Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 751
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 190
Ей тук на 5:39 някъде е точно оная сценка, в която Елена гледа Евгени така, сякаш му заявява "мен трябва да избереш, ясно ли е". Стойката е агресивна и има много мъжествено излъчване. Само забележете погледа на Евгени, когото дават за момент. Не са нужни думите, които се казват в тоя момент, гледането без звук казва повече.
https://www.youtube.com/watch?v=ukvTjZiYyIc
И тези петте в коментарите направо си казаха, уж хипотетично, коя печели. Боряна откровено мрази Валерия. От пуста завист, че не предпочетоха нея, си излива злобичката и тя.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 22:16 от dia4ti

# 2 191
Ох, Боряна е била хиляда пъти по-красива и интересна с естествения си нос. С него фокусът е бил върху очите и високите ѝ скули. Сега погледът привличат първо вдлъбнатия като подкова нос и ръбатата челюст.

# 2 192
  • Разпиляна във въображението
То и другите не сме ги чували да говорят нещо различно освен за противниковата групичка.

# 2 193
Аз пък мисля, че верно е freelance copywriter и си пише постоянно ревюта, мнения на английски. Тоест не взима насериозно тия тъпотии по социалните мрежи и попринцип пише предимно на английски. Би обяснило до голяма степен постоянните чуждици.

Английският ѝ не е на необходимото ниво, за да пише професионално на него. За което нямам претенции, тъй като все пак ѝ е втори чужд език след френския, доколкото разбирам.

Английският ѝ става да гледа Нетфликс без субтитри, да чете книги и дори да работи в англоговоряща среда, включително високи и добре платени позиции, просто не такива, които изискват писане отвъд имейли и документация за вътрешно ползване.

Иначе един добър копи/контентрайтър, пишещ на английски от България, съвсем спокойно може да изкарва ~100к лв на година. И няма да му се налага да се излага в риалити програми.

Значи първо. Никой от нас не знае колко заработва на годишна база Елена. В добрите общества не е прието да се смятат доходите на хората, още повече на непознати.
Значи второ. Елена не е влязла в предаването заради пари. Описала е подробно мотивите, с които е взела това решение. Ако Ви е интересно - прочетете ги. Пари от предаването никой не печели.
И последно. Не съм видяла Елена да се излага в риалити програма. Сигурно и с Вас гледаме различни предавания.

# 2 194
Може ли снимки на Боряна преди операциите, че ми стана интересно?
Тя го беше показала в Инстаграма си. Нямам снимка обаче.
Беше един с бая гърбица и издължен.

Боряна също се оказа много неприятна извън формата (за мен и в него). Голямо самочувствие на базата на какво - че става за любовница? Големи хвалби за краката, а стойката и походката и са като на онези детски играчки магаренца, на ластични крачета, дето кльофват като ги натиснеш. И това пристискване в Ергенът беше толкова измислено и престорено.
Добре си намерила снимка. На тази е ок даже. Но тази е с по-малка резолюция. Аз бях видяла една в профил и беше доста по-изразен.
Относно характера й - на мен ми маправи ми впечатление липсата на самокритика за частта с любовницата. Хубава черта - говори ясно и подредено.

# 2 195
То и другите не сме ги чували да говорят нещо различно освен за противниковата групичка.
Не съм много съгласна,за почти всяко от последните 10-12 момичета знаем по нещо ,което няма нищо общо с формата. Например  Боряна за връзката с женен мъж,Мика за килограмите си като дете,Елена за бивши връзки,Ирина за проблемите с майка си и някакви истории за огромни букети рози. Повечето истории са сходеляни пред Евгени ( не изключвам че може и от продукцията да са ги натиснали да измислят по някоя тежка история) но не се сещам Вал дори и пред Евгени нещо да  е споделила например за семейството си,за приятели ,нещо интересно покрай снимките и пътуванията ,дори ако щеш за това колко е трудно да се справя с приюта.

# 2 196
Не съм много съгласна,за почти всяко от последните 10-12 момичета знаем по нещо ,което няма нищо общо с формата. Например  Боряна за връзката с женен мъж,Мика за килограмите си като дете,Елена за бивши връзки,Ирина за проблемите с майка си и някакви истории за огромни букети рози. Повечето истории са сходеляни пред Евгени ( не изключвам че може и от продукцията да са ги натиснали да измислят по някоя тежка история) но не се сещам Вал дори и пред Евгени нещо да  е споделила например за семейството си,за приятели ,нещо интересно покрай снимките и пътуванията ,дори ако щеш за това колко е трудно да се справя с приюта.
Дoпълвам - Мика за чудесния ѝ втори баща, ягодовата история на Пам, Ирина и фигурното пързаляне, берлинските препратки на Елена и историята за щъркела като символ на баща ѝ и тишината в самолетчето, смешката на Пам за някакво такси, историята на Елена за някакъв тип със спасителна жилетка в клуб, пицата, с която си счупил зъба приятел на Поли и още много. Може да са рязали истории на Валерия, Айлин и Джия, но е странно наистина, че толкова еднопластово са представили избраницата на ергена.

