Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 14

• 114 201
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Лека-полека сериалите от основния сезон започват да излизат на снимачната площадка.
Днес са започнали снимките на сериала, в който в главните роли са Мирай Данер и Денис Джан Акташ- "Безкрайна любов"/ Hudutsuz Sevda.

Има новина за Йозге Йозпиринчджи- ще се снима в новия сезон. O3 Medya са сключили договор с нея за сериала "Sandık Kokusu".

# 496
Привет, момичета 😍
Леко да подам нос, че напоследък само чета и лайквам☺️, но не намирам време  (лято е и хайманосвам дори в най-големите жеги) и повод да пиша.
То и нещата, които се случват напоследък в държавата ни, никак не ми дават сърце за гледане на безгрижните летни сериали.

Все пак късно снощи реших да проверя моя любим Шюки и изпитвах истинско удоволствие даже само да го наблюдавам. 😂
Честно казано не мога да разбера за какво разузнаване става въпрос и какъв му е зорът на героя (някой да сподели), но с Бурджу са много красива двойка и създават усещането, че се забавляват,
докато работят.
А бе, радват окото.

Чакам финала на Писмото и гледам Керемчо и Хафсюша, но май се обърках и пропуснах един епизод там ( не, че беше беда 😉 😜) .

🥰 🥰 🥰

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 15:51 от pepel_ot_rozi

# 497
Аз също следя Ruhun Duymaz, но в youtube. Ако има заинтересовани, качват епизодените и с английски субтитри към края на седмицата. Потърсете: Ruhun Duymaz english subtitles и ще видите епизодите. Преводът на места не е хубав, но ако сте гледали турските сериали със субтитри ще можете разбирате какво си говорят и без субс.

Много ми харесват Бурджу и Шюкрю заедно, най-после партньор, който да match-ва енергията на Бурджу, има страсти, привличане, висока енергия 🤩🫶!!
Аз например не гледах предният ѝ сериал ("Кралица"), защото не усетих същата енергия от партньора ѝ, че да се слеят.
Ако къщата на богатото семейство ви се струва позната, мисля че това е къщата от сериала "Казвам се Фарах".

# 498
Бели Ели😍, я ми обясни за какво разузнаване става дума и защо е токова важно това колие.
А бе само гледам със зяпнала уста Шюкрю и забравям да следя интригата. 😂 😀 😀
Може би ще ме разберете. 😉 😜

# 499
Бели Ели😍, я ми обясни за какво разузнаване става дума и защо е токова важно това колие.
А бе само гледам със зяпнала уста Шюкрю и забравям да следя интригата. 😂 😀 😀
Може би ще ме разберете. 😉 😜

Кражбата на колието е цел да дискредитира Дживан и да не замине за чужбина, каквито са намерията му. А  разузнаването е да разкрие мръсните сделки на Дживан, което за сега не им се отдава. Но Едже е професионалистка в кражбите и ще помогне на разузнавачите. Grinning Дам, много са сладки Шюкрю и Бурджу! Heart

# 500
  • Кърджали
Да го споделя и с вас
"Камък на желанията" / Dilek taşı
Тийзър 1
Нов, предстоящ сериал с участието на Салих Бадемджи, Озан Долунай и Хазал Субашъ /Дано не бъркам някого, че мен друг освен Салих не ме заинтересува в сериала и съответно не си направих труда да помня имена/
https://videa.hu/videok/film-animacio/xPl7q599V46QMgIY
 https://vk.com/wall609002571_1013

# 501
Алекс, благодаря ти! Flowers Bouquet
И аз го чакам - заради Озан и Хазал. Предишният техен "Линията, която ни разделя" много ми хареса.

# 502
Тарък Емир Текин ще участва във втори сезон на “Рибарче”.
Той ще в ролята на внука на Халис Ага.

# 503
👀 Netflix има 20 проекта за телевизионни сериали/филми, които ще бъдат излъчени до края на тази година и следващия сезон.
Ето кои са те

От предстоящите ще си гледам с интерес Терзито финала ,Кюбра , Джентълмен ,
Последно повикване за Истанбул , Шахсуто сезон 2 ,Пера Палас също и сериала с Озанчо. Продължението на филма с Каан и Мелиска също.
Двамата играха заедно и в Кара Севда.

