Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 769
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 285
  • here and now
О, наистина, в предната тема потребител споделя, че Валерия е излезла на снимки от семинари на LR България, пирамида подобна на Хербалайф  и пишело, че е мениджър. Това било основната й работа.
С визията си в предаването си направи антиреклама на бизнеса, ако е такъв, какъвто се пише, че е.

# 286
Никой, който те обича, не би натиснал така, че да се откажеш от егото си. Едно от най-значимите и изконни неща, които всеки си има.
Егото си? Според мен егото няма място изобщо във взаимоотношенията, не само в семейството и брака. Може би говориш за достойнството, за него е задължително да се пази и това на другия.

# 287
Евгени и Елена наистина имат добра комуникация, не виждам отегчение в него, напротив, според мен му е интересна, харесва му с нея, цени я и я уважава, но  не е влюбен. Хареса ми какво разказа Елена за това как протича процесът на писане при нея. Евгени няколко пъти повтори, че търси спокойствието и, че с нея му е спокойно. Но някак си....абе да видим.

Аз смятам, че Евгени е влюбен във Валерия, но не харесвам и няма как да харесвам Валерия. Аз не съм Евгени, нито пък се боря за него, че да ме интересува неговия вкус. Коментирам момичетата, съобразно своя. Злобея срещу Валерия, защото ме отвращават някои нейни черти от характера.

# 288
  • София
Присъединявам се към отбор "антиГени".
Принципно съм повече за Елена, но и на Валерия не ѝ пожелавам Евгени. Поне не и такъв, какъвто ни го показват.

Егоцентричен, деспотичен, неуважителен с жените. В добавка трудно изразява мислите си, не притежава емпатия и изисква безпрекословно преклонение и обожание. А натискането и млященето с по няколко момичета всяка вечер ми е направо гнусно. Аз ли съм старомодна, липсва ли ми промискуитетност, що ли...

Много се надявам, че това е само образ и актьорска игра. Но пак е противно.

# 289
Цитат
... Проблем ще ми е, ако Елена спечели тази "награда" , камо ли да се моля да се случи. Не бих го пробутвала и на Вал...
Цитат
Аз харесвам Елена,защото ми е интересна и противоречива, но не искам тя да печели. Всъщност колкото и да ме дразни Валерия се надявам и тя да не е избраницата,просто нито една мома от останалите в този момент не е толкова лоша,че да й пожелая този конкретен момък.
Е, на коя да го дадем Генчо? Все някоя трябва да го ''спечели''.
Ако не беше приключило всичко, щях да предложа да върнат Мони, Габи и Елисавет. И Милица може. Да види Генчо зор.

# 290
Гласувах за Виктор. Някак си много по лесно се комуникираше с него, колкото и режисирано да е всичко. Този Евгени казва една дума, върти очи после пак една и така то повече от 4 думи не му е стигало изречението. Ако и така е реалния живот незнам кой го търпи.

# 291
По време на знаснемане на предаването, Ергенът, в случая Евгени имал ли е право на достъп до телефон, интернет и социални мрежи? Какви са правилата?

# 292
Онзи влюбен поглед на Евгени всъщност беше неподправен ужас като разбра, че Елена ще продължи да се бори за него и след края на формата, още повече, че нямало да си прости, ако го изпусне.

# 293
Пуснах си Наум от участието му при Тото. Ами не мога да го гледам. Има ли си фенове Наум? Интересно ми е. Какво мислите за него? Може следващата анкета да е за него.

# 294
И аз не издържах. Ако някой е успял, ще съм благодарна да преразкаже.
Току що си го причиних. Тото кряка като дете в Лунапарк. Наум каза колко бил на място във втория сезон, в първият бил много спечен. Тренирали заедно с Евгени напълно сами и си клюкарели, ама той не му се бъркал. Бля, бля. Не се наказвай да ги слушаш, нищо интересно.

# 295
Превъртях към края. Тото преразказа историята на Дениз за разврата в апартамента на Вико след края на първия сезон.

# 296
Ще задам въпроса към горния отговор:
Кой ли е аторът на интересните и пълни със смислена информация разкази за розите?

Ха, и отговорът изчезна (Ваня Щерева)

# 297
  • # супернатурална #
Гадното е, че ако Валерия нямаше кауза, и то такава, щеше да обере по-малко негативи. Все едно всички на 25 сме били поне с една, та толкова критикуваме. На един човек в България,  който се опитва да промени нещо към добро, се падат десет, които да обясняват как не го прави както трябва. От тези десет ни един не го е правил никак.

# 298
  • София /Абсурдистан
Цитат
... Проблем ще ми е, ако Елена спечели тази "награда" , камо ли да се моля да се случи. Не бих го пробутвала и на Вал...
Цитат
Аз харесвам Елена,защото ми е интересна и противоречива, но не искам тя да печели. Всъщност колкото и да ме дразни Валерия се надявам и тя да не е избраницата,просто нито една мома от останалите в този момент не е толкова лоша,че да й пожелая този конкретен момък.
Е, на коя да го дадем Генчо? Все някоя трябва да го ''спечели''.
Ако не беше приключило всичко, щях да предложа да върнат Мони, Габи и Елисавет. И Милица може. Да види Генчо зор.
Елисавет ще му намести чакрите на 100%. Също и ГабитУ.

# 299
Тото каза, че същата продукция, когато той бил участник, ги карала да повтарят сцени (сигурно в Биг брадър) с обяснението, че това е "магията на телевизията". Наум не отрече напълно - не било чак така, защото имало много непрофесионални участници, които не можели да повторят първата си, естествена реакция. Останах с впечатление, че все пак са ги карали да повтарят сцени.
Другото интересно от кухнята беше, че имало три звукови канала, които се следели в апаратната плюс редактори, които присъствали на коктейлите заедно с операторите и, докато участничките били много на брой, било трудно да се проследяват всички разговори.

Общи условия

Активация на акаунт