Частна детска ясла в София

• 198 945
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 915
Тези "506 хлапета" имат най-зашеметяващата реклама:
"Екипът е от медицински персонал с педагогичен профил и сертификат за качествени здравни грижи с говорим английски език."
 Joy

# 916
Моят син е на половин ден - яслата е: 605 хлапета. Намира се между кв.Симеоново и Драгалевци. Яслата я препоръчвам, Робен ходи вече 2 месеца и сме много доволни. Ходи с желание, а жените са много усмихнати, грижовни и мили. Ако не ги намериш в интернет ми пусни съобщение да ти дам телефона им.

Не мисля, че това е ясла.

И аз ... Не е ли 506 хлапета??? 

http://www.506hlapeta.com/

# 917
Нали ставаше въпрос за място, където да оставите детенце по половин ден - и понеже в яслите това не се практикува - даден е вариянт с 506 хлапета предполагам...в тая насока мога още няколко подобни клуба да изброя, в които има дори място за спане и предлагат на непълен ден гледане, ако на някого му трябва.

# 918
506 хлапета изглежда приказно! Проблемът е, че ни е малко далече и бая време ще иде за път.
Аз се бях спряла на Оксиния още преди да разбера, че са буквално в отсрещния блок, но прочетох някакви негативни мнения за тях, децата били прекалено много, какичките не успявали да ги озаптят, биели се...Аз точно от тези неща в дъжавните ясли искам да избягам и ако наистина е така в Оксиния, май няма смисъл.
Ще си помисля и за 506 хлапета, изглежда невероятно добре.

# 919
506 хлапета действително изглежда добре и ми се струва добър съботно-неделен вариант Peace

# 920
Разбирасе че става дума за 506 хлапета, обърнах числата. Улицата, на която се намира е N506. По никакъв начин не трябва да се сравнява с клуб - персоналът е висококвалифициран в обгрижването и отглеждането на деца. Всички жени са медицински сестри, но не някакви бабички, а усмихнати, млади и енергични. За детето ми се грижат страхотно, той обича да ходи там. Записан е като на редовна ясла и вече започвам постепенно да го оставям и до по-късно, т.е. до към 16,00ч. Почти винаги той се събужда по време, в което останалите деца спят, но всеки път с него има жена, която да го занимава в градината!  Не знам къде другаде щяха така да му обръщат внимание и да му отделят специално внимание. Помолила съм да не бъде навличан и да се калява и целия персонал без изключение го спазва. Преди да го запиша тук посетих още 4-5 ясли и сега съм сигурна в избора си. Препоръчвам 506 хлапета, като място, на което ще бъдете спокойни докато детето ви е там.

# 921
tt_bg, а каква е цената? Има ли отстъпка за ежедневно присъствие?
Много ми хареса това, което видях на сайта, тази ясла ми се нареди на първо място за сега Simple Smile Ако измислим нещо с транспорта, сигурно там ще я водя.

# 922
tt_bg, би ли споделила как протича денят на детето в "506 хлапета" ?
Конкретно. Занимания, игри и пр..
Благодаря.

# 923
Ако мога да ви дам и бъда полезна с информацията ми за детски център"506хлапета"-детето на мои близки беше няколко месеца там,но са в чужбина вече,когато съм го водила и взимала съм виждала -сутрин има време за гимнастика дори и няколко минути,извеждат ги навън,освен ако не вали/имала съм възможност да ги наблюдавам отстрани/почти всеки път чувам песнички или приказки,присъствах на импровизиран театър,измислян от персонала,когато съм водила детето по-късно-около-10сутринта плодове се дават на децата по това време,убедена съм,че това което се прави и казва е така,личи си,че този персонал става за ГЛЕДАНЕ на деца,а не само за реклама, просто отдава им се.

# 924
Здравейте на всички мами, бих искала да попитам някой има ли впечатления от детската ясла Джани Родари?!

# 925
Здравейте, скоро звънях в частна градина "Веда" с въпрос за свободни места и ми казаха, че ще откриват яслена група около Нова година. Намира се във "Фондови жилища". Който проявява интерес може да попита за подробности по телефона или на място.

# 926
  • София
Tzuky,

изчисти си пощтата, да ти пратя лично съобщение по въпроса за Манифико.

# 927
Големият ми син посещава вече 2 месеца Casa Dei Bambini в квартал  Бъкстон. Изключително доволна съм - отива с желание сутрин и вечер не иска да си тръгва, което за мен е най-важно. Базата е невероятна, какичките са страхотни, разполагат с Монтесори педагог и психолог, които дават ежеседмични консултации. Преди това посещаваше Пламъче в Красно село и .... всъщност не искам да коментирам, само ще кажа -  радвам се, че вече не е там.

# 928
Големият ми син посещава вече 2 месеца Casa Dei Bambini в квартал  Бъкстон. Изключително доволна съм - отива с желание сутрин и вечер не иска да си тръгва, което за мен е най-важно. Базата е невероятна, какичките са страхотни, разполагат с Монтесори педагог и психолог, които дават ежеседмични консултации. Преди това посещаваше Пламъче в Красно село и .... всъщност не искам да коментирам, само ще кажа -  радвам се, че вече не е там.
Близначетата на моя близка приятелка също ходят там, тя също е във възторг (а мацката е с много високи критерии)  Peace

# 929
Росонеро, Амарилис - можете ли да ми дадете координати на Монтесори центъра? И знаете ли дали приемат деца на годинка, годинка и половина?

Искам също да помоля мамите, чиито деца ходят в "Мила" в Бъкстон, да споделят впечатления за яслата.

Предварително благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт