Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 768
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 225
Ето малко моя равносметка за сезона, какви са ми любимите и омразните характеристики на някои герои и самото предаване.

Любими качества на Валерия:  отстоява си каузата, емоционална независимост, силен вътрешен компас и това, че не си нарушава принципите заради мъж.

Най-омразно качество на Валерия -- войнстващата й простащина, подиграването, осмиването и неразбирането на всичко, което надхвърля капацитета й, който е доста скромен.

Любими характеристики на Елена: свобода, разкрепостеност, воля, страст, смелост, донякъде виждам благородство в нея (но не винаги), интересно присъствие и умение да борави с езика.

Какво не ми харесва в нея: липса на увереност, неумение да пуснеш контрола, липса на емоционална независимост, нужда да заслужи любовта.

Евгени
Любими качества: намирам го за наистина много талантлив, посветил колосално време, усилия, пот и кръв, за да стане това, което е. Няма как да стане без посвещение, всеотдайност, талант и тн и тн. Това няма как да не кали човека.

Какво не ми харесва: ми гаден ми е с жените. Много мъчен много труден характер, много доминантен, самовлюбен, пасивен, манипулативен.

Ирина: за мен е позитивен и интересен персонаж.
любими качества: струва ми се зряла, шегобийка, пуска лафове, дори злобата й е театрална, жал ми е за това, което е преживяла с майка си.
кофти качества: няма нещо, с което  да ме е издразнила.

Виктория:
любими качества: тя и Айлин са двете жени с най-красиви фигури в предаването, много е изящна, красива. Много е обрана, има маниер, добре говори и добре звучи, не е глупава. Харесва ми стилът й и присъствието й.

Омразни качества: ами фалшива ми е, абсолютно му вярвам на Nightwolf, че е скрита лимонка.

Поли: ами забавна ми е, има лекота в нея, без нея щеше да е съвсем тегаво за гледане сега на финала.
омразни качества: мн ме подразни в играта на слугини/господарки. Хем не искаше да бъде гсоподарка, хем после не искаше да си понесе последствията. Опитва се да хитрува, ама на Евгени не му пука за нея, та все тая.
Айлин:
любимо качество: красива, спортна, умее да общува с мъжете, незлоблива е, емоционално се контролира

омразно качество:  семпла, с нищо не мога да я запомня като човек, поне кауза да имаше нещо.

Боряна: изцяло ми е неприятна, направо не знам защо, ама нямам ни едно любимо качество при нея.

Самото предаване:

Най-омразни са ми засега споделянията на някои момичета за техни травмиращи ситуации (особено на Ивелина и Ирина) между натисканията с Евгени на пейките. Обидно ми е, че такива сериозни теми се споменават по между другото, за сеира.
Второто най-омразно ми е целенасоченото унижаване и тормоз над Елена - този, който мина и този, който по вс вероятност предстои.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 10:00 от AnMary

# 226
Боже, как ги надиплила тези участия Джия уаууу 😳😳😳 даже Виена има. Определено изглежда като излязла с най-яки дивиденти от предаването.
Във Виена (и много други западни градове с българска диаспора) често се правят участия. Като цяло 9 участия за месеца не са никак много, но като за певица без нито една известна песен, е доста добре.
Според мен Айлин и Мони ще извлекат най-много ползи, а Джия е трета. Реално най-много вреди ще има за победителката, която и да е тя - ще трябва да си прибере Евгени, иу.

# 227
  • Монреал
Което си е вярно – вярно е. Никой уважащ себе си скорпион не би задал нелепия въпрос  "ти мен желаеш ли ме?".
Аз също обичам да анализирам разни ситуации и сега, благодарение на Елена разбрах, че е по-добре да пазя анализите за себе си. Ще ми се да вярвам, че никога не съм достигала нейното ниво на досадност и заядливост. Да, доста си приличаме в желанието да сме център на внимание и сега имам възможност да видя отстрани как изглежда. Определено ще внимавам повече.

За космополитна личност прекалено много навлиза в личното пространство на момичетата, дори и на Евгени. Дано някой ѝ каже, че ако иска дългосрочни приятелства, ще е добре да се озапти малко.

От друга страна нямам нищо общо с Валерия, но се възхищавам на   нейната самоувереност и способността ѝ да си отстоява позициите.

На Айлин ми харесва лежерния начин на общуване.

Подобни са и моите лични равносметки след видяното. Аз съм много натюрел Елена, по отношение на писането, аналитичността и задълбочеността. И зодията също🙂 Обаче гледайки всичко това отстрани, леко се постреснах как това влияе на околните, как натоварващо изглежда и колко може да е себеразрушително в някои моменти...
Човек може да намери коректив дори и в най-нелепите ситуации. Не ми е последната идея да си вадя изводи и да се самоопознавам на база на едно реалити, но факт - замисли ме!
Валерия пък ми е тотален контрапункт, но самообладанието, отстояването и нейното здраво стъпване на земята са качества, които ме притеглиха да я харесам, въпреки всичките и кусури породени от незрялост.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 18:46 от efirna

# 228
Гласувах за Нито един (от двамата ергени), макар че сезон 1 не съм гледала, а сезон 2 го започнах само заради Евгени.
Дълго твърдях, че не ме интересува какво ще се случи след финала, но вече съм с интерес дали има продължение 🙂

# 229
  • Разпиляна във въображението
А после защо при пост за Валерия се споменава и Елена. Ами аз като чета много от нещата, които не се харесват във Валерия аз ги намирам у Елена. Но нали е жена с претенции за нещо повече. Трябва да се прибави и липсата й на емпатия към отсрещия, подигравка, чувство за превъзходство, незачитане на чуждите чувства, омаловажаването им, разсъждаването върху тях и чоплене - защо, ама как така, не мислиш ли, не трябва ли. Млъкни, млъкни, млъкни, Елена!

