Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 139
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 100
Поздравления, имаме ново дъно - във форум БГ-Мамма се говори за биене на шамари на деца. Аплодисменти.
Не съм изненадана,чета си кротко, за да видя докъде ще стигнат.
Аз много се забавлявам Grinning
Голямо театрално възмущение ама после се чудите откъде идват нахалните гаменчета.
Понеже не е упомената възрастта на детето, ами ако е 3-4г.? Ще го изриташ ли?

# 2 101
Айде на спекулаците! Хаха
Валерия надали го е направила. Но на 3-4 г. децата вече са във възраст, в която разбират от строгост - физическа и психическа. За хората, които могат да възпитават. Какво прави 3-4 годишно в близост до куче без наблюдението на родителите си? Не е ли за доброто на детето да бъде наблюдавано или толерираме зяпането в телефона пред възпитаването на детето?

# 2 102
Още една анкета, този път в ladyzone. Въпросът е кое момиче заслужава да спечели "Ергенът". Към момента Елена - 52%, Валерия - 27%, Микаела - 21%. Явно ще има доста разочаровани зрители от финала.

И разочаровани участници след финала... Сигурно Елена вече се радва, че се е отървала Simple Smile Няма за какво да съжалява. Нека тази подкрепа от зрителите й помогне повече да не се съмнява в стойността си.

# 2 103
Тиражира се клюката, че Генчо щял да става ментор в Гласът на България. Има ли някакво инфо по въпроса или е просто пушилка преди края на предаването?!
Според мен е основно заради това, че беше забелязван с Дара, но дори и за самата нея не е потвърдено, че отново ще е ментор.

Иначе засичам никове, които казват, че е окей да се ритат деца, а миналата година бяха много против един развързан бански... интересно нещо са двойните стандарти.

# 2 104
Още една анкета, този път в ladyzone. Въпросът е кое момиче заслужава да спечели "Ергенът". Към момента Елена - 52%, Валерия - 27%, Микаела - 21%. Явно ще има доста разочаровани зрители от финала.
Сигурно ще са феновете на Елена.
Евгени не е добра ''печалба''.

# 2 105
Поздравления, имаме ново дъно - във форум БГ-Мамма се говори за биене на шамари на деца. Аплодисменти.
Не съм изненадана,чета си кротко, за да видя докъде ще стигнат.
Аз много се забавлявам Grinning
Голямо театрално възмущение ама после се чудите откъде идват нахалните гаменчета.
"Нахалните гаменчета" не са моя грижа по отношение на възпитание. Все си мисля, че като вид сме еволюирали достатъчно, че да се разбираме с думи, а не с физическа агресия, но явно заблудата е в моята глава.

# 2 106
Елена има нужда да си отработи травмите и ниското самочувствие , каквото и одобрение да е получила от публиката , ако не спечели тя неминуемо ще е разочарована .
Аз и пожелавам да намери мъж , за когото ще е достатъчна и ще се бори за нея.

# 2 107
Linda*kiss, аха, защото ако го ошамариш или изриташ ще го превъзпиташ,на колкото и да е, мда.

# 2 108
И няма опция "никой"?!
Вярно е, Елена вложи най-много усилия и въз основа на този критерий заслужава, но романтиката не е логична. Поне така казват.

И какво мислиш щеше да промени опцията "никой" - тези, които биха я избрали, сега са гласували за Елена?
Както и да  е зададен въпросът, заслужил - незаслужил, хората гласуват за тази, която харесват най-много. Сигурно повечето вземат предвид и романтиката, все пак са зрители на романтично реалити. Образът на Елена в шоуто не се свежда до безкрайна гонитба и заслуги от нейна страна, доста хора смятаме, че тя имаше най-романтичните срещи с ергена. Също така има някои от нас, които не са вдъхновени особено от романтичните взаимодействия с Валето. Какво да се прави - разни хора, разни идеали.

# 2 109
Боряна в “Тази сутрин” подчерта как Валерия имала много самочувствие и била надменна. Странно е такива хора не се ли усещат, че е очевадно, че проблемът е в тяхното ниско самочувствие и комплекси. Виждали сме снимки на Боряна преди операцията на носа, а и явно е била единствената стриктна с диетата си в предаването (според Виктория). Тя е опъната струна да изглежда добре, отдава супер внимание, енергия и ресурси на външния вид и се дразни на уверените момичета.
Тя Боряна го раздава самоуверена и критика не приема много, поне  това  забелязвам в инстаграм профила й.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 16:56 от daisy12

# 2 110
Не бих наритала дете , но бих го спряла .

# 2 111
Нещо не е наред, в изказването на Поли и Ирина в надкаста, за това че Вал и Евгени живеели в София и Елена и тя. Айлин беше казала, че Валерия си е Плевен ли беше родния град и затова рядко се виждали. Май ни мотаят всички, не само продукцията ами и участничките. Генчо пък си готви концерт в Пловдив, а клюките твърдят че и сватба там. 
Кое сега е вярното. Ще избере  Мика ще видите как ще ни изклатят.

# 2 112
Linda*kiss, аха, защото ако го ошамариш или изриташ ще го превъзпиташ,на колкото и да е, мда.
Къде съм казала, че с ритане се възпитава? Защо някои хора като губят спор и започват с черпака с грешните вяли обобщения Grinning
Казвам обаче че е нужно да се възпитават децата с физическа и психическа строгост и че заканата на Валерия е нормална реакция, а не е нормално дете да рита беззащитно куче. Сега надявам се е по-ясно. Ако ли не, бързо прочетете пак преди тази дискусия да бъде изтрита Wink

# 2 113
В какви ли не злодейства беше обвинена Валерия. Сега пък и дете искала да нарита, според Ирина.
А истината е, че Валерия провали една групова среща, по нареждане на сценаристите. Това й беше злодейството.
Разбирам я Ирина. Тя е другата след Елена, която доста се бори за да й обърне внимание Евгени. Няколко роли смени, накрая до сармите и пълнените чушки опря, и пак не й се получи играта.
Ирина продължава да бълва злоба.
Това на Валерия, ако изобщо е вярно, е било някаква емоционална реакция на лошо поведение към животно, което не може да се защити от проекто-гаменче, което не е възпитано и контролирано от родителите си. Ирина все пак определи представянето си в предаването като много добро. Настройването на Виктория, съскащите коментари “пикла” и “вие тричките”, пошлото й натискане към Евгени и намръщената й физиономия явно за нея са нормални. Не мисля да се доверявам на нейните критерии за добро поведение.

Настроението й се подобряваше от количеството течност в чашата, която винаги държеше. Това, ако не е добро поведение, здраве му кажи. Разбира се, това с обратен знак.

# 2 114
Вероятно и аз няма да го ритна въпреки, че смятам това за възпитателно за майка му. За да разбере, че ако не му коригира поведението го чакат доста ритници в живота. Макар, че едва  ли и това ще се случи де.

Общи условия

Активация на акаунт