,за себе си...
Спирам да спамя...

Ще ти пратя на лично какво открих за себе си и на какво се дължи това преобръщане на 360 градуса а ти си кажи експертното мнение дали си съгласна или не, по възможност без детайли, просто да прав си и не хвърляш пясък в очите и на правилен път си или просто нямаш общо с реалността и грешиш. Така ще задоволиш ли окончателно любопитството ти?

# 324
Не че нещо, ама 360 градуса си пак на същото положение, за бг-мамите ок, ясно, че повечето са скарани с математиката, ама за тебе програмиста хакер някак не върви.

# 325
Не че нещо, ама 360 градуса си пак на същото положение, за бг-мамите ок, ясно, че повечето са скарани с математиката, ама за тебе програмиста хакер някак не върви.

Не съм от изброените професии Grinning

# 326
  • София
Троловете го ползват тоя похват. За да се надсмеят над по-слабите ... математически.

На мен ми изглежда твърде рязка промяната на палавника 23.

# 327
Троловете го ползват тоя похват. За да се надсмеят над по-слабите ... математически.

Рязка е защото нямам време за губене.

# 328

На такива съм се нагледал, от утре ставам нов човек, утре пак същия. Но няма лошо, да си вярва, може пък да успее.

# 329

На такива съм се нагледал, от утре ставам нов човек, утре пак същия. Но няма лошо, да си вярва, може пък да успее.
Това като моите диети-от утре!☺
Ама аз му вярвам на момчето, защо да губи повече време.
Времето е пари…(бръчките се увеличават и се искат пари за ботокс:)))

Общи условия

Активация на акаунт