За този Гранде успех феновете на Чачи  сме чок горди и го заслужава. Няма да се възгордее и хвали ,но поне благодаря за подкрепата да напише. Но той не си пада по това и не е активен социално. Спечели още нови фенове по света с Талант. 
Целият екип свършиха перфектна работа.

http://www.ranini.tv/haber/50921/1/terzi-iki-sezonuyla-birden-netflix-top-10de

Terzi е в топ 10 на Netflix с два сезона!
Терзи постигна първи сред местните сериали на Netflix в Турция. И двата сезона на сериала влязоха в Топ 10 в една и съща седмица.

Връщайки се на екран на 28 юли, Терзи се класира на 2-ро място в списъка на неанглоезичните сериали на Netflix с 23 000 000 часа гледане / 4 300 000 гледания през втората седмица. 10-дневната гледаемост на новия сезон на сериала, който достигна 13 700 000 часа гледания / 2 500 000 гледания с представянето му за първите три дни, достигна 40 700 000 часа гледания и 6 800 000 гледания.

Първият сезон на Терзи беше 8-ми в същия списък с 9 700 000 часа гледане / 2 000 000 гледания. Сериалът, чийто първи сезон излезе на 2 май, влезе в топ 10 на Netflix за четвърти път. Когато първият сезон най-накрая влезе в Топ 10 на 23 май, той беше изминал 50 милиона часа за гледане, а Netflix все още не беше пуснал новите си показатели, базирани на гледане.

Цитат
В света на Turdisi избухна жесток конфликт между двама влиятелни продуценти и обвинението „Ти открадна сценариста ми!“ Едва не се стигна до юмручен бой. Избухна конфронтация между Фатих Аксой, ръководител на две големи продуцентски компании Medyapım и MF Yapim, и Санер Аяр, собственик на O3 Medya.

Снощи се разрази сериозна престрелка на площадката в Акатлар, посещавана от известни личности. В сблъсъка се сблъскаха две водещи фигури в света на телевизионните сериали Фатих Аксой и Санер Аяр. Очевидци съобщават, че около 22:30 часа Фатих Аксой и колегата му, главният продуцент на компанията Ay Yapim Керем Чатай, влезли в един от клубовете.

По стечение на обстоятелствата два стълба на телевизионната индустрия, Санер Аяр и Мехмет Йигит Алп, бяха на едно и също място. Фатих Аксой, след като видя Санер Аяр, го нападна с обвинения, че му е отнел успешните сценаристки Мелис Живелек и Зейнеп Гюр, с които си сътрудничи шест години в сериала „Забраненият плод“.

Санер Аяр не бръкна в джоба си за дума и ситуацията ескалира. Назряващият конфликт беше потушен благодарение на намесата на хора отвън, сред които и бившият играч на националния отбор Мехмет Окур.

Saner Ayar обяви, че Melis Jivelek, Zeynep Gür и Ozge Ozpirinci са готови за нов проект, където Ozge ще играе ролята на главния герой. Сценаристите работят и върху сценария за сериала Cranberry Sherbet, който е популярен.

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 23:31 от femmi2

# 504
Милички, знаете ли какво се случва с Боровинков сироп? Ще има ли превод на останалите серии от първи сезон? Отделна темичка има ли за сериала? 🤗

# 505
Шербета - Боровинков сироп се завръща наесен с нов сезон след ваканцията. 
За превод не знам с тия акции на службите. Има отделна тема за сериала у форума  със заглавие Фенчета на Шербета.

# 506
Fyute, да  улесня още- ето линк към темата за Шербета.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1529290

Засега едва ли някой може да каже за превод на български. Можеш да доизгледаш преводите на руски- ако разбираш горе-долу или автоматичния в Youtube.

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 21:13 от oncee

# 507
Благодаряяяяя, ще потърся епизодите с автоматичния превод. 🤗 Дано да имаме късмет да гледаме с превод новия сезон 💓
Fyute, да  улесня още- ето линк към темата за Шербета.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1529290

Засега едва ли някой може да каже за превод на български. Можеш да доизгледаш преводите на руски- ако разбираш горе-долу или автоматичния в Youtube.

# 508
Днес рождени дни празнуват Елчин Сангу (38), Сема Шахингьоз (40) и Йозге Йозберк (47).

Новата главна героиня в Разузнаване ще се казва Джанан. Още не се знае коя ще е актрисата в нейната роля. Тепърва ще се разбере.

# 509
Снимките на "Йомер" започват на 22 август.

Общи условия

Активация на акаунт