Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 13

• 34 924
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
А голям днес а аз вече работя по клипа
Песента не е нито една от анкетата хаххаха тъй че много здраве на всички гласували..

Благодаря за всичко.. 💓

# 31
  • Яко в Матрицата...
Heart Eyes🧿🧿🧿🧿🧿

# 32
Момичета аз в клипа виждам само Ферит и Сейран никой друг не виждам като припада 🤔

# 33

Тези папараци са опасни тук явно снимят припадъка на Сейрин  значи в крайна сметка е истина, че снимат два варианта на края на епизода.

# 34
Момичета аз в клипа виждам само Ферит и Сейран никой друг не виждам като припада 🤔

предполагам ,че ще направят монтаж с останалите герои в последствие

# 35
Изнася я на ръце. После Двамата правят изявление !

# 36
За всички сериали ли, така феновете висят и дебнат, къде снимат, какво снимат и качват клипове и информация?

# 37
Благодаря за новата темичка! Flowers Rose

И този сладур се вълнува наравно с нас:

https://twitter.com/Eszan12/status/1655216244440854530?t=sDun3Fm … JlFVyQYGnWPw&s=19

Много готино да има снимки на открито, феновете хванаха интересни кадри дори по - интересни от тези в сериала. Hug

Дано занапред виждаме повече усмихнат Феро

# 38
За всички сериали ли, така феновете висят и дебнат, къде снимат, какво снимат и качват клипове и информация?

Даже после правят туристически обиколки (чужденци също), като ходят до къщите, именията, местата, където са снимани сериалите.

# 39
  • Дубай
Благодаря за темата!Радвам се, че Галка ме отмени, защото наистина този месец съм заета, имам изпити и влизам по-рядко.
Историята на СейФер много ме вълнува обаче, истината е, че избягаха доста от началния замисъл. Дано да не прекалят, и започнат вече да разплитат кошницата, която омотаха  така сериозно.

# 40
# 41
Добре де, не ги развеждат. И какво се случва? След всички обиди, Халис отиде и я прибра с мутрите, все едно е някаква вещ, заключиха я, обиждаха я, накараха я да подпише документи за развод. Ферит се сгоди с Пелин, видя свекърва си с бъдещата снаха да избират рокля. Остава с Ферит и се връща в къщата и сяда на масата с всички, все едно нищо не е станало?
Самостоятелно няма как да живеят на този етап. Колкото и Ферит да е тръгнал на война и да иска да ги накаже.
Сейран отива с Ферит и Казъм плесва с ръце от щастие. Веднага смята загубите и по-скоро смятам, че ще я убие, отколкото да и позоли да се върне. Тя за него е инвестиция, тук чувства няма. Вложил е време и пари. Дъртата, противна леля ли ще я подкрепи? Или сестра й, която трепери като лист и не смее да гъкне или майка й?
Халис ли ще я приеме? След като го предупреди на влизане в залата?

Да, съгласна съм, че разведат ли ги път обратно няма или поне аз не виждам, но и ако останат женени, на къде?

Отдавна избягаха от оригиналната история, тези епизоди са продукт на болния мозък на онзи сценарист. Принципно уж Сейран и Суна са били първи пациентки на психоложката.
Ако отидат в къщата на Тарък бей и Мечо Пух сигурно ще са за там. Корхановата помия не е достатъчна за посещение Simple Smile

Не знам, аз в нито един вариант не виждам изход. За мен са в задънена улица, как ще и ги измъкнат и на къде ще се развие сюжета ще видим. Само, че нещо взех да губя интерес.

# 42
Леле хора, отне ми няколко часа да ви изчета 😄 ( исках да съм сигурна, че не е обсъждано вече това което мен ме впечатли)
Дядото на Тарък спомена за момичето в стаята, че нито могат да я продадът, нито да я оставят....мнноого искам да знам какво е станало, какво му е на момичето и защо е затворена? Ясно е, че психопата е причината, но какво е довело до там .

# 43
  • Бургас
За жалост, много усилено се коментира, че фрагове няма да има до петък! Angry
Излезе спойлер, че Сейран ще се почувства зле 2 пъти!
Преди да даде отговор, без да каже нищо ще припадне. Ще извикат линейка, а делото ще бъде пренасрочено. При излизане журналистите ще задават въпроси и тя пак ще се почувства зле. Тогава Ферит ще я вземе на ръце и ще я внесе в съда. Когато тя дойде на себе си, ще я заведе в къщи, където ще има разговор с Кязъм относно интимните им отношения.... Ферит усеща на къде бие и защитава брака им.
Колко е вярно - ще погадаем, но поне към 33 серия да ни зарадват с нещо...

И най-сладката актриса! Де да можеше да приказва, че да издаде нещо...

# 44

Общи условия

Активация на акаунт