, но ще си призная, като чуя чалга, гръцка или сръбска музика, и започва да ми се танцува. Иначе се имам за меломан и слушам всички жанрове. Имам се и за средно интелигентна, с три чужди езика съм, работя доста отговорна работа, ама явно и аз, и колегите ми не сме достатъчно ерудирани, защото се случва да се забавляваме в някоя чалга дискотека. 
). Та Елена е участникът в това реалити, което създаде най-много и разнообразен контент. И за продукцията, и за публиката, и за нашата тема. Момичета, които не я харесвате, и доста ваш контент провокира с всички свои дразнещи несъвършенства. Самонаправи се главен герой това момиче, бас хващам, че е изненадала и продукцията, които са я сложили за цвят и не са очаквали "контентът" ѝ да е толкова много и шарен. Те видимо бяха заложили конфликтът да е по оста Валерия - всички останали (затова и писмата) и най-вече на сблъсък на красавиците (Валерия - Айлин и някои др.) Заб. не вярвам в теориите, че е човек на продуцентите и не ми се спори за това.
На вас скорпионите ви вярвам за преценката на хората, защото сте снабдени с детектор на лъжата и ренттен едновременно. Но си обяснявам нейната постъпка с проблема на Евгени да не може да изразява емоции и страст. Да, Елена показа в разни моменти несигурност, спор няма, точно защото не усещаше сигналите. Все пак са в предаване, камери, напрежение, конкуренция, никой не е железен, макар че вие сте залъгвате, че сте такива.
), а той много рано избра... За мен той беше се насочил към Елена още с мълчаливата роза, индивидуалната им среща просто го затвърди.
Иначе преди малко изгледах подкастите с Айлин и определено ми хареса повече отколкото в предаването.

Препоръчани теми