Частна детска ясла в София

• 198 677
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте на всички.
Явно ще се налага да се ползва детска ясла.
Четох доста неща, включително и поста за детския център в Драгалевци.
Оставам с впечатлението, че частните ясли са много малко и като цяло не до там добри.
Първоначално се насочих към Ежко Бежко, но впоследствие...
Не можах да разбера в Увекинд дали се приемат едногодишни деца. Пък и ми се вижда скъпо.
Районите, които ме интересуват се намират около Витоша.
Ще ми се в групата да има максимум 6,7 деца, но явно това си е чист блян. Mr. Green

Ако можете да помогнете с информация ще съм благодарна.
Бих искала да попитам /преди да отида на място разбира се/ дали в детския център 506 Хлапета делят децата на групи или големи и малки играят и спят заедно?

Хубав ден.

ПС. Енита, ако успея тези дни да отида до Хлапетата, ще се включа с инфо. Wink

# 736
  • София
Бате Жоро, в Увекинд примат деца на около 2 години или малко под това. Синът ми учи в училището им и съм питала лично директорките , казаха, че в голямастепен зависи от самото дете, но да кажем 1година и 8 месеца най-рано.

# 737
Ако е така, то не ми остава избор като гледам. Sad

# 738
Здравейте на всички.
Явно ще се налага да се ползва детска ясла.
Четох доста неща, включително и поста за детския център в Драгалевци.
Оставам с впечатлението, че частните ясли са много малко и като цяло не до там добри.
Първоначално се насочих към Ежко Бежко, но впоследствие...
Не можах да разбера в Увекинд дали се приемат едногодишни деца. Пък и ми се вижда скъпо.
Районите, които ме интересуват се намират около Витоша.
Ще ми се в групата да има максимум 6,7 деца, но явно това си е чист блян. Mr. Green

Ако можете да помогнете с информация ще съм благодарна.
Бих искала да попитам /преди да отида на място разбира се/ дали в детския център 506 Хлапета делят децата на групи или големи и малки играят и спят заедно?

Аз писах против ЧДГ ЕЖКО БЕЖКО в Драгалевци и се радвам, че доста родители сте прочели!
След като махнах Рая от ЕЖКО БЕЖКО, вече всичко е наред.
В момента Рая посещава ЧДГ НЕМО пак в Драгалевци. Много сьм доволна! Препорьчвам ви я. Персонала е страхотен, много са внимателни,льчезарни и гледат много добре децата! Хигиената е на ниво. Сменят редовно памперсите, мият дупета - вече не сме с зачервено дупе! Детето се адаптира веднага, но то е и много контактно. Дори на два пъти- за две седмици- бяха изпрали дрехите на детето, защото се било нацапало и за да не останат петна по дрехите! Представяте ли си!!!!!
Между другото Рая се храни вече сама - държи си лъжичката и папка без да се цапа.
Та така - НЕМО е нашата детскс ясла!

Хубав ден.

ПС. Енита, ако успея тези дни да отида до Хлапетата, ще се включа с инфо. Wink

# 739
Рени@Рая, благодаря ти.
Но в Немо пише, че не приемат дечица под 2 години, а тя тепърва ще стане на една.
А аз мога да остана в нас максимално до януари, дори ще е малко късно .
Колкото и да не ми се иска...

# 740
Ами аз когато търсех ясла за Рая, тя беше на 1г и 2 м. и тогава не ми отказаха да я приемат.
Предпочетох ЕЖКО БЕЖКО защото ми беше по-близо до работата.
Отиди на място в НЕМО и разговаряи със собственичките.

# 741
Отново благодаря.  Hug

# 742
  • София
извинявайте, ама къде е немо?

# 743
В Драгалевци.
Виж в търсачката - има сайт.

# 744
От една седмица хлапето ми е в детския център 506 хлапета. Все още не е свикнало напълно с обстановката, но искам да споделя че съм много доволна  и ако искате може да видите как стоят нещата там.
Дете ми е не е много контактно, но вече влиза в крачка . В центъра се научи да сяда на гърне, а в къщи и дума не можеше и да става за това.
Засега всичко е ОК. Вече е спокойно, когато го взимам вечер и по очичките му виждам че е прекарало добре. Играчките са доста и в началото се чудеше коя да си избере.
Дано и по-нататък да е така. Имам невероятно доверие в персонала, разгледала съм навсякъде където децата престояеват.
Хубавото е че децата са са разделени на 2 групи . Малките се гледат отделно от едната сестра, а по-големите около 2 годинки - от друга. А децата са около 6.
Дано съм ви била от полза.

# 745
  • София
Пчелица, извинявай, ама нещо ми прилича на реклама от персонала тоя пост. Имаш само два поста, почти еднакви. Прощавай, ако си мама.

# 746
# 747
  • София
Вилико, по колко дечица са в група и с колко грижещи се за тях?Каква е таксата?

# 748
Здравейте мами.
Искам и аз да се похваля с  нашата детска ясла "Коколино" намираща се в Младост 2 . Моето детенце (на 2 год.)от самото начало, се привърза към другите деца и "моите" какички, както ги нарича той  Simple Smile. Всеки ден когато отивам да го прибирам той не иска да си тръгва, а приберем ли се в нас той не спира да споделя за хубавите си моменти през деня. За мое успокоение там си имат и мед.сестра,която е постоянно при тях. Радва ме факта,че се обръща много внимание на възпитанието,но все пак имат и достатъчно време за игри с изобилието от играчки. Много сме доволни и горещо я препоръчвам на всички.
Поздрави една щастлива майка  Simple Smile

Може ли малко повече подробности? Къде се намира точно?

# 749
Моето дете също посещава детска градина Коколино,и аз съм много доволна.Намира се в младост2 бл 246 ет1 0894635328 е телефона на управителката.www.cocolino.dir.bg

Общи условия

Активация на акаунт