# 2 197
На мен ще ми е интересно да видя семействата на кандидат булките, разговорите с тях и т.н.
Миналият сезон мисля имаше и среща после със семейството на ергена, та и свекървата ще видим към коя клони. Определено там мисля, че  Елена ще я оплете, докато Вал ще си каже всичко честно и държи на положение, а Мика ще чупи пръсти и мига без да може нещо да каже.
Та..ще ми е интересно поне на мен.
При всички случаи Евгени ще си живее с момата, та...да гледа, мисли и избира добре

# 2 198
Не мисля, че Валерия е представена еднопластово, а че просто на вас не ви харесва това с какво е представена тя. Професия,  кауза, ценности, детство. Не е малко. В този ред на мисли можем да питаме защо не знаем нищо за професията на Ирина освен че е хоум офис, за следването на Микаела, за семейството на Виктория, за каузата на Елена, за хобитата на Пламена. При всяка зачекват нещо различно.

# 2 199
  • Варна
За Валерия разбрахме, че е живяла 12 години в Гърция, но предвид, че самата тя каза, че предпочита да не си показва емоциите много, предполагам, че и не е от тези, които си изпяват и майчиното мляко пред непознати. А и си каза, че пред Евгени не е тази, която момичетата виждат. Логика? Има! Повечето там дори след като са излязли, месеци по-късно ги виждаме и чуваме как я плюят, та представям си вътре какво е било. Ми и аз вече като видя и усетя, че някой не ме харесва, си мълча! Да, Еленке, усеща се не само, когато мъж харесва жена, но и по принцип във взаимоотношенията между хората кой как е настроен към теб.

По този повод някой писа, че езикът на тялото Елена не го четяла, защото обръщала внимание повече на думите, които й говори Генчо. Не е вярно това, в един синхрон си каза, че много го чете езика на тялото и затова е несигурна в Генчовите чувства относно нейната визия.

# 2 200
На мен лично не ми харесва тя самата как се представя. В първия епизод бях убедена че тя ще е моят човек, на първо впечатление беше красива,мила и с нежно излъчване. Всичко беше прекрасно докато не си отвори устата за повече от 20 секунди ,но дори и тогава не се отказах ,рекох си " то пък щеше да е прекалено да е красива и умна" и така до след няколко епизода Grinning там вече кутията на Пандора се отвори и започна да изскача една вена,която уби всякаква надежда, че Вал ще е моят човек

# 2 201
  • Варна
Leona_, в крайна сметка е важно човекът до нея да я харесва. А че винаги се намира някой, който да каже за друг "То/ази кой го/я търпи?" е напълно нормално.

П.С. За немЪрлива, виновна! Поправих си грешката в мнението, вече няма да се случва, надявам се!

# 2 202
Не мисля, че Валерия е представена еднопластово, а че просто на вас не ви харесва това с какво е представена тя. Професия,  кауза, ценности, детство. Не е малко. В този ред на мисли можем да питаме защо не знаем нищо за професията на Ирина освен че е хоум офис, за следването на Микаела, за семейството на Виктория, за каузата на Елена, за хобитата на Пламена. При всяка зачекват нещо различно.
Не го казвам като критика като Валерия - съвсем добросъвестно се опитвам да си спомня някакви истории или лични споделяния от нея, които да са показали. За Япония си спомням, че спомена само, че японците не държали на пиене, не чухме истории, а е работила многократно там. В Гърция, където се радваше, че се връща след 15 години, отново не сподели нищо лично - къде е живяла, детски спомен, лична история. Нищо за семейство, приятели, живота ѝ в Плевен, състуденти и пр. Извън отношенията ѝ с ергена и момичетата, развиха образа ѝ само чрез любовта към животните - приюта и принципите зад веганството. Не ѝ правят услуга с това.

# 2 203
Това с пръстена накрая е тотална тъпотия.
Реклама на турски бижутери цял сезон, сигурно затова.

# 2 204
  • Вестерос
Не го казвам като критика като Валерия - съвсем добросъвестно се опитвам да си спомня някакви истории или лични споделяния от нея, които да са показали. За Япония си спомням, че спомена само, че японците не държали на пиене, не чухме истории, а е работила многократно там. В Гърция, където се радваше, че се връща след 15 години, отново не сподели нищо лично - къде е живяла, детски спомен, лична история. Нищо за семейство, приятели, живота ѝ в Плевен, състуденти и пр. Извън отношенията ѝ с ергена и момичетата, развиха образа ѝ само чрез любовта към животните - приюта и принципите зад веганството. Не ѝ правят услуга с това.
А може просто да не ни е показано. Не е като да не е давано как си говорят, а за нас няма звук.

Общи условия

Активация на акаунт