🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 869
  • 579
  •   1
Отговори
# 540
Добре че е Благо да се грижи за демографския приръст. Simple Smile

Министерството на труда и социалната политика, като се пенсионира трябва да му дават пенсия

# 541
Добре че е Благо да се грижи за демографския приръст. Simple Smile

абе... "грижи" е силно казано.
Просто му идва отвътре.

JoyJoyJoy

# 542
Аз не знам какво толкова се прехласват по Благой. Вярно, че вкусове различни, но на мен никак не ми харесва. Не харесвам татуирани, пък толкова много, съвсем. Като му видя зъбите и ме втриса, не стоят добре, забелязва се от километри, че са изкуствени.
Избягвам да правя оценки за външен вид, но сега не се стърпях. Благой не ми харесва и като играч. С какво ще го запомним в Сървайвър?! Командваше едни малоумници, останах със  съмнение, че единият му подари игра и едни други не се усещат как му подаряват крайната победа. Къде са сървайвърските му ходове? Или като се върне от острова ще ги видим?

# 543
  • SF
Не е и мой тип. Виждала съм го на живо. И аз няма да го критикувам, защото въобще не ми влиза в работата.
Като играч в Сървайвър не ми харесва. Капа де тути капи. Опити да мисли, но не мисли. Тино и Станилия ми бяха много по-симпатични участници, докато бяха в едно племе. Не съм фен на Благой. Чудя се кой да бъде моят покемон от останалите. Тръгнала съм нещо към Едис, но не мога съвсем да се отпусна. Това е положението - имах двама фаворити, сега нямам нито един.

# 544
  • earth
Аха, гроздето било кисело.

# 545
  • SF
Модератор!

# 546
  • earth
Аз бих взел Ермина и Гевито за backup.

# 547
Ти сигурно си глух. Само така си обяснявам избора на Геви. 😝

# 548
Е, като гледам резултатите от анкетата, има още двама глухи и едната съм аз. 😝
Харесва ми Геновева, нищо, че е свръх емоционална. Предполагам, че в определена среда, няма да е така. Сега и камерата предполагам я подтиква да е такава.

# 549
Геновева продължава да ръси простотии, сякаш се намират в 12 клас, а не в Сървайвър.... и с това фамилиарничене става много противна - Ваня,това, Ваня, онова. Нито му е на опита, нито на годините.
А как да го нарича?  Г-н Джаферович ли? Flushed
Не е нужно да се обръща към него поименно. Не помня миналите години да са отговаряли на въпросите на Владо Карамазов с "Владо, виж какво....".
В този сезон някак си е прекалено къса дистанцията между водещ и участници. Чак и акъл им наливаше Ваня.

# 550
  • earth
Ще си жертвам слуха. Приоритети Simple Smile

ПП А аз как си обяснявам избора на Станилия…

# 551
  • earth
Елина беше още по-зле.

# 552
Елина носеше къси панталони, не се изтипосвала по прашки. Гевито едни зелени носеше, направо..........

# 553
На Ермина е с хубаво тяло и стегнато дупе, ама не я искате. Пък и е стратег, прави ходове, изобщо...

# 554
  • Буркина Фасо
Щом опряхме да коментираме женски задници и да ги класифицираме, конят не е отишъл, а директно е потънал в реката.
това ни показват това коментираме. не може само за Благо и Ванчето да се говори.

Общи условия

Активация на акаунт