Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 13

• 34 926
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Тази сцена беше толкова смешна, времето когато бяха приятели и тя криеше връзката им с Пелин... но едновременно Сейран му беше жена 🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣👏👏👏

https://vm.tiktok.com/ZGJuKQoY4/

# 46
Няма комуникация м/у тях, ясно е.
Сейран за сетен път му го каза- Не държи на думата си и не цени, не е мъж на място.
Да ги хванеш всичките и да ги подкараш по домова книга, но какво ще донесе отмъщението, нищо, само по-голяма вреда за отмъщаващия. Обратно на отмъщението е прошката. За да отмъщаваш, продължаваш да държиш в обкръжението и в живота си тези хора. Единствения смислен начин е да ги изключи от живота си (Сейран искаше точно това), от това по-добро отмъщение няма.
Ако наистина Сейран припадне ми се струва, че след това развод няма да има дори и след отложеното дело, но ще видим.

# 47
Мерт и Афра след днескашните снимки в съда 🧿 👩‍❤️‍💋‍👨✨😻😻🤗

# 48
Скрит текст:
В епизод 31 на сериала РИБАРЧЕ  всички видяха Суна да си говори сама, докато се гледаше в огледалото в булчинския салон. По непотвърдена информация Суна ще започне да има психологически проблеми и следващите епизоди ще бъдат посветени на тази тема. Сейран и тя има психологически проблеми. Това ще бъде повратна точка, която ще принуди сестрите да потърсят помощ от психолог. В последния епизод на първи сезон зрителите ще видят първата сесия с психолога.

# 49
В сряда пак щяло да има снимки в съда. Тези няма да решата какво да ги праввят сигурно до края на сеозна. Вече съм сигурна, че смениха сценария и преснимат сцени.
Мерт горкия как си гледа в краката. Афра е много сладко усмихната.

# 50
Мерт Рамо направо утрепан от умора изглежда... 😔

Емре А казва че с Гьозде са приятели от много години изглежда ни харесват че ни събират нямало лошо. Радва се на популярноста на новата си песен и на сериала до колкото разбрах и не смята да напуска...

Пшт...

Напредвам като костенурка 🤷‍♀️😂 до 40та секунда съм... 😂🤦‍♀️

https://twitter.com/xblackrose95/status/1655451826949349376?s=19

# 51
СейФерчета, днес имам повод да ви почерпя! Имам рожден ден! Hug

Един Фереро Феро от мен Sunglasses:

# 52
Честит рожден ден! С първата кутия и бизнес можеш да завъртиш. Има такава технология за отпечатване върху бонбони. Хубав ден!

# 53
Да си жива и здрава! ❤️

Кой знае какъв фрагмент ще има😅

# 54
Зори най-хубавото женско теле 💓

# 55
Мис, честит празник!

# 56
  • Бургас
СейФерчета, днес имам повод да ви почерпя! Имам рожден ден! Hug

Скрит текст:
Един Фереро Феро от мен Sunglasses:

[/spoiler]

# 57
  • Яко в Матрицата...
Зори, ЧРД! BirthdayTadaParty Time Да си жива и здрава, много обичана и успешна! Purple Heart

# 58
Мис ЧаГизо, честит рожден ден! Здраве и късмет!

Тези сериозно ли ще продължават да ни мъчат има или няма развод? Как пак ще снимат в съда, ааааа 😁

Фандома не реши ли вече? Вчера, четох постове на един потребител в Т, преди това стая беше направила и Емрулах беше в нея, Та е писала - развод има, свиквайте.

# 59
  • Яко в Матрицата...
На мен ми харесва, че тази дилема още не се е решила и че няма спойлери. Тоест има, но едните казват, че са се развели, другите - че не са. Така че не може да им се вярва.

Няма как да не дадат фрагман, поне един, защото феновете ще ги линчуват. Тази седмица ще е доста напрегната за хората в Турция, чака ги много важно изпитание и хората ще искат поне малко да се отвлекат. Дано да победи бай Кемал, че иначе лошо им се пише...

Общи условия

Активация на акаунт