Частна детска ясла в София

• 198 683
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 900
  • в моя свят на мир и любов
здравейте,аз днес занесох резултатите на Дари и утре мисля да я пусна в Доверие.надявам се добре да се адаптира,а вечерта ще се отчета и аз.но като гледам няма недоволни от там,надявам се да не съм първата./Дари ще е в най- малката група/ Rolling Eyes
Е, вече и да искаш не може да си първата, защото те изпреварих. Laughing

Надявам се само моите забележки да се окажат преувеличени и поправими.

# 901
  • София
vsestranna_vse_po_stranna, би могла да провериш и 'Слънчице'  http://slanchice.com/

# 902
prizma, много благодаря за информацията. "Слънчице" не го бях срещала, но то е много ново, явно. Изглежда добре на сайта, но нещо папките "галерия" и "прием" не са активни. Мисля утре да се обадя. Ти чувала ли си нещо повече  за тях?

# 903
  • София
prizma, много благодаря за информацията. "Слънчице" не го бях срещала, но то е много ново, явно. Изглежда добре на сайта, но нещо папките "галерия" и "прием" не са активни. Мисля утре да се обадя. Ти чувала ли си нещо повече  за тях?

Моят син ходи там от края на април. Доволна съм. Прочетох, че живееш в Дървеница и затова реших да ти покажа сайта, макар че наистина не е много информативен.  Малко повече снимки има тук: http://www.bulinfo.info/clients/view/id/643

Но сайтът на Немо е супер - вярвам, че детето ти ще бъде обградено с грижи и внимание там. Тъй като за нас трафикът, разстоянията и работното време са проблем, си позволих да ти покажа и сайта на  'Слънчице' - за информция. Не знам от каква възраст приемат деца /мисля, че трябва да са навършили 2 години/, дали имат свободни места за малката група, нито дали са по-добра алтернатива.

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 23:21 от Prizma

# 904
здравейте,аз днес занесох резултатите на Дари и утре мисля да я пусна в Доверие.надявам се добре да се адаптира,а вечерта ще се отчета и аз.но като гледам няма недоволни от там,надявам се да не съм първата./Дари ще е в най- малката група/ Rolling Eyes

Добре дошли   Hug И ние сме там от 1.10 в същата група Simple Smile  За сега сме мн. доволни, но бяхме и болни, така че ни се събират... 5 дни на ясла. Но се адаптира добре малката ми разбойничка  Laughing  Мн. и харесват каките, които се грижат за нея.
Ще чакам отзиви и от вас. Дано ви хареса  Peace

# 905
Личните разговори на ЛС, Моля!

# 906
Личните разговори на ЛС, Моля!
писах й вече на лични Heart Eyes

# 907
Здравейте. Прегледах темата максимално подробно, но не откривам каквото ме интересува.
Накратко: Търся частна/държавна ясла за предпочитане в южните райони на София /живея до Южния парк/, която да приема малки дечица. Синът ми е на 11 месеца, а аз трябва спешно да се връщам на работа. Навсякъде казват - "Най-рано на 1г. и 6м..... ако има места изобщо"... Налични баби за помощ - нямам. Спешно ми е и ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарна!

Привет! Със сигурност знам, че в "Цветенце" в Борово приемат деца от 6м възраст нагоре. Телефонът, който намерих в нета е 0898420743. Що се отнася до "Мила" в Бъкстон, то там за съжаление не приемат непроходили деца или деца под 1 годинка. Понеже "Мила" е на 5 мин от къщи, се надявам да дам дъщеря си там след Нова година, когато ще е на година и два месеца. Не съм сигурна дали ще стане, обаче, тъй като през август говорих с директорката и тогава иаше 10 дечица, които чакаха за яслената група..

# 908
За "Доверие", като гледам колко сме много направо може да си направим една отчетна тема. Laughing

# 909
Благодаря на Prizma още веднъж. Днес сутринта се разходих и до Слънчице. Изглежда доста приемлив вариант тази градина. Имат две малки групи с деца от около 2 до 3 години, 1 група възраст 3-4 и една с наи-големите.Таксата в момента е 450 лв.с включена храна, има свободни места. Ние сега пак се хвърляме в мислене .  newsm78

# 910
Някой знае ли дали яслите задължително са целодневни и дали мога да оставят детето на половин ден само?
Прегледах сайтовете на доста ясли и детски градини, но никъде не намирам отговори на нито един въпрос, който ме интересува. Нито такса, нито работно време, нито дали приемат деца под 2 год възраст (всъщност навсякъде пише, че от 2 год приемат, това значи ли, че не може по-малки?).
След прегледа на сайтовете се отчаях, защото не намерих нито едно място, на което да може да се остави дете на година и половина (тогава ще я пускам) за половин ден.
Има и други неща, на които държа, но като начало тези двете са най-основните. Някой може ли да ми помогне с информация?
Мерси предварително.

# 911
В повечето частни заведения мисля, че не е проблем детето да е на половин ден. Цената обикновено е малко по-висока, отколкото цената за цял ден, разделена на две. Най-добре е да си харесаш няколко места и да ги попиташ конкретно. Сайтовете на повечето не се актуализират и съдържат недостоверна информация.

# 912
Моят син е на половин ден - яслата е: 605 хлапета. Намира се между кв.Симеоново и Драгалевци. Яслата я препоръчвам, Робен ходи вече 2 месеца и сме много доволни. Ходи с желание, а жените са много усмихнати, грижовни и мили. Ако не ги намериш в интернет ми пусни съобщение да ти дам телефона им.

# 913
здравейте мами!искам да споделя за коколино-препоръчаха ми я и реших да отида.много е хубаво-чистичко,свежо.запознах се с управителката-младо момиче,но си личеше,че си разбира от работата-имат и мед.сестра за мен това е едно от важните неща.и наи вече имат свободни места.

# 914
Моят син е на половин ден - яслата е: 605 хлапета. Намира се между кв.Симеоново и Драгалевци. Яслата я препоръчвам, Робен ходи вече 2 месеца и сме много доволни. Ходи с желание, а жените са много усмихнати, грижовни и мили. Ако не ги намериш в интернет ми пусни съобщение да ти дам телефона им.

Не мисля, че това е ясла.

Общи условия

Активация на акаунт