Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 261
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 160
ladonnae не съм онази със свитите очички и размахващото пръстче. Дори от това мнение не разбирам за какво иде реч, но явно има недоразумение.

СлаБе, да и за втората ще има психопортрет. Но може би утре. Праща ми го мой приятел, който се занимава с тази наука и по моя молба го накарах да почне да гледа предаването, стана му интересно, но се включи доста по-късно.
Той ми праща щрихите на това, което преценява, аз написвам разширено, след разговор по телефона.
Доста спорим и се и забавляваме. Той поглежда нещата от много ъгли, доколкото аз съм по еднозначно категорична. Това е , дано съм била изчерпателна. Нямам амбиции да налагам мнение и да го обличам в някаква професионалност, глупаво е, затова споделям как е и отговорих мисля разбрано, надявам се.

# 2 161
Dimana-nova1,
Не виждам и не помня мой пост към твое мнение. Дори се закачам за постовете, когато отговарям персонално и после продължавам с мнението си, като цяло по темата. Не помня теб да съм цитирала, особено за свити очички и т.н. (не ми е в стила)
ПП. Гледам си коригирала потребителя сега, но преди беше към мен и затова отговорих.

# 2 162
Чак не е за вярване какви разпалени дискусии се водят за/против Валерия и Елена...Честно, та ние изобщо не ги познаваме, за да можем така категорично да обясняваме коя е умна, коя не, коя е проста, начетена и така нататък, и дори да се водят чак такива спорове. И защо за всеки лош коментар за някоя от двете, се намира някой, който да захапе коментиращия и да иска непременно да покаже как това, което другият мисли, изобщо не е вярно. Аз смятам, че хората възприемат всяка една от тях според собственото си светоусещане и собствените си разбирания, какво за тях е хубаво, добро, нормално, приятно и така нататък. Та затова както хората сме различни, така е нормално и мненията да са различни и дори противоположни. И добре, че..иначе не знам какво щяхме да правим, ако всички мислехме по един и същ начин.

# 2 163
Къде видяхте или има някъде преди снимки Валерия да мята гюбеци? Нито пък я виждам да се е короновала, вярно ходи с достойнство, държи главата изправена, говори правилно и ясно......

Въобще не чета вече темата, само ме заболява пръста да скролвам, ама това ми попадна пред очите и се задавих от смях Grinning На Валерия през цялото време й трябват субтитри, тъй като, освен че говори през зъби, произнася повечето думи наполовина и накрая се чува само някакво сдъвкано фъфлене и нищо не й се разбира. Надявам се сега като се е чула отстрани, да е взела мерки.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 20:54 от Spiritlight

# 2 164
ladonnae не съм онази със свитите очички и размахващото пръстче. Дори от това мнение не разбирам за какво иде реч, но явно има недоразумение.

Скрит текст:
СлаБе, да и за втората ще има психопортрет. Но може би утре. Праща ми го мой приятел, който се занимава с тази наука и по моя молба го накарах да почне да гледа предаването, стана му интересно, но се включи доста по-късно.
Той ми праща щрихите на това, което преценява, аз написвам разширено, след разговор по телефона.
Доста спорим и се и забавляваме. Той поглежда нещата от много ъгли, доколкото аз съм по еднозначно категорична. Това е , дано съм била изчерпателна. Нямам амбиции да налагам мнение и да го обличам в някаква професионалност, глупаво е, затова споделям как е и отговорих мисля разбрано, надявам се.

Явно да, извинете подозрителността ми. Преди време една от потребителките публикува линк към (тенденциозни) анализи на някаква... психоложка, чието основно поведение се заключаваше в посоченото.

# 2 165
  • софия
Dimana-nova1, благодаря, че повдигнахте завесата. Подозирах нещо подобно за това ми стана интересно. Ще чакам с нетърпение и другия психопрофил. Благодаря и за труда на вас и познатият ви.

# 2 166
Аз не съм чула някоя да се изразява по-добре и “ в целта” от Елена.
Валката дрънка някакви заучени фрази и до там. И обетите, които прочетоха, ами Елена ги отвя като щатски ураган.
Като прочета нещо такова и започвам да се питам, аз ли не съм наред нещо, та изобщо не ги виждам тия неща??! 🤔 Всички фрази на Елена са заучени фръцкави клишета, а Валерия има спонтанен изказ и гладко течаща мисъл. И обетът и на Елена пак такъв, мноого специален, ама не ти влиза в сърцето. На писмото на Валерия не ме е срам да си призная, че се разплаках. Ураган? Боже! Прашен дявол, фиууу... и го няма.

Отдавна стана ясно, че гледаме на различни телевизори. Но моля, не ни отнемайте право да споделяме във форума това, което виждаме на нашите. А ние виждаме една наистина образована и талантлива Елена. И като стана дума за обетите - там Елена беше просто огън. Поетична, метафорична. Другите мадамчета - клишета. Толкова могат.