# 230
Боже, как ги надиплила тези участия Джия уаууу 😳😳😳 даже Виена има. Определено изглежда като излязла с най-яки дивиденти от предаването.
Във Виена (и много други западни градове с българска диаспора) често се правят участия. Като цяло 9 участия за месеца не са никак много, но като за певица без нито една известна песен, е доста добре.
Според мен Айлин и Мони ще извлекат най-много ползи, а Джия е трета. Реално най-много вреди ще има за победителката, която и да е тя - ще трябва да си прибере Евгени, иу.

Баш тва е, те са супер много участия за никаквица 🤣😂 никой не я е чувал преди Ергенът 2.

# 231
Явно и Джия и Евгени са се надявали да кешират след Ергена - и двамата имат обявени концерти веднага след края на шоуто. Евгени май не успява да събере много публика засега, Джия ще е сто про по-успешна. Ако се вземат с Валерия, горкият Евгени и жена си няма да може да замъкне на концерт.

Между другото, успехът на един мъж много зависи от съпругата му. С Валерия до себе си, Евгени ще зареже класическата музика до една-две години макс.

# 232
Евгени се провали с гръм и трясък като ерген, но гласувах за него. Играеше главна роля, не беше като Виктор, която важност беше по-малка и от лехите край имението. Главната 'вражда' беше породена от това, че всяка го искаше за себе си. Не остави безразлични към него не малко момичетата, а миналата година само Блага и Александра се вълнуваха от Виктор. За мен като външен вид също бие по точки.

# 233
Никаквица. 🤣🤣 Тази дума не я бях чувала от 90те години. Беше много популярна в латиноамериканските сериали.

Баш тва е, те са супер много участия за никаквица 🤣😂 никой не я е чувал преди Ергенът 2.

# 234
  • Някъде там...
Но си обяснявам нейната постъпка с проблема на Евгени да не може да изразява емоции и страст. Да, Елена показа в разни моменти несигурност, спор няма, точно защото не усещаше сигналите. Все пак са в предаване, камери, напрежение, конкуренция, никой не е железен, макар че вие сте залъгвате, че сте такива.Grinning
Имам и друго обяснение, Евгени през цялото време се стиска да не издаде пред зрителите коя вече е избрал, затова е още по-обран (не знам накъде повече Joy), а той много рано избра... За мен той беше се насочил към Елена още с мълчаливата роза, индивидуалната им среща просто го затвърди.

Абсолютно същото мисля и аз!
Мълчаливата роза съм я пропуснала, но и за мен Евгени избра категорично Елена още на индивидуалната им среща, като беше заинтригуван от нея още преди това. Но беше прекалено рано, а на него много му пролича тогава. Затова, според мен, после запълниха с друго съдържание и може би е имал заръка да е по-сдържан с нея. Отделно, че той си е интроверт и не показва много от себе си, липсва му спонтанност. Добавяме и камерите, флиртуването с останалите момичета. След срещата им и на мен ми беше много странно, че Елена някак остана на заден план. Явно е било умишлено. Но така я вкараха в големи колебания и тя се задейства.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 18:57 от Жабче

# 235
Явно и Джия и Евгени са се надявали да кешират след Ергена - и двамата имат обявени концерти веднага след края на шоуто. Евгени май не успява да събере много публика засега, Джия ще е сто про по-успешна. Ако се вземат с Валерия, горкият Евгени и жена си няма да може да замъкне на концерт.

Аз донякъде бях за Джия дедазнам 😂🤣 не им трябваха много интелигентни разговори, имаше тръпка и двамата са в музикалния бранш. И тя го е видяла преди да се запише и наистина го е харесала отначало.

# 236
  • Разпиляна във въображението
Защо няма да я замъкне на концерт? Да не би хилядите хора, които ходят на неговите изяви са само хора с минимум магистърска степен и с изключително сериозни професии. Ооо, стоп! Дори Елена в момента се изявява като инфлуенсърка, а такива стават какви ли не.

# 237
Не бих си причинила дисконфЮза да гледам клипа от участието на Джия,но намирам съвсем в реда на нещата булката да се забавлява с шаферките.

# 238

Аз донякъде бях за Джия дедазнам 😂🤣 не им трябваха много интелигентни разговори, имаше тръпка и двамата са в музикалния бранш. И тя го е видяла преди да се запише и наистина го е харесала отначало.

Той самият Евгени беше казал, че би искал бъдещата му спътница да има нещо общо с музиката.

Miriel, не, не защото няма магистърска степен Валерия, а, защото е войнстващо проста и е очевидно, че в живота си класическа музика не е слушала. Очаквам и на това да се присмива, точно както на писането на есета и четенето на книги.

Жабче, от една страна не мога да си представя Евгени с Валерия, от друга страна не мога да си представя Евгени да избере, когото и да е друг, освен Валерия. Мъжете не са толкова сложни и много си личи, когато харесват една жена.

# 239
  • Някъде там...
Ами личи му, да, с Елена, даже много му личи. Simple Smile Просто си е пън в някои ситуации и тя взима инициативата. Или пък се притеснява да не се издаде, макар че то не остана. Важното е, че те помежду си май се разбраха Wink
С Валерия не виждам страст, в момента кара по задължение, за да държи интригата.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 19:11 от Жабче

Общи условия

Активация на акаунт