🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 857
  • 579
  •   1
Отговори
# 525
Тино и Станилия.

# 526
Да не вземат , да решат че не сте достойна за там и да ви хвърлят в океана 🤣🤣
Щото нали разваляте на Тино " социума " 😂

# 527
Оцеляването не е само физическо, но и психическо.Smiling Imp
Аз ще взема моите любимци, спокойните и балансираните: Станилия, Тино (на него му липсваше малко смелост да рискува и тогава ме разочарова, но като балансьор си е супер) и Филип. И щурите и лудите: Божана и Снежана. Винаги трябва да има баланс, не може само спокойствие, иначе ще заспим зимен сън.Joy. Жар също е нужна, някой да ни държи в тонус.
Да не говорим колко силни и можещи са всичките.Heart
Филип пък си беше моят идеален победител, биваше го в социалната игра, както и на арената, само нямаше време да разберем как е в стратегическата. Може би нямаше да има стратегия, но това пак е стратегия. Joy А и толкова положителна личност, всички го харесваха, жалко че си тръгна прекалено рано и то по такава причина.Heart
Засега моите любимци са и най-избираните, това ме радва.Sunglasses

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 15:41 от Съзерцание

# 528
Подобно съжителство с всеки би било трудно и след първите два-три дни ще почнат драмите. Почти всички са приемлив избор без няколко екземпляра, които са трудни за съжителство според мен.
Категорично не бих взела Божана защото е много шумна и истерична, мога да мина и без гурме манджи. Снежана влиза лесно в скандали, натоварваща е също ще я пропусна. Татяна без колебания бих си я спестила. Геви е мега лигава, инфантилна и натрапчива също не е мой избор. Светльо макар в последно време да е по-нисък от тревата и по-тих от водата обича да се налага и също напряга. Останалите бих ги изтърпяла, някои по-лесно, други с известно усилие.

# 529
ТатИяна , Алекс, Мария и "приятелка на точката" останаха с 0 гласа 👀

# 530
Аз съм голяма фенка на "Голи и уплашени", та ако говорим за класическо оцеляване ще са ми нужни психически устойчиви и по-обрани хора. Станилия, Тино, Елина, Благо и Павел.  Другите не си ги представям.
Чефо ще изнася дълги тиради за насекомите - кога, как е защо хапят. Мария ще се мръщи на всичко под небето. Снежана е спринтьор, не маратонец - бързо ще изпуши. Божана и Геви ще се контузят на първия ден,  заради припряност. Цецо няма нужните запаси от мазнини, а Ермина е отчайващо скучна. Светльо и Татяна ще мрънкат /или пеят/ до припадък, а Едис ще отключи шизофрения, само и само да получи нужната му доза драма. Жоро става - може да плаши животните, но нямаме допирни точки за разговори. И Иван не ми трябва - дървета има предостатъчно. Дани..кой беше Дани?

# 531
В този дух.. Снежана ще омърмори всичко, Божана ще истеряса нетърпимо. Благо не го ща да ми се  лигави.
Даже само Тино бих взела, ама дали ще оцелеем е отделен въпрос.

# 532
Мнения разни и въпроса е интерпретиран различно. Но статитиката усреднява и дава нещо което не зависи чак толкова много от индивидуалните нюанси. И така стигаме до отговора - кой е достоен (за приятел/съотборник/съостровник/съоцеляващ).

Като свивам и обобщавам, за мен критериите се сведоха до:
- да е сговорчив,
- да не мрънка

# 533
  • Sunshine state
Само Благо не ща на самотен остров, приключих с децата аз. 😅

# 534
Докато ние му се смеем, другите се женят за него.
Няма страшно. Скоро пак ще е свободен. Бъди готова!

За самотен остров, ако броят на жените < броят на мъжете, ще има убийства.
Точно си мислех, че искам да съм единствена жена, че да нямам конкуренция, ама пък и ти си прав - ще се изтрепят за мен! LaughingLaughingLaughing

# 535
Брей, всички сте много работни и сами ще си перете и готвите, щом никой не е пожелал Татяна Laughing

Аз си избрах Чефо, Станилия и Филип - не се знае дали ще оцелеем, ако условията са тежки, но поне ще ми бъде интересно да си говоря с тях, а и не са конфликтни, което ми е много важно условие за съжителство Simple Smile

# 536
Добре че е Благо да се грижи за демографския приръст. Simple Smile

# 537
Що не щете, Мара, бре?! Кой друг знае повече от нея за оцеляването?

# 538
  • SF
Няма страшно. Скоро пак ще е свободен. Бъди готова!
Ти се подготви!

# 539
  • Варна
Що не щете, Мара, бре?! Кой друг знае повече от нея за оцеляването?
Мара е калитко, около нея капят като круши

Общи условия

Активация на акаунт