🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 966
  • 579
  •   1
Отговори
# 210
На Едис не вярвам нито дума. Щял бил да запази петорката до края...ала-бала. Ако той имаше писмото, лично щеше да изгони Павел. Без писмото си имаше традиционни жертви извън коалициата.
Едис ронеше сълзи за себе си, че му се клатят краката когато най-малко очаква.

Геви плаче точно като влюбена. Никакво братче не и е.

# 211
Не мисля, че Едис щеше да изгони Павел. По-скоро ревеше, защото:

1) друг направи толкова запомнящ се ход, а не той;
2) точно Павел пострада от този ход, към когото Едис (според мен) има…по-специално отношение;
3) му клатят кошера, което той не очакваше, защото подценява околните и надценява себе си.

Падна от високо и го заболя. Но, дори да не е толкова гениален за колкото се смята, не е и Булкин. Тоест, очаквам да се опита да промени играта в своя полза в следващите епизоди, а дори и да се дистанцира от Геви, ако това е необходимо за собственото му оцеляване.

След 3 месеца мъки, може и да получим един мини Сървайвър в 6 епизода.

# 212
  • Sunshine state
Точно за това смятам, че Едис се разстрои - някой друг направи финт, а не той. Заболя го, не ами.. Сега не знае накъде да хване. Ще е интересно да видим какво ще измисли. 😁 Издигнаха ми се Цецо и Ермина, еййй. 😅
Големи обрати в епизода - Татяна прави хет дуо, петорката се разпада.. 😁

# 213
  • Sofia
Аз също не мисля,че Едис е щял да изгони ПаФката.
Даже съм по-склонна да мисля,че може и други уговорки да е имало между тях-относно победата и печалбата,например.Белият и черният.Единият лош и отнася всички негативи,другият остава с позитивите и с надеждата да обере вота на журито.
И може и да съм единствената /не хвърляйте камъни по мен Mr. Green /,но чак такива двойни стандарти,за каквито говореше Ваня,не виждам,.Когато петицата гонеха останалите,гонеха хора,с които никога не са били толкова близки.С това ,обаче,по никакъв начин не омаловажавам хода на Ермина и Цецо.Направиха го в най-точния момент,по-подходящ едва ли щяха да имат.Получи им се,браво.
Единственият ми проблем на мен е,че и двамата са ми изключително антипатични.😁Но пък от гледна точка на играта съм доволна.
Интересно ще е утре,кой ще надделее в надхитрянето.

# 214
  • Варна/Лондон
Скрит текст:
Светослав и Татяна не осъзнават ли, че трябва да се съюзят с по-слаб физически. Според тях Едис и Геви са по-голяма заплаха за тяхната собствена игра от Цветелин и Ермина? Поредното доказателство, че тези двама души никога не са и никога няма да успеят да разберат тази игра.
Мисля, че Татяна не е ок с такъв сценарий.
Вероятно, което поставя Светослав на най-долното стъпало в класацията за... прозорливост. Но Татяна лесно може да бъде "подчинена", поне от това, което сме видели досега.
Който мъж иска Татяна на негова страна е достатъчно да и подхвърли за пране потната си тениска и усмърдяните гащи и веждите и ще опрат скалпа от кеф.

# 215
  • Sunshine state
Джеронимо, днес си в серия и ме разсмиваш яко. 😂

# 216
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Сървайвър започна една седмица преди финала! 😀
Ето ви заглавие за някоя статия, хаха. 😉

Браво на Ермина и Цецо за хода който направиха. Това бе момента на сезона и като цяло един от най-великите моменти в родните сезони, защото никой не го очакваше. Аз също. Е, стана ясно, когато Ермина намери идола и писмото и особено след синхроните на Цецо стана ясно какво ще последва (въпреки че имах опасения, че Дани или Светльо ще издънят работата), но преди това съм убеден на 99% че нито един зрител не е очаквал това нещо, включително и най-големите фенове на американския начин на игра.

Напълно оправдавам техните действия. Сега сигурно ще бъдат оплюти във фейсбук като долни предатели но евала, имате едно голямо браво от мен (ако изобщо четете форуми и социални мрежи)!

Като пиша всичко това държа да подчертая, че ми стана много гадно за Павел. За момент се поставих на негово място. Момчето не го очакваше и беше меко казано шокиран. Казах си докато гледам, че не го виждам в елиминационния дуел, защото психически няма да издържи, така и стана. Сигурно се е виждал като победител заради отличната си социална игра, но уви, не успя. Бе надхитрен. Може би все пак той, Едис и Геви не е трябвало да се отделят толкова често сами, а може и да са подценили Ермина и Цецо и да не си ги смятали за сериозна конкуренция. Явно вярваха и докрай, че петимата ще избутат до полуфиналните игри и там каквото сабя покаже. Подцениха ситуацията. А в Сървайвър винаги трябва да си нащрек.

Край на синята коалиция! Бутнаха Благо и червените се разпаднаха. Сега бутнаха Павел и очаквам същото да се случи и с тях. Тази коалиция можеше да остане в историята като най-силната в родните сървайвъри, но не успя, защото все пак се гледа крайния резултат. Беше разбита коалицията, но не отвън, а отвътре!

