Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 813
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 300
  • софия
Лимонче, това си е обичайна практика в подобни формати. Примерно, когато се случи нещо, което е било изпуснато от камерите ги карат да го направят пак, този път пред. И определено си личи. В игри на волята имаше фрапантен случай. Цял един ден преигран.  Токов удар затрива всички записи от него. След приключване на сезонът преиграват игрите, като спазват истинността.  Кой е отпаднал, кой не. Как е протекла играта и т.н.

# 301
Превъртях към края. Тото преразказа историята на Дениз за разврата в апартамента на Вико след края на първия сезон.
Каква е тази история? Пропуснала съм. Наум е напълно излишен разход, има точно 5 реплики, а му плащат заплата, че и вила за цялото семейство. Няма такъв лентяй. Каза ли дали прави нещо друго за предаването, освен 'воденето'?

# 302
Много млади (и не само) хора имат каузи и все повече такива "се увличат" и извършват различна форма на благотворителност. Смятам, че за повечето зрители, каузата на Валерия е най-симпатичното нещо в нея. Лично мен ме е яд, че няма потенциал да използва тази трибуна, за да спечели още повече сподвижници, да не кажа обратното. Мисля, че беше важно да го направи, не казвам, че е длъжна.

# 303
Лимонче, това си е обичайна практика в подобни формати. Примерно, когато се случи нещо, което е било изпуснато от камерите ги карат да го направят пак, този път пред. И определено си личи. В игри на волята имаше фрапантен случай. Цял един ден преигран.  Токов удар затрива всички записи от него. След приключване на сезонът преиграват игрите, като спазват истинността.  Кой е отпаднал, кой не. Как е протекла играта и т.н.
Хаха, не знаех. Освен 2-3 сезона на Биг брадър в началото и Ергенът, други реалити не съм следила. Дано не са презаписвали скандалите на Габисавета, например. Или сцената с гащите Joy
Обаче картинно си представих как редактори и оператори са стояли, докато булитата издевателстваха над Александра с "мръсна, грозна вещица" и пр. Много долно е това. Все едно си затворил бръмбари в буркан и ги наблюдаваш.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 23:27 от Lemon Verbena

# 304
  • София /Абсурдистан
Искам работата на Наум. Към кого да се обърна?
Simple Smile))

# 305
Гадното е, че ако Валерия нямаше кауза, и то такава, щеше да обере по-малко негативи. Все едно всички на 25 сме били поне с една, та толкова критикуваме. На един човек в България,  който се опитва да промени нещо към добро, се падат десет, които да обясняват как не го прави както трябва. От тези десет ни един не го е правил никак.
Всъщност гадното е ,че дори заради хубавата кауза Валерия не успя да спечели много хора на своя страна просто защото е с гаден характер.
Убедена съм ,че ако беше направила кампания да си популяризира приюта само в социалните мрежи където да говори възможно най-малко и то предварително подготвен текст щеше да спечели много повече защото има миловидно лице.

# 306

п.п. Не че откривам топлата вода, но в Ютюб има клипчета на повечето интересни моменти в предаването. Изгледайте отново някои моменти с Елена и с Валерия и може би ще погледнете на нещата с различни очи. Например сравнете първата или последната среща на Елена с Евгени и някоя от срещите с Валерия. Чуйте думите на Евгени с всяка, с Елена има лично отношение, възхищение, вричания, обещания, "Моето Ети", тя започва нещо, а той довършва, че и за него е така. А с Валерия са кухи фрази тип, ти си специален човек, всичко е красиво, обеците много ще ти отиват...

Освен това на Елена много често й правеше комплименти от сорта на това, че тя е направила момента невероятен, деня прекрасен и т.н. С другите просто се оставя те да му ги говорят тези неща.

# 307
СлаБе, аз също вярвам, че се раздава за каузата си. Такова усещане ми оставя.

Аз обаче имам и друг проблем -- майка съм на малки деца и многократно децата ми са били застрашавани от кучета, гледани пред блока от жалостиви съграждани. Дори тези с чиповете не са винаги кастрирани, образуват се глутници и си е опасно. Та голямо изискване ми е кастрирането и обезпаразитяването, както и осиновяването на бездомните кучета.
Тези, които само хранят, но не обезпаразитяват/кастрирват/осиновяват, превръщат тези кучета в голям социален проблем и опасност за децата ни. Те са най-често нападани от кучетата (децата имам предвид).
Искам да използвам своята популярност от Ергена, за да призова за обезпаразитяване/кастриране и по възможност осиновяване на бездомните животни! Също така и много ми се иска законова отговорност да се носи за хора, изхвърлили домашен любимец.

