🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 924
  • 579
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Положението при мен е -късно е либе за цвете.
Големият обрат,няма що.То това си предстоеше по дефолт.
Толкова са ми антипатични всички активни в момента,че чак не мога да ги градирам.
Дано последва "зъб за зъб" и довечера да излети Цецко.
Благой да се върне и да има "бау и мяу",както обеща.

# 271
  • Другата България
Надали точно децата на Жени са тествали игрите, нека все пак сме обективни. Sunglasses
Няма лошо да си направят една ваканция, вероятно турците са я осребрили, могат - правят.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 18:14 от Merri_An

# 272
  • Sunshine state
Аз искрено се надявам Джаферович да не се появят магически в почти всеки риалити сезон, та да си починем малко от тях. Виждам, че и вече готвят и децата да набутат след тяхното оттегляне. 🙄

# 273
  • Бургас
Изобщо не се надявам скоро да се лишим от присъствието на Джаферович /Уви! / И предвиждам, че преди да се оттеглят ще гледаме Мама+ Тати+ децата в някой специално измислен за тях формат. Така ще проправят път на бодрата смяна.

# 274
  • София
Уф, зад кадъра колко да е интересен при такъв сезон ??!!
Не знам. Но пък и не съдя хората за това, което публикуват в собствените си социални мрежи, просто презюмирам, че те знаят по-добре какво би заинтересувало последователите им.

Добре, че тук всички са обикновени, когато става въпрос за Жени, до там, че вече предвиждат бъдещето на децата ѝ. Smile

# 275
Клюкарските сайтове гърмят с гореща клюка, че Благо и Мара се загаджили! Уау какъв разврат на събитията!  Scream
Явно на острова на Отшелника животът съвсем не е бил отшелнически, а доста горещ и интензивен на събития. Nerd
Точно клишето "С кой искаш да попаднеш на самотен остров"?! В случая на Мара с най-големия женкар  и сваляч на републиката.
Мара и тя скрита лимонка излезе. Да и се ненадяваш, тя май се хвалеше, че и гадже има
За Благо ясно два месеца е твърде дълъг период, за да седи мирен.
Не знам колко е вярно това, може да е плод нечие развинтено въображението, но реших да го споделя, след като доволно се посмях.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 18:57 от sineva 1

# 276
  • София
Клюкарските сайтове гърмят с гореща клюка, че Благо и Мара се загаджили! Scream
Писаха същото за него и Снежана, когато тя беше на Острова на отшелника. Grinning

# 277
  • София
Е, тя може да му е дъщеря :о

# 278
Геновева е върха на тъпотията, било грозно, били коалиция от ден 1.... е, докога, бе девойко, мислиш че ще сте в коалиция по-точно? То предаването трябва да свърши все някога.
Хем е така, хем не е, според мен. Като цял съм малко учудена от възторга във форума, предполагам, че случилото се снощи се класира като типичен "сървайвърски ход", но в контекста на сезона досега и цялата риторика на сините, то определено съм съгласна, че е грозно.
Седмици наред слушахме за любовта, верността, братството и сплотеността на така наречените войни. Самия Цецко преподаваше уроци по рицарство на Жоро преди няколко епизода и сега изведнъж, бум, изгони брат си Павел, при все че щяха да имат поне още три възможности да го изгонят, доколкото имаха още 3 изстрела с Дани, Татяна и Светльо, а също и скрития идол и писмото, благодарение на които и хляба, и ножа, бяха в техни ръце. Сега, ако писмото е било само за този съвет, работата е друга, но все пак...

Така или иначе, особено след цирка след дуела, Цецо и Ермина гласове от другите "войни" няма да видят, общо взето, всичко и всички играят за Благо, той само трябва да стигне до финала, за да си прибере париците.

# 279
Клюкарските сайтове гърмят с гореща клюка, че Благо и Мара се загаджили! Scream
Писаха същото за него и Снежана, когато тя беше на Острова на отшелника. Grinning
Леле не си поплюват Благо и/или сайтовете! Satisfied
Ами тя жена му, с която се развежда е връстница на Мара.

# 280
FunnyDays, писмото наистина важеше само за този съвет. Рискуваха, ще видим дали ще спечелят от този ход. Според мен има шанс да е печеливш само ако на финал останат Цецо, Ермина,  Татяна и Светльо. Абсурдно е да се случи, което означава, че при евентуален финал те няма да получат гласове.
Ходът беше сървайвърски, да, но този сезон е всичко друго, но не и типичен Сървайвър, затова  ще им донесе повече негативи, отколкото позитиви. Къде от яд, къде от морални принципи, които нямат място тук, така или иначе отпадналите няма да гласуват за нито един от двамата.
Островът на отшелника постла килимчето пред Благо. Той ще си е извоювал мястото на финалист, ако стигне до там, но освен това си спечели и достатъчно гласове. Стигне ли до финал, сигурен победител е.

# 281
Изобщо не се надявам скоро да се лишим от присъствието на Джаферович /Уви! / И предвиждам, че преди да се оттеглят ще гледаме Мама+ Тати+ децата в някой специално измислен за тях формат. Така ще проправят път на бодрата смяна.
Те между другото бяха ли вече в Смени жената, Стани богат, Един за друг, Фермата … и други знайни и незнайни формати ?!

Дано раздвижването продължи и тази вечер Simple Smile

# 282
  • Sunshine state
Не знам. Но пък и не съдя хората за това, което публикуват в собствените си социални мрежи, просто презюмирам, че те знаят по-добре какво би заинтересувало последователите им.

Добре, че тук всички са обикновени, когато става въпрос за Жени, до там, че вече предвиждат бъдещето на децата ѝ. Smile
Когато публикуваш нещо в социалната си мрежа, която е с публична насоченост, хората имат право на коментар и на мнение било то позитивно или негативно, защото ТИ си го направил публично достояние. Същото и като се навираш навсякъде по ТВ-то.Толкоз по въпроса.

# 283
  • София
И аз очаквам да махнат Цецо днес, просто не го отиграха добре. Иначе самият ход си заслужаваше, защото срещу Павел нямаха шанс. Благо все още е в играта, така че докато той е вътре, те пак нямат шанс, но са стъпка напред.

Смятам, че Едис ще играе срещу тях и в съвета и може да ги занули като гласове. То срещу Павката пак нямашв да имат гласове.

# 284
Едис е роден на 19 април

Общи условия

Активация на акаунт