За неграмотността. Грешките в писаното слово на Елена не са проява на неграмотност, а на немърливост, както някои тук спомена. Днес, с всички налични програми, е възможно, без много знания, човек да пише безгрешно, и дори пълният член, колкото и да е дразнещо, не е белег на образованост. Дигиталната среда промени нормите. В този смисъл е вярно, но не осъдително това, че Елена не си изпипва текстовете в граматическо отношение, но пък    лексикално, те са топ. Смислово също, естествено.
JoyJoyJoyЗначи, ако знаеш сложни думички и си граматически неграмотен, ти е простено? Еми то тогава всеки втори от махалата ще е Лев Толстой направо, нищо, че няма завършен 3-ти клас. И после образованието е такова и онякова.Очевидно не е до образование, а до обективна представа за нещата и изградени ценности.

# 2 167
Пише се - немарливост, от немара. Има и други грешки, които ще спестя.
Нали този постинг е всъщност апотеоз на образованието.

Платон ми е скъп, но истината ми е по-скъпа. — Аристотел

# 2 168
Къде видяхте или има някъде преди снимки Валерия да мята гюбеци? Нито пък я виждам да се е короновала, вярно ходи с достойнство, държи главата изправена, говори правилно и ясно......

Въобще не чета вече темата, само ме заболява пръста да скролвам, ама това ми попадна пред очите и се задавих от смях Grinning На Валерия през цялото време й трябват субтитри, тъй като освен, че говори през зъби, произнася повечето думи наполовина и накрая се чува само някакво сдъвкано фъфлене и нищо не й се разбира. Надявам се сега като се е чула отстрани, да е взела мерки.
Отделно прези няколко теми беше споделено от потребителка, че в някакви кучкарски групи Валерия гордо заявява как НЕ чисти след кучетата си,но Фанфанито се опитва да ни убеди, че Вал самоотвержено се грижи и чисти на бездомничетата Grinning
Не съм от никой лагер ,защото и в двете има по нещо ,което харесвам, но темата наистина става невъзможна за четене от зор да се изкара Валерия светица.

# 2 169
  • софия
Елена сега и за писател ли е нарочена,  че и сравнявана с класици. 😀
 Само аз ли я възприемам за жена, която си изказва мислите в нета и има някакви свои последователи. Със същия успех ще започна да обяснявам, че Валето за нищо не става с този неин мъничък приют. Какво ми се прави на Бриджид Бардо. Жената мечките освободи в България, Валката с тези кучета само се напъва, нищо не е постигнала.
 dia4ti, a как би коментирала близкото приятелство на Вал с Теодора и Габисвет.

# 2 170
  • София
Елена не само писмено, но и говоримо постоянно прави лапсуси. Например, "прокливане". И постоянно вкарва чуждици, често неправилно преведени и не на място. Последното беше, че адреналинът я ритнал. Почти всяка серия има нови бисери. На мен тя не ми е пример за добър изказ, нито писмен, нито говорим.

# 2 171
dia4ti, a как би коментирала близкото приятелство на Вал с Теодора и Габисвет.
Те нямат близко приятелство в този смисъл, който влагаш.

# 2 172
Извън предаването момичетата са много по-нормални и естествени. Не разбирам този странен монтаж в Ергенът.
Да, така е. Вчера видях на живо Мони. В предаването имаше вид на замразена мумия. На живо няма нищо общо. Тя всъщност е красиво младо, подчертавам младо момиче. Нежна и крехка.. дребничка..спрямо моят ръст, де...172 см съм.

# 2 173
  • # супернатурална #
Наистина ли видяхте страст в Евгени към Елена? На мен винаги ми изглеждаха някак принудени интимностите,  за да оправдае очакванията.. дали на Елена, дали на сценаристите...
Само страст видях от негова страна.
Не мисля, че е влюбен, не мисля, че си я представя до себе си, но тя поне умее да го пали.

Да,  но тя е влюбена и със сигурност си се представя до него. Леле-леле, след всичките и съмнения, дали го привлича сексуално, да се окаже, че е привлечен САМО сексуално...ми Елена се нарежда тогава до Боряна. Даже без въпросната да си свали блузката и да пита в прозрачни дрехи дали го привлича като жена.
За жалост(нейна) дори така не го привлича. Особено така. Предполагам, че е впечатлен от обожествяването, което не е срещал никога, няма и да срещне.

# 2 174
Цитат
...когато Елена се тресеше как Валерия без да се напъва само с красотата си може да привлече любовта...
Много внушения направи Елена, но това беше най-голямата небивалица, която е изричала.
Валерия привличала любовта с красотата си. Joy
Освен Валерия в шоуто имаше още 24 жени, всяка със своята си красота. Дори имаше и по-големи красавици от Валерия. По моите критерии Лиа, Кристина, Айлин и Крисия бяха много хубави жени.
Въпреки красотата им Евгени не се поколеба да ги изгони.
Значи не красотата на Валерия е причината да е в топ 3 и да е най-харесвана от Генчо. Нито, че е човек на продукцията.
За мен човек на продукцията е Елена. И дано да е, защото само по този начин мога да си обясня странното й поведение.
Цитат
a как би коментирала близкото приятелство на Вал с Теодора и Габисвет.
Не е към мен, но..
Така, както близкото приятелство на Елена с Пламена и Мони. Последната много се радваше, че Валерия паднала.

Общи условия

Активация на акаунт