Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 13

• 34 884
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Стискайте палци сега да няма балотаж другата неделя Grinning Сега от зор ще следя и изборните резултати в Турция JoyJoy

Искам, много искам да кажа нещо по повод феновете на Шербета, но ще си замълча. Ейййй TriumphTriumphTriumph

# 541
Направо пълен майтап. Не можаха ли да го пуснат от 8 без реклами и да прекъснат, тоя да си каже тъпата реч и да продължи. Каква е тая простотия 🤬

# 542
  • София
Направо пълен майтап. Не можаха ли да го пуснат от 8 без реклами и да прекъснат, тоя да си каже тъпата реч и да продължи. Каква е тая простотия 🤬
Абсолютно.

# 543
Разпиляха го Емрулах.
"А? Видя ли сега? Хубаво ли ти е? Питаш ли ни нас като ни лъжеш всяка седмица? Нека ти!"

Това под поста му за неделята

# 544
  • София
Той едва ли е виновен за политиката на канала.

# 545
Стискайте палци сега да няма балотаж другата неделя Grinning Сега от зор ще следя и изборните резултати в Турция JoyJoy

Искам, много искам да кажа нещо по повод феновете на Шербета, но ще си замълча. Ейййй TriumphTriumphTriumph
Ще има балотаж. По последните им социологически данни, разликата беше около 5%.

# 546
И 100 хаштага да пуснат, няма да излъчат нищо. Дано поне другата седмица има епизод 😒

# 547
Ох, не могааа Joy

# 548
Разпиляха го Емрулах.
"А? Видя ли сега? Хубаво ли ти е? Питаш ли ни нас като ни лъжеш всяка седмица? Нека ти!"

Това под поста му за неделята

Добре де, но аз се чудя, какво е виновен той? Оставам с впечатлението, че и екипа е в неведение.
Но в ТТ прочетох, че само Той (президента) не беше заставал на пътя на СейФер Joy
Вече и той е в списъка Joy

# 549
Момичета, предлагам ви да си пуснем стар произволен епизод и да го коментираме Joy

# 550

Днес си мислих , че цял път има между тях , сега разбрах JoyJoy

# 551
Евееее JoyJoyJoyJoy ама много са бързи!
Значи следващ епизод на 26.05
Да ги видим, с какво ще ни държат вниманието. Няма да се изненадам, ако измислят някакъв ПР в реала...

Но в ТТ прочетох, че само Той (президента) не беше заставал на пътя на СейФер Joy
Вече и той е в списъка Joy

JoyJoyJoy

Не, че монтажиста е виновен, но усещането е същото, та да се наслади на него
Ох, не мога вече

# 552
Аз снощи си пусках 15 епизод до събуждането им.
Дайте предложение сега кой.

Аааа, как чак на 26.

# 553
  • София
Толкова чакане и накрая вместо Феро, Ердоган. Satisfied

# 554
Аз снощи си пусках 15 епизод до събуждането им.
Дайте предложение сега кой.

Аааа, как чак на 26.

Еми ако другата седмица има балотаж и този пак реши да изнася речи, епизод йок. Не знам.

Общи условия

Активация на акаунт