Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 14

• 114 280
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Онче Hug писах инфо за Уур Гюнеш.
Ибо е отказал ролята за историческото.

Това лято няма хитов летник и рейтинг и печалба и реклами. Сега четох че този за изгнанието или там както се казва шоу тв му сменя часа на излъчване вечерта.
И той слабо се представя и чета критики.

За Терзи ми писаха лично че ще има бг превод  най вече заради Чачо. Ще се забави, защото е отпускарски сезон.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 19:53 от femmi2

# 481
Колко му е рейта? Попринцип TRT не свалят лесно от екран...

# 482
femmi2 Hug, при тези 40 градуса мозъкът ми работи на бавни обороти, забравила съм или съм пропуснала, че си писала за Ибрахим и Уур Гюнеш. Grinning
А дано излязат повече новини, да не се повтаряме. Grinning

# 483
Онче ,на всеки му се изпарява мозъка при тия непоносими жеги.

Цифровата турска платформа блу тв подготвя нов проект с участието на Толга Саръташ и Мелиса Шенсоолу в главните роли.

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 14:13 от femmi2

# 484
Ебру Айкач ще участва в игралния филм “Любовен сезон”.

# 485

Красива Озгю Кая за лятна фотосесия

Дигиталната платформа Blu TV обяви официално актьорския състав на новия сериал „Безупречни“, по сценарий на Керем Дерен. В ролите: Толга Саръташ,  Мелиса Шенолсун, Али Гозуширин, Едже Юксел и Онур Дурмаз

Холивудските звезди обичат Истанбул

Цитат
📸💫 Бен Афлек се завърна в Истанбул, наричайки го "любимия си град". На тази почивка в Истанбул актьорът е придружен от трите си деца с Дженифър Гарнър, но без съпругата си Дженифър Лопес. Бен живее в петзвезден хотел в Султанахмет и планира да посети историческите забележителности на Истанбул, като направи обиколка на града с микробус на туристическа компания. Бен Афлек и децата му ще останат в Истанбул до 10 август.

# 486
Здравейте,момичета
Благодарна съм на всички,които намират и споделят с нас останалите интересни събития и факти от живота и работата на любимите ни турски актьори и актриси
Една молба имам-моля,ако някой срещне някаква информация за актьорите,или сюжета на втори сезон на Кървави цветя,нека да сподели
Умирам от любопитство,а нито знам къде да търся,пък и да търся,нищо не разбирам от езика на комшиите
Още веднъж-благодарности за труда Ви

# 487
Отпускарски сезон.... Защо "Синьо изгнание" може да бъде спрян? И, ако някой може да ми даде името на руски на филма с Хазал Кая и Бурак Дениз, или пък да "Обичаш на инат", е същият, но с руско име "Любовь не понимает слов"? В тази връзка, бих помолила тези, които предлагат нови сериали, или пък стари /предимно леки, но все пак с някакъв не съвсвем повърхностен сюжет, макар че това е относително/ и ако не представлява особена трудност, да дават и името на руски. Благодаря предварително!

# 488
Изгнанието няма да го спират засега ,само ще преместят часа на излъчване.
Сериала с Хазалка и Бурак Дениз не знам как е на руски и дали не е с друго заглавие.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 00:03 от femmi2

# 489
"Bizim Hikaye - Нашата история" е сериал - с Хазал Кая и Бурак Дениз.

В руските сайтове всички турски сериали са и с оригиналното заглавие - търсачката ги намира

https://turkru.tv/nasha-istoriya-3/

"Ask Laftan Anlamaz - Любовта не разбира от думи" също е сериал

https://turkru.tv/lyubov-ne-ponimaet-slov-79/

# 490
Благодаря за линковете. Аз предпочитам да гледам с руски субтитри и понякога се получава разминаване - някой в темата пише името на български /може да е бил излъчван по наши канали/, аз си го превеждам на руски и го търся в техния сайт, понякога се получава приблизителен синхрон и попадам на препоръчания сериал, понякога, все пак се получава разминаване в названието и тогава питам тук, защото с точно име или не - доста от тях са ми харесвали, а това си е моето "бягство" от рутина, отрицателни емоции и най-различни други проблеми.

# 491
jfjallen, най - лесно ще ги намираш с турското заглавие в линка, който дадох. Достатъчно е да знаеш двамата главни актьори - пишеш името на турски в гугъл и IMDB /например Hazal Kaya IMDB или Burak Deniz IMDB/. IMDB - международната база данни. Отваряш профила и няма начин да не нацелиш заглавието и без да знаеш турски. Заглавията са на английски и когато кликнеш на търсеното, на страницата му е написано и оригиналното. Копираш и пускаш в търсачката на руския сайт. Не съм гледала сериалите за които пита, но ги намерих по този начин.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 12:32 от LU4IQ

# 492
Вал , не съм попадала за инфо на Кървави цветя ,но ако намеря задължително ще споделя.

Гледате ли летния с Хафса и Керо?
Ще сменят сценариста и екипа
зад камера. Защо им трябваше да наемат режисьор който е зает с Присъда и сега всичко наново.
Не е лесна и тяхната.

# 493
Непрофесиално ми се вижда от страна на продуцентската фирма да наеме екип, който се занимава с друг сериал, при все знаейки, че "Присъда" ще се върнe на екран есента, че да сложат техния екип на "Ya çok seversen"... Не мисля, че Ay yapim са фирма, която би планирала сериалът им да е свален от ефир, предварително. Странно беше решението от самото начало, ноо... какво да правим.🤷‍♀️
Такава смяна, на сценаристи и режисьори, не сваля ли и качеството на продукцията обикновено? 🤔

# 494
Изгнанието няма да го спират засега ,само ще преместят часа на излъчване.
Сериала с Хазалка и Бурак Дениз не знам как е на руски и дали не е с друго заглавие.

Казва се Нашата история. Излъчвали са го два пъти по Диема Фемили.

Общи условия

Активация на акаунт