🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 949
  • 579
  •   1
Отговори
# 285
  • SF
По-логично е Светльо, дали и Татяна да се отърват от Цецо и Ермина, надявайки се, че Един и Геви са по-лесни за отстраняване на баланс и търпение, каквито са напоследък битките.

# 286
  • Бургас
Нямам никакви скрупули да харесвам или не някой, който е влязъл в какъвто и да е формат като участник или водещ! Тези хора знаят какво ги очаква и са там за да постигнат нещо- победа, слава / за един ден, но слава!/... За мен като зрител - те са там за мое забавление и след като са на показ ще си ги харесвам или не и ще си ги коментирам колкото си искам. Не обиждам никой и не използвам нецензурни изрази. Ако не искат да ги хулят- да си бяха стояли в къщи!

# 287
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Добър ход,но дойде прекалено късно,за да оправи горчивия вкус в устата ми.
Това е най-слабият и смехотворен Сървайвър,който съм гледала и говоря на международно ниво.

Тези ходове трябваше да се правят преди месец от Тино,Станилия,Снежана,Чефо и тогава щяха да имат смисъл и да събудят интерес,а не да се правят ходове 3 дни преди финал,където то и друго не се очаква с оглед,че са останали една шепа участници.

Гледам,но отдавна без емоции и интерес.
Мара пак се измъкна.Много ми е елементарна и прилича на Мис Пиги. Насекоми ли са я хапали,че е толкова подута в лице?
Многострадалната Геновева - не се прави така,не се предават хора,ама как може този блайндсайд..а като ги гонехте другите по ред на номерата, как тогава ти нямаше такъв морал и принципи???

# 288
  • София
И какво сега? По какво се различават Ермина и особено Цецко от Геви и Едис? Само дето не реват, но и те не спират с негативните си коментари. Хем си изиграха хода, хем са недоволни, че другите недоволстват от това. Не разбирам какво са очаквали? 

# 289
Лош монтаж за Цецо и Ермина, който не им вещае светло бъдеще в играта.

Татяна, облещила гол з*дник към камерата, говори за морал и принципи.

# 290
  • SF
Никой ли в отбора не знае, че четвъртият глас срещу Павел е бил на Дани?

# 291
  • София
Мария: "Цецо и Ермина са се срещнали посредствено Сървайвър." Joy Започвам да се чудя как нареди пъзела вчера.

# 292
Танчето и тя стратегии прави Joy

До вчера гащи переше, днес прави схеми …. ЖДБ

# 293
  • SF
Ако щете ме разпнете, но Едис ми е симпатичен и съм за неговата коалиция.

# 294
Танчето и тя стратегии прави Joy

До вчера гащи переше, днес прави схеми …. ЖДБ
Освен двувежда ламя, Татяна е и злопаметна леля- случката с лъжицата ѝ още я помни като обида…

# 295
  • София
Ох, Татяна стратегът! Вечерям и щях да се задавя от смях. Чула най-накрая и тя, че трябва стратегия в играта, обаче мисълта й идва много късо - върти-суче, все жените са й в черния списък. Едната й завиждала, другата имала отрицателно отношение към нея, със сигурност отново от завист. Силните мъже да стоят, най-важно е да се махнат завистничките. Не ги е срам, така да завиждат на една жена, дама и майка. Joy

# 296
Аз си мисля, че Цецо ако не спечели имунитет, Ермина ще му даде идола, за да го спаси.
Много са ми антипатични и двамата, особено Цецо, нищо мъжко не виждам в него.

# 297
Ако щете ме разпнете, но Едис ми е симпатичен и съм за неговата коалиция.

И аз го харесвам.

Играта е за да се играе, не да седиш пасивно и да говориш за чест.

В същота време успява да си държи на думата.

# 298
  • София
Едис е следващият, който ще си замине, с временно пребиваване на другия остров. Не е силен в игрите да вземе имунитет  и само двете ултра неприятни жени биха го подкрепили.

# 299
  • SF
Ето една игра, в която Татяна и Мария имат огромни шансове, за да победят. Нещо подобно на финал и ще се смеем дълго.

Общи условия

Активация на акаунт