🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 27 004
  • 579
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Как пък най- противните винаги оцеляват!

# 166
  • София
Прекалено самоуверен стана Павел, граничещ с арогантност. А толкова добре започна...
Накрая сам се наигра! Много си повярва и се все насериозно. Груба грешка!

Настина е Надхитри! Надиграй! Надживей!

На Павел му стискам палци само да не се върне към зависимостите си.... каквито и да са те.

# 167
Геновева щом се скара с Светослав,значи утре тя или Едис ще си ходят,видя ми се че огърлицата е на Дани

# 168
ПаФката си отиде с 1 куршум, а Снежана и Чефо ги махнаха трудничко, не знам кой е играл повече, ама май не е Павел....
Най-глупавото нещо за мен в играта беше тази коалиция и тази "стабилност", която се вижда с каква тяга се пропуква.

# 169
Геновева е тотал щета. Като гледам в промото как се заяжда със Светослав, ще  прецака възможността да работи с него. Едис ще го отнесе покрай нея.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 23:26 от Дидичка

# 170
  • Другата България
Подходът на Геви е като на слон в стъкларски магазин.
Хем зависят от гласовете на Светлия и Дани, хем му се перчи.
В така създалата се ситуация изцяло съм на страната на Ермина и Цецко. Заради днешния ход.
Знам, че нито един от двамата няма шанс на финала /ако е там/ и ако там е и Благой, но все пак. Геновева преиграва ту мач, и Ваня добре ѝ го рекна, а за самоувереността на Едис и още по-на/х/аканата му физиономия да не отварям дума. Нито идол има, нито имунитет може да вземе, разчита на интриги и сплетни, буквално, защото неговото дори не е стратегия.

Адмирации за Павел, че се е преборил със зависимостите си, каквито и да са те.
Обаче! Елина също влезе почти с такава, години депресия и борбата с нея, защо нямаха по-специално отношение към нея, а ПаФката на пиедестал? Мне, така и не можах да го харесам този младеШ.

# 171
Нямаше да им мигне окото на Едис и Павел да "сготвят" Ермина и Цецо ако се наложи. Просто ги изпревариха и сега са чисти. И губещи.

# 172
  • София
Павката е готин, ще го запомня, добра игра направи, пожелавам му успех в живота и да не поглежда назад. Възпитано момче.

Ермина сбърка, не можа да защити хода си. Ако човек прави ход, трябва да мисли как, какви ще са последствията и как да отговори на нападките.

Ваня за поред път добре затапва, как пита Геви защо преди те като са лъгали не било грозна игра, а сега е грозна.

# 173
Как пък най- противните винаги оцеляват!
И аз това се чудя. Също и уж глупавите, смотаните...
Нямам против надиграване, надлъгване, ама да ми останат най-недостойните да се борят за награда и победител...
Вярно отдавна съм гледала старите предавания, миналото го пропуснах умишлено, ама не помня да е имало толкава ...ми какво една перачка, един неадекватен Дани, една простовата Мара, ми...къде е тръпката, борбата, бе изобщо...За всичко е виновен Белият зъб, ама ей-на и той оцелява и си се излежава. Някъде четох, че се бил съгласил за 300х да  участва. Сега и да спечели и ...айде на следващата мома да се мята.
Бе как може толкова смотана работа. Много по-интересно щеше да е да гледаме Тино, Станилия, Снежа, Божана, Павел останали и борещи се , дори и да се надлъгват, правят номера и т.н. , ама има ток в главите им, а при тези късо съединение станало незнайно кога и ...ама бясна съм бре.
Не разбрах кой намери идола. Мислех само писмото са намерили. Имам пропуски в гледането и явно тогава нещо е станало.

# 174
Много ме изкефиха днес Ермина и Цецо как обърнаха играта и си разиграха картите. Умното си е умно.
Браво на хлапетата, изиграха големите стратези. Геви и Едис рониха сълзи като за умрял, Павката ще участва като жури на съветите все пак.

# 175
  • София
Не видях нито една красиво надлъгване. Само нагаждачество и мръсни номера.

# 176
  • in Wonderland
Ехх, най- накрая, страхотен епизод, вдигна ми чак адреналина!
Ваня каза, че последните 4 епизода ще са много интересни, добре започват.
Павел така и не го харесах като играч, вероятно с нищо няма и да го запомня. Желая му всичко най- добро занапред и дано наистина съумее да предаде нататък поуките си от живота ♥
Цецо го харесах от ден 1, чисто визуално, след това имаше своите падения, но ето, че отново ми е в топ играчите. Браво, много добра и смела игра,браво!

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 10:17 от ~ Dee_Dee ~

# 177
  • София
Ами браво на Цецо и Ермина - шах и мат точно в два хода! Геви се излага с тези обвинения за липса на достойнство. Като гонеха останалите си беше много достойно и умно, сега вече е голям грях. И какво ревеше и нареждаше като професионална оплаквачка.... Не я харесвам много заради инфантилните и неадекватни прояви на емоции /обичам емоционални хора по принцип, самата аз съм такава/. Отделно и не е особено умна, щом утре ще се репчи и ще обижда Светльо, вместо да се опита да го привлече на своя страна. Ами.... каквото сам си направиш, цялото село не може.
Всъщност съм много доволна, че доживяхме обрат и настанаха интересни времена, направо не мога да повярвам, че се случи. Вярно, че доста късно в играта, но все пак по-добре, отколкото да е предвидимо и скучно до финала. Чакам с нетърпение утрешния епизод да видя коя от малките коалиции ще вземе превес и как ще си изиграят козовете.
Ах, щях да забравя Мария - освен че е добра на баланс, се оказа и силна на пъзели. Явно или е голяма късметлийка, или не е чак толкова тъпа, колкото изглежда. Неочаквано се оказа много силен съперник. Grinning

# 178
Нямаше да им мигне окото на Едис и Павел да "сготвят" Ермина и Цецо ако се наложи. Просто ги изпревариха и сега са чисти. И губещи.

Точно. Едис просто щеше да се усмихне мазно, мазно и да каже “Ох, хора, сори, много ми е трудно, ама няма как” и да изпрати Цецо и Ермина по живо, по здраво. Ревът на Геновева и Едис днес само доказва колко добре са преценили Цецо и Ермина ситуацията - именно, че са номер 4 и номер 5 в синята петорка. И си изиграха предимството както трябва. Това не е нов сезон на Приятели.

Ако се стигне до това те да са на пангара в следващия епизод, силно се надявам да врътнат Едис с идола.

# 179
  • София
Изобщо не мисля, че Едис би гласувал срещу Павел, напълно искрени бяха емоциите му, както и тези на Геновева. Разликата е, че той после се овладя и започна да търси път към трите марионетки, докато Геви направо неволно го саботира.

Общи условия

Активация на акаунт