Частна детска ясла в София

• 198 929
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 870
Здравейте мами,
виждам много положителни отзиви за тази "Доверие", но не я видях в списъка - линк. Къде се намира? Може ли някакви координати и ориентировъчно каква е таксата с включен превоз?
С благодарности и за всички други мами, които ми препоръчат Частна детска градина за дете на 2г. и 9м. от западните райони на Сф - Люлин, Банкя и кварталите по линията на метрото до центъра  bouquet

# 871
За Банкя и Люлин, можеш да погледнеш тази тема, ако не си я чела.

# 872
Мили мами, направо ми изтекоха очите да прочета тия 44 страници.
Ужас!
Но го направих, понеже имам сериозен проблем - бавачката ми ЗА НИЩО НЕ СТАВА, а от 1.10. съм на работа (и то не старата, а нова - където трябва да се изгражда авторитет  Wink )
Четох, четох, проверих сайта, но телефон така и не открих - моля някой да помогне с координати на Приказната фея.
А аз утре в най-големия дъжд ще обиколя Хоум суит хоум, Светлина, Пипи, Ние, врабчетата и Доверие.
Белким някъде вземат младши - той, милият е на 10 месеца, почти проходил и много разговорлив  Grinning (на мама гарджето)
Помагайте моля!!!

# 873
http://www.prikaznatafeya.hit.bg/ - но няма места.
В Хоум сиут Хоум също няма места. Евентуално към януари.
Проверявам ги редовно, защото едната много ми харесва, а другата ми е много удобна.
Доверие - дъщеря ми ходи там и засега съм доволна. Мисля, че няма да има проблем, че е на 10м., там съм виждала и бебе в количка. Намира се в Редута - ул. Калиманци 43.

# 874
Много благодаря Polly
ще видим как ще се справя  Blush

# 875
Здравейте мами,
Единствената ясла, която успях да намеря около "Кемпински" е ПалеЧка, Отворена е от 1ви септември и директорката е същата като на ПалеЧка до пл. Журналист. Понеже в другите Ч. Ясли в района взимат деЧица над 2 години реших да се пробваме там. Не е супер лукс, но момиЧето, с което се срещнах ми направи много добро впеЧатление, а и коментарите за ПалеЧка са предимно позитивни. Все още нямат телефон,но тел. на другата е 865 61 77.

# 876
  • sofia
Ние ходим от 2г в Палечка на пл.Журналист и собственичките са страхотни,с времето станахме като приятелки! Само искам да те уверя,че двора в новата градина ще бъде направен при първа пролет(за да може да стане качествено)! Иначе напред в темата съм изразила мнението си и съм ужасно спокойна,за детето си,мисля,че най-важното от всичко е как се чувства детенце! Peace

# 877
kri kri, и моето момченце Ясен е в Палечка на Журналист. И аз съм съвсем спокойна -  просто ми вдъхват абсолютно доверие и спокойствие хората там. ПРедполагам, че в новата им градина няма да е по-различно. Така че имаш още едно мнение "за". Wink

# 878
И аз днес ходих до Палечка при Кемпински, но останах разочарована. Къщата ми се стори влажна, не ми хареса, че спалното помещение е до входа, а от прозорците духаше. За двора пък изобщо няма какво да коментирам - доста усоен ми се видя. Иначе жената, с която говорих беше много мила и подробна . Точният адрес е ул.Червена стена 34. За момента е една група от по-големи и по-малки дечица, но ми обясниха, че в момента, в който станат повече от 12 деца ще ги разделят. Другото, което не ми хареса е, че леглата са на два етажа. Обясниха ми, че новите деца ги слагали на долния етаж. Това е, за което се сещам в момента. Жената ми даде и мобилен телефон. ако някой се интересува ще му го дам на лични.

# 879
И аз днес ходих до Палечка при Кемпински, но останах разочарована. Къщата ми се стори влажна, не ми хареса, че спалното помещение е до входа, а от прозорците духаше. За двора пък изобщо няма какво да коментирам - доста усоен ми се видя. Иначе жената, с която говорих беше много мила и подробна . Точният адрес е ул.Червена стена 34. За момента е една група от по-големи и по-малки дечица, но ми обясниха, че в момента, в който станат повече от 12 деца ще ги разделят. Другото, което не ми хареса е, че леглата са на два етажа. Обясниха ми, че новите деца ги слагали на долния етаж. Това е, за което се сещам в момента. Жената ми даде и мобилен телефон. ако някой се интересува ще му го дам на лични.
Аз се интересувам, би ли ми дала телефон на ЛС Simple Smile
Благодаря предварително  bouquet

# 880
Здравейте, прерових най-подробно 45-те страници и така и не открих:
 телефон на шефката на Доверие - Илонка Горанова -
Има даден някакъв мобилен преди година, но той явно не е актуален.
Може някой да ми пусне телефон на яслата или на директорката.
Благодаря

# 881
Здравейте, Мили Мами,
Порових  се доста, но не открих частна ясла в в района на Разсадника и Красна поляна. Дали има такава? Или някой детски клуб, където мога да оставя малко дете (синът ми е на 1 год и 7 мес) за 5-6 часа. Ако някой може да ми даде инфо и да сподели впечатления! Благодаря!

# 882
Здравейте, аз също съм от юКрасна поляна и прерових всичко, но не намирам никаква информация. Имаше един клуб на спирката на Добротич, но го затвориха. Вече никъде няма. Ако някой знае, моля да сподели! Благодаря!

# 883
зная за Пепеляшка, някъде около кино Арена се намираше, ходихме веднъж, http://club-pepeliashka.com/map.php
и за още един - на спирката на 77 преди Вилхелм Пик, срещу сладкарница Фаворит. има дълъг успореден на улицата /по която 77 върви/ блок - в него.
телефони не зная, но в нета се поровете - ще намерите.

# 884
Благодаря много! Ще проверя.

Общи условия

Активация на акаунт