Частна детска ясла в София

• 198 675
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 405
Ами добре, благодаря Hug, доколкото може предвид това, че и двете с малката се лекуваме из къщи и цяла седмицца не е на ясла (изгоряха ни паричките Cry), но иначе малката като мине на градина там ще плаща 360лв, к. вкл. танци и английски.

# 406
  • София
мсбилт, такава е таксата и за доверие мисля, че й забравих името, пак на редута е...

# 407
Момичета, дайте повече инфо за вила Вилекула, относно: групите от колко да калко години е една група, има ли малки деца около годинка и как се грижат за тях.

# 408
  • София
Здравейте, не успях да прочета всичко, но в страниците , които изчетох , не намерих някой да пише за частна ясла, която е в близост или около района на Централна гара . По точно ние живеем до градинката на майчин дом. Интересува ме знае ли някой от вас ясла в този район и ако - да, моля да даде инфо. Предваритвлно ви благодаря  Hug и се извинявам ако някой от вас вече е дал подобно инфо. 

# 409
  • София
msbilt доста ме успокои ние от 1.02.сме там надявам се да свикне.

# 410
  • в моя свят на мир и любов
В района на Слатина и Гео Милев има още една частна градина, ясла и занималня.
Имат си и автобусче.
Казва се Джани Родари.
Нищо не зная за тях, но картинките на сайта им показват спокойна и уютна обстановка.

# 411
  • sofia
В района на Слатина и Гео Милев има още една частна градина, ясла и занималня.
Имат си и автобусче.
Казва се Джани Родари.
Нищо не зная за тях, но картинките на сайта им показват спокойна и уютна обстановка.
стига де,как си представяш да кача детето си в това раздрънкано бусче на 120г,тази зима го видях поне 3-4пъти да го дърпат.

# 412
  • София
За бусчето на градината ли става въпрос?
А каква е цената на транспорта, в сайта им не пише нищо...

# 413
  • sofia
За бусчето на градината ли става въпрос?
А каква е цената на транспорта, в сайта им не пише нищо...

да за бусчето става въпрос,не зная колко е таксата,не съм се интересувала,защото приемат деца над 3-4г,а дъщеря ми беше на 1,9г,когато я пуснах на градина

# 414
  • София
да за бусчето става въпрос,не зная колко е таксата,не съм се интересувала,защото приемат деца над 3-4г,а дъщеря ми беше на 1,9г,когато я пуснах на градина
Ми пише, че вече приемат деца над година и половина за ясла  newsm78

# 415
  • в моя свят на мир и любов
Кажете нещо за градината, какво се заядохте за едно автобусче.
В моята градина не предлагат транспорт, но не страдам особено заради това.

# 416
  • София
Имам информация относно Джани Родари.
Таксата е вече 450 лв/месец, а транспорта от/до Света Троица е 2 евро на ден в едната посока.

# 417
Таксата е вече 450 лв/месец, а транспорта от/до Света Троица е 2 евро на ден в едната посока.

Ужас, тези съвсем са прекалили... Shocked

# 418
  • София
ooooh! Леле. Ужас.

# 419
Темата е супер.  Peace
Мен ме интересуват частни ясли, които да приемат бебешоци на годинка. Има ли такива в Младост или около? Дайте координати/инфо, моля

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 11:06 от Джу

Общи условия

Активация на акаунт