Изискване ли? Изисквания може да имате към общините например.
Винаги ми е било много смешно, когато хората се оплакват, че други хранят кучета/котки, вместо да ги кастрират. Ами ако имате такъв проблем с уличните животни - защо вие не ги кастрирате? Защо трябва другите да го правят?

# 308
Превъртях към края. Тото преразказа историята на Дениз за разврата в апартамента на Вико след края на първия сезон.
Каква е тази история? Пропуснала съм. Наум е напълно излишен разход, има точно 5 реплики, а му плащат заплата, че и вила за цялото семейство. Няма такъв лентяй. Каза ли дали прави нещо друго за предаването, освен 'воденето'?
Някое от момичетата е преспало с Виктор след края на снимките, а той се е зарибявал с Дениз. Не е Дениз, не е и Блага, но е такава, която се пишела приятелка на Дениз, макар че тя не я усещала близка.

# 309
Цитат
... Проблем ще ми е, ако Елена спечели тази "награда" , камо ли да се моля да се случи. Не бих го пробутвала и на Вал...
Цитат
Аз харесвам Елена,защото ми е интересна и противоречива, но не искам тя да печели. Всъщност колкото и да ме дразни Валерия се надявам и тя да не е избраницата,просто нито една мома от останалите в този момент не е толкова лоша,че да й пожелая този конкретен момък.
Е, на коя да го дадем Генчо? Все някоя трябва да го ''спечели''.
Ако не беше приключило всичко, щях да предложа да върнат Мони, Габи и Елисавет. И Милица може. Да види Генчо зор.
Наум да си го взема. Той го доведе, той да си го прибира.

# 310
  • София
В началото възлагах надежди на Евгени, но бързо се загубиха.
Нито един от двата ергена не ми допадна.
Този сезон си е цяла пародия, плод на сценаристите, а резултатът предизвестен още в началото.

# 311
  • софия
Добро утро, ергени и ергенки! Ставайте, че работа ни чака. Кафе има за всички.
  Предлагам наистина да обединим мозъчна клетка и да помислим на кой да харижем Генчо. Някой, който наистина го заслужава. Нашите момичета достатъчно преживяха, няма нужда. Моето предложение е да го вземат в кукубенд. Хем ще си свири, хем ще е на телевизорО, нали иска актьор да става, а там май ги въвличаха във сценки,  ще тренира. Хем ще му посмачкат малко егото, защото е тооолкова голямо, че му пречи да вижда. Закрило му е гледката.
  Майтапът на страна, предполагам, че и на него хич не му е било лесно във формата. Как говориш и общуваш с останалите, докато някой постоянно ти говори в слушалката? Как балансираш между толкова много жени, които очакват от теб специално внимание? Как се ходи 2 месеца на висок ток, каааак?
albaaa, да пожалим Тея,  още едно дете ще трябва да гледа, ако Наум го прибере.

# 312
  • Разпиляна във въображението
Добро утро! Аз харизвам Евгени на Елена Simple Smile

# 313
  • Някъде там...
Ох, хайде стига вече с нападките, моля ви. Развалят хубавата тема.

За това, което казва СлаБе, и аз съм си мислила. Никак не ще да му е лесно и на Евгени. Трябва поне малко да си актьор, поне малко да не ти пука за момичетата, та това са хора, с чиито емоции си играеш... А и ако се появят чувства към някоя, да се насилиш да продължиш играта, така че да не личи. Бррр. Аз лично не се наемам с нито едно от гореизброените.

Някой ще сподели ли все пак ще има ли още индивидуални срещи, Елена е имала само една целодневна дотук, Валерия имаше 2. И какво точно се случва в последните две серии, когато дойдат близките. Като на човек, който не е гледал предния сезон. Simple Smile

Отивам да работя. Simple Smile Лек ден!

# 314
  • софия
Последните два епизода, но предупреждавам, че карам по спомен. Та тогава има среща първо с близките на момичетата, после  родителите на Генчо. Има и по един ден с всяка от останалите две претендентки,  като не съм сигурна, но мисля, че не е ден, а денонощие. Накрая си избира една, на която да нахлузи прангите под формата на пръстен.
Добро утро! Аз харизвам Евгени на Елена Simple Smile
Днес не те харесвам, пък. 😀

Общи условия

Активация на акаунт