Уви вече няма как да позная тройката финалисти, но си държа на Благо и Ермина. Кой ще ми е новия трети на финала е големия въпрос? Колебая се между Дани и Цецо, защото са силни в игрите. Ами не знам, но ще стрелям с Дани, защото ще е по-малко на мушка в момента. А и Дани все пак ми беше първия по-сериозен фаворит, когато вкараха в играта резервите. Тогава писах, че Дани е потенциален финалист и ми стана любимец. Уви след това ме разочарова много и ми се срина в класациите, но ето, че малко преди финала пак изгря!

Познах, че ще има обрат в този епизод, значи в промото не са ни излъгали все пак. Масово цареше песимизъм, но турските монтажи не са като българските... Прекалено много сме свикнали на нескопосаните монтажи на bTV и Нова. Познах че и Ерминка ще намери идола. Само не успях да позная кой ще изгърми. Бях гласувал за Светльо, защото си мислех, че Дани ще е с имунитета. А то какво стана, хехе. 😮

Сега вече бившата синя коалиция ще се самоизяде. Не вярвам обаче Едис и Геви да успеят да отмъстя за Павел, защото не знаят, че Ермина има идола. Геви за мен е много силно застрашена ако няма нов обрат. А ако има обрат Цецо ще е силно застрашен. Зависи как ще се развият събитията. Не ми се вярва обаче да изпълнят заръката на Павел и да се обединят срещу Дани, Таня и Светльо. Ще повторят грешките на бившите червени, които като загубиха Благо се разпиляха.

Браво на Татяна за двете си поредни индивидуални победи! Това също ме изненада и то много.

Мария пак оцеля?! 😮 Е, такова чудо като нея не съм виждал досега. Пълна химера е тази девойка. И оцелява по някакъв незнаен начин. И то срещу най-силните в играта. Първо оцеля срещу Тино и Благо, а сега срещу Благо и Павел?! Благо и Павел явно никога през живота си не са решавали слайд пъзел. Можеше да се подготвят все пак, защото в Сървайвър често ги дават. Благо е ясно, че е над нещата и си е мислел, че само с гръмкото си име ще стресне конкуренцията и ще спечели, но Павката? А може и психологически просто да не е устоял на напрежението след нанесения му удар. На няколко пъти забиваше и спираше, докато Благо поне местеше фигурите.

Много силен и емоционален епизод, който ще се запомни!

# 217
  • earth
Е, разгеле. Ама защо плачат като на умряло някой като го елиминират?

# 218
  • София
Йо за Павката и за хода на Цецо и Ермина

Гуспата за хода

Николета Лозанова пак крайно хаплива спрямо сините?!

# 219
  • Враца
Ако не бях изгледала целия епизод и пусна когато Геновева реве, щях да помисля, че Павел е умрял, а не е изгонен...
Какъв бе тоя рев, това чудо - не знам.

Понеже всички коментират Цецо и Ермина, аз да попитам видя ли някой , че Благо сякаш е с нови гащи?  Сменил е онези, дето Татяна му ги съдра от пране.

# 220
Плачат щото не очакваха, идва и техния ред. Павката  си го каза *Направиха това, което ние правехме  на другите * то и Тино не очакваше ама излетя.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 07:00 от lelya

# 221
Гуспата нищо не разбира от играта !!!
Още един измислен от “телевизора” герой Sad

# 222
  • София
Ще ми се следващите отстранени да са Геви и Едис.
Днес прочетох в клюкарски сайт, че нещо се
зародило между Мара и Благо на острова. Те ако поостанат още малко двамцата  на острова, като нищо Благо ще вземе да я омае.

Не вярвам , Благо има вкус за жени,не е имал грозна приятелка до сега,Мара прилича на плондир,а акъла е 0
Понеже всичките му досега са академици, нали така?  Stuck Out Tongue Winking Eye
А и Мара, ако направи всички корекции /направо демонтаж и монтаж като на предходните/, що да не задоволи вкуса му към киборгите по калъп? 

# 223
Ето и анкетата за качеството на епизод 27 от 8-ми май!

(кликни на картинката)

# 224
  • София
Скрит текст:
Светослав и Татяна не осъзнават ли, че трябва да се съюзят с по-слаб физически. Според тях Едис и Геви са по-голяма заплаха за тяхната собствена игра от Цветелин и Ермина? Поредното доказателство, че тези двама души никога не са и никога няма да успеят да разберат тази игра.
Мисля, че Татяна не е ок с такъв сценарий.
Вероятно, което поставя Светослав на най-долното стъпало в класацията за... прозорливост. Но Татяна лесно може да бъде "подчинена", поне от това, което сме видели досега.
Който мъж иска Татяна на негова страна е достатъчно да и подхвърли за пране потната си тениска и усмърдяните гащи и веждите и ще опрат скалпа от кеф.
Ужас, много гнусно... но пък вярно...

Общи условия

Активация на акаунт