🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 928
  • 579
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Разбира се, то в това се състои красотата на играта - така да отстраниш конкурентите, че да гласуват за теб. Писах вече, че трябваше да го отиграят като с Тино - "много те харесваме, ама си силен, харесван, страх ни е от теб и ще ни биеш на финал".
На Геновева каквото и да и бяха казали, все щеше да се нацупи, но поне с Едис имаха шанс да запазят добри отношения.

Играта няма за цел да възпитава и няма отражение върху действителността, не създава обществени порядки. В рамките на играта е зададена посоката "надхитри, надиграй, надживей". Всеки е свободен да види това, което иска. Ти ще видиш "лошо е да се лъже", аз ще видя "използвай ума си и ще успееш".
Те точно така го отиграха, и малко с инстинкт на самосъхранение, който беше правилен в случая - ако не сте вие, ще сме ние. И така щеше да стане. И ако наистина се беше получило така, и Павел беше стигнал финал, не съм сигурна, че щеше да има гласовете на Ермина и Цецко. Дори не мисля, че щеше да има и тези на Иван, Гошо, Снежана, Станилия, Татяна и СветльоТо. За Тино се колебая, той ми е неразгадаем, вероятно и неговия. Тези гласове са твърдо за Благой, причините ги писах по-назад. За Стефан също не съм сигурна.
Ако Благой все пак не е на финал, тогава не знам. Не съм се замисляла за такъв вариант.

# 436
Не трябваше да се въвличат в скандала. После се скараха като махленски клюкарки и стана грозно.

# 437
  • Другата България
Да, за това съм съгласна.
Но не можаха да устоят на провокациите на “великия“ дизайнер и Геви морала.
При това не смятам, че сме видели всичко, на което са били подложени.
Не ги защитавам, разбира се. Търся обяснение на скандалите, и то не е това, че са си повярвали много.
Поне така ми се струва.

# 438

ОтвраД

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 15:26 от Анонимен

# 439
Всички отслабнаха там, сал една Мара наедря. Всъщност аз се чудя тя с филъри ли се е наблъскала в лицето , за повече от 2 месеца те не следва ли малко да се резорбират ? В компроматната тема има много готини снимки на Мария в стил Инстаграм vs.  Реалност.

# 440
  • София
Финалът е следващия вторник, 16 май, гледам още се пита.

Според мен в този сезон имаше най-малко намеси от страна на продукцията. По принцип Сървайвър не е режисирано предаване с няколко предварително избрани победители/варианти както е при Тупарев, но няма риалити предаване излъчвано с месеци по дадена телевизия в което да няма тук-таме намеси с цел раздвижване на нещата или промяна на статуквото. Не съществува такова. Поне според мен.
В миналия стратегически сезон на Милошев обаче аз лично видях много повече намеси от страна на продукцията и повече съмнителни неща така да се каже, но сезонът ми хареса много и спестих до голяма степен критиките. Не казвам, че са си избрали Зоран за победител. Не, Сървайвър е честна игра, но и там го има факторът продукция. При Милошев обаче е по-силно заложено вмешателството (знаем легендите за това как е накарал Жени да си смени вота за Силвия Димитрова и така реално се стига до СМС вота и победата на Ники Мартинов) отколкото при турците.  Този сезон е наивно-хаотичен някак си по детски и никога досега не съм гледал риалити предаване в което наистина да не знам буквално какво може да се случи и кой ще отпадне (това че често познавам не е критерий). Все едно чета Джордж Мартин и знам, че във всеки един момент някой може да умре.

Съгласен съм с коментара за масовите нагласи у нас. Родния зрител така бе възпитан, да се възхищава на Ники Мартинов, Жоро Дренски и Занев. След това и след скандалите в сезона на Ваня, БТВ спряха предаването и години по-късно ИВ запълни тази ТВ ниша. Реално ИВ наследи старите сървайвър фенове, това е истината. Само че с по-сложни и помпозни игри + неминуемите скандали характерни за Тупарев и цялата тази смес сработи идеално. ИВ не само привлече всичките стари сървайвър фенове, но и болшинството от Биг брадър феновете.
Само че на драгите зрители някой да им обясни, че в Игри на волята най-силния или хайде най-комплексен физически участник НЕ ПЕЧЕЛИ КРАЙНАТА ПОБЕДА! От 4 издания само в 1 имаме достоен победител по горния показател и това е Андрей от сезон 3. Та толкоз за този формат.

# 441
  • София
Не мога да се начудя от какво може да надебелее човек там?

# 442
Не мога да се начудя от какво може да надебелее човек там?
От Благо 🤰

# 443
  • София
Трети човек дава идентично инфо след Филип и Ермина, така че за следващата тема в неделя ще го сложа в основното мнение. 🙂

Станилия за дажбите храна

# 444
  • Другата България
Всички отслабнаха там, сал една Мара наедря. Всъщност аз се чудя тя с филъри ли се е наблъскала в лицето , за повече от 2 месеца те не следва ли малко да се резорбират ? В компроматната тема има много готини снимки на Мария в стил Инстаграм vs.  Реалност.
Не знам за компроматната, аз снощи сложих тук няколко нейни снимки, толкова фотошопнати, че чак е смешно.
Ето и сега едно сравнение с един и същи бански, дори и гърдите си е фотошопнала в ИГ.
Очеизвадно е, при това в “Сървайвър“ е напълняла доста.
Реалност.

Фантазия.

# 445
Много се дразня някой, като почне да се прави на даскал и да посочва правописни грешки. Никой не е безгрешен и не сме на изпит по БЛ, ама леко се потресох ...
Станилия  направо поставя рекорди. От четири изрЕчения ни едно без грешка, а някои и с повече от една. Първото поне е само пунктуацията, но останалите Scream

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 11:18 от sineva 1

# 446
Много се дразня някой, като почне да се прави на даскал и да посочва правописни грешки. Защото никой не е безгрешен и не сме на изпит по БЛ, ама леко се потресох ...
Станилия  направо поставя рекорди. От четири изречения ни едно без грешка, а някои и с повече от една. Първото поне е само пунктуацията, но останалите Scream
Не се Очудвам
Тя не прилича на човек, който е на ти с правописа 🤣🤣

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 15:53 от me_for_president

# 447
То и аз често правя грешки, защото бързам и чак после, като го прочета се поправям, но сега не успях много си бърз. Nerd
ИзрЕчения, не изрИчения идва от  реч.

Стана присмял се хърбъл на щърбел! Innocent
Брей човек, много си бърз!

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 15:59 от sineva 1

# 448
  • София
От "невероятната" и разбира се най-вече достойна Grinning игра на Марето в Сървайвър добихме представа за нея каква умница е тя.  НО фотошопнатите й прелести, благодаря, че ги показахте тук , иначе нямах шанс да ги видя, тотално затвърдиха мнението ми, че й последната й мозъчна гънка вече е изгладена.

Много ме развесели коментарът, че надебеляла от Благо Grin

# 449

Общи условия

Активация